Spanac

Spanac | Autor: ni-na

Link direct la acest mesaj

Este prea devreme sa congelez pentru iarna?La borcan ati conservat vreodata?Cum?

Am gasit in piata la 2 lei Kg f proaspat si am cumparat deja 10 kg....

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

Eu am mancat la soacra mea un spanac super / puneti mult usturoi si marar si iese ceva fantastic. pofta buna.

**************
Citesc cu placere: Supereva.ro | Blogul meu |

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ni-na spune:

Usturoi in spanac?inca o idee de pus in practica................pe langa pestele marinat facut ieri doar pentru ca cineva de pe forum m-a starnit( vikinga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

nu uita mararul!

**************
Citesc cu placere: Supereva.ro | Blogul meu |

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

Hai mai, usturoi in spanac ?

Maica-mea (care e din Ardeal) n-a pus niciodata... asa ceva n-am pomenit decat la soacra-mea, punea usturoi in urzici de iti muta nasul din loc si iti venea pe gat ore in sir dupa aceea

Ingrid si Cristi 7 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Spanacul fiert cu lapte si cu un catel-2 de usturoi, dres cu smantana la sfarsit ( a nu se uita sarea si piperul dupa gust) este mancarea mea favorita pe care mama ( in Ardeal) mi-o gateste ori de cate ori ne intalnim:)) Nu exista altceva mai bun, acompaniat de ochiuri ...imi ploua in gura deja!

Ni-na eu iau congelat din supermarketuri cand nu e sezonul, si iese foarte bun...e drept ca il gatesc doar dupa reteta de mai sus, sau cu paste si somon.



Alina (DPN 6.11.2010) si Amalia 17.11.2005

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii Amaliei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trischa spune:

Eu spanac fara usturoi nu am mancat niciodata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

Si eu am mancat prima data la soacra mea si a fost asa de delicios incat am venit acasa si am facut si eu.
Deci usturoiul l-am pus dupa ce e tocat si fiert spanacul - am dat pe razatoare cam 4 catei la o oala de spanac fiet - si am adaugat mult marar verde tocat, un pic de ulei de masline si l-am dat la cuptor cam 10 minute la 185 de grade - iese delicios, i-a placut si baiatului meu care de obicei uraste gustul de spanac. Usturoiul si mararul anuleaza gustul ala al spanacului dar vitaminele si fierul ramane. Andrei m-a intrebat: ce e asta mami? Am spus: eee, o leguma nou descoperita, plina de vitamine.

deci, iata aveti o idee noua :))

**************
Citesc cu placere: Supereva.ro | Blogul meu |

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Singurul spanac stiut/mancat/facut: cu usturoi si lapte

Pt congelat - nu stiu cat de mult timp e ok dupa. Adica acum e aprilie, pana cand se poate tine asa ?! Stie cineva ?

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ni-na spune:

Am cumparat eu 10 kg cu gandul sa congelez/conserv pentru iarna,insa se pare ca nu va ajunge.La borcan ati conservat vreodata spanac?

Deja salivez si ma uit la ceas,poate,poate se face 6..........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Idem si noi, spanac fara usturoi never.
Mirela, la cuptor se gratineaza deasupra? Nu devine prea sec? Ca eu pun lapte destul de mult si il las mai moale, de obicei se pune un pic de faina la sfarsit sa se lege.
Fii-mea il adora cu smantana, o las sa isi puna ea peste spanac!


Alina (DPN 6.11.2010) si Amalia 17.11.2005

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii Amaliei

Mergi la inceput