**Fetele din Targu Neamt**[ 2 ]

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ayanna_xem spune:

Salutare gagici...n-a dat nimeni cafeluta azi???
O dau eu atunci...una mai lunga asa si cu laptic ca e dupa amiaza si nu vreau sa va perturb programul de somn.

Voi cum va descurcati cu caldura...noi ne topim. Am in casa aproape 29 de grade si asta in camera cea mai racoroasa. Am incercat sa deschid geamurile, dar intra si mai tare caldura...tot ne mutam dintr-o camera in alta ca sa nu fim spre soare.

Cred ca-mi fac in curte...ca asa m-as balaci olecutza, aoleo...

Hai ca va las cafeluta aici...poate apareti si voi intre timp.

A, uitam...ADINA, ai PM.

mami de strumfita scumpa Daria-Ioana

Un vot pentru o strumfita cu codite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosminiq spune:

Hop si eu!
Mihaela hai la piscina la vip.Eu merg in fiecare sambata cu Cosmi.Ii face tare bine innotul sa se dezvolte cat mai frumos!
Am intrat la concurs dar nu's unde sa votez???E tare scumpica Daria
E insuportabila canicula asta !!!Azi am fost la tara ca a trebuit sa il ducem pe Cosmi la bica si am crezut ca murim de caldura...cel putin in casa nu puteai sa respiri de cald ce era.Mai spre seara a inceput sa ploua si a fost un piculet mai bine
Sunt tare amarata ca trebuie sa il las acolo dar pe de alta parte ma gandesc ca ii face bine sa nu mai stea cu noi macar cateva zile
Dupa vreo 2 zile de bocit (ca o sa ii fie tare dor de noi!!!)acu cand am plecat pe la 21 sa comportat super bine.
A ras bicu de el ca numai fetele plang si chipurile a vrut sa ne arate ca e barbatel .Eu stiu ca in sufletul lui e suparat ca l-am lasat la tara dar cateva zile trec repede...gata ca ma apuca bocitul si pe mine!!!
Macar stie mititelu ca o sa facem tot posibilul sa il ducem la mare cateva zile,isi doreste tare mult mai ales ca toti copii de la bloc de la noi se lauda ca pleaca.E normal sa vrea si el.E bine pentru sanatatea lui sa mearga la aerosoli,sa se joace in nisip si nu in ultimul rand soarele care ii face foarte bine.Noi chiar avem recomandare de la medic sa il ducem .
Ma duc sa imi pun spanacul la congelator ca am pus la tara vreo 3 straturi si am la spanac de ...o sa mancam numai spanac la iarna!!!
Nu mai zic ca si leustean am vreo 2 sertare pline la congelator!!!
Eiii ..e bine ca au vitamine

Adina voi ce mai faceti???
Am plecat !
va pup si noapte buna!

Mihaela,mami de ingeras Cosminiq
Ridurile nu fac decat sa arate unde au fost zambetele" (Mark Twain)

http://picasaweb.google.com/BazarGeneral
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=148802

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_adina spune:

Offf Cosminiq,suntem bine,atat cat se poate,caci cu caldurile astea iti vine si pielea sa o dai jos

Razvanel al meu astazi are 10 luni,iar de ieri i-au iesit incisivii laterali odata.Va dati seama cam ce urlete si plansete si mofturi am suportat in ultimile zile...mititelul de el.Numai ca cei din fata inca nu au iesit,va fi caun vampiras cand vor mai creste astia.

Mihaela am primit PM-ul si am salvat,tare interesant

Ma duc sa fac ceva mancare,dar am o leeeeene de ma doare burta....

la voi!

Poze Razvanel
Happy-mamy
Adinadewww.totsites.com/tot/razvanmic" target="_blank">Razvan mic si frumos(14.08.2009)
"Un ingeras minunat,o creatura binecuvantata....sa facem cunostinta,eu sunt Razvan Ioan,traiesc o lume minunata!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_adina spune:

Capitol nou AICI

Poze Razvanel
Happy-mamy
Adinadewww.totsites.com/tot/razvanmic" target="_blank">Razvan mic si frumos(14.08.2009)
"Un ingeras minunat,o creatura binecuvantata....sa facem cunostinta,eu sunt Razvan Ioan,traiesc o lume minunata!"

Mergi la inceput