Curse aeriene anulate in Vestul Europei

Curse aeriene anulate in Vestul Europei | Autor: jojonel

Link direct la acest mesaj

Va rog daca aveti mai multe informatii despre redeschiderea zborurilor catre Vestul Europei.Ar trebui sa plec spre Frankfurt dar inca nu m-am hotarit in ce zi,din fericire...Pe site la Lufthansa nu am gasit nimic nou, poate stiti voi,daca aveti vreun site mai documentat in afara de noutatile de pe google.

Multumesc frumos
Gabriela

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Citat:
citat din mesajul lui jojonel

Va rog daca aveti mai multe informatii despre redeschiderea zborurilor catre Vestul Europei.Ar trebui sa plec spre Frankfurt dar inca nu m-am hotarit in ce zi,din fericire...Pe site la Lufthansa nu am gasit nimic nou, poate stiti voi,daca aveti vreun site mai documentat in afara de noutatile de pe google.

Multumesc frumos
Gabriela

yo cred ca lufthansa stie mai bine decit oricine..asa ca pe el sa-l suni si sa-l intrebi. ca aici poti sa auzi mii de versiuni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

In Germania nu s-au inchis aeroporturi, cel putin nu cele din vest. Nu stiu in nord cum sta treaba. Aeroporturi inchise, din cate am inteles, sunt in Marea Britanie, Norvegia, Suedia, Finlanda si, ieri am primit un email cum ca s-ar fi inchis si aeroportul din Bruxelles.

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

IN Olanda, toate zborurile deasupra tarii si aterizari si decolari pana la ora 14.00

Citesc cu placere: Supereva.ro | Blogul meu |

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojonel spune:

Merci frumos,tocmai am vb la Lufthansa,momentan sint anulate zborurile spre si dinspre Bucuresti, ma refer la Frankfurt.Dupa cum vad situatia e extinsa in Europa...Sa vedem cind s-o rezolva.O sa plec fireste pe cale terestra,e mai sigur

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

stiu de aeroportul din hamburg ca a fost inchis din cauza norilor negri de cenusa. vulcanul islandez e de vina, nu lufthansa. adica sunt aeroporturi in tot nordul europei inchise din cite am inteles in in UK de ex. frankfurt fiind cel mai mare aeroport de aici probabil nu-si iau riscuri, intre hamburg si frankfurt sunt circa 800km.norii se vedeau ieri la mine in cel mai nordic punct al germaniei dar si in hamburg la 250km si cum bate vintul bine ii tot duce. ma pot uita la stiri si te mai pot tine la curent.eventual intreaba de alte rute la lufthansa.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Letizia, Nadja si Aldo www.youtube.com/watch?v=ULmPKIoDDDA&feature=related" target="_blank">pe tarimul nostru de vis.

Mergi la inceput

poti verifica si pe http://www.radarvirtuel.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

daca vrei sa vii cu trenul uita-te pe ruta bucurseti-pragapraga-münchenpot sa te ajut cu deutche bahn, intre praga si hamburg de ex au un ice adica un fel de tgv, se ajunge rapid.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Letizia, Nadja si Aldo www.youtube.com/watch?v=ULmPKIoDDDA&feature=related" target="_blank">pe tarimul nostru de vis.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojonel spune:

Merci mult, o sa merg cu masina, impreuna cu colegii mei, e vorba de o deplasare pentru job, citeva zile, nu e mare chestie ca nu luam avionul.
Din pacate e ingrijorator pentru toata lumea acest fenomen,se pare ca norul se deplaseaza in Europa...De la o vreme tot felul de chestii negative,cutremure,accidente aeriene...offf...traim timpuri grele.
Va multumesc pentru amabilitatea cu care mi-ati raspuns.De obicei nu prea scriu, dar citesc zilnic DC,mai ales cind sint plecata din tara.
Sa auzim numai de bine.

Gabriela

Mergi la inceput

succes Jojonel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Apropos de vulcani si avioane care zboara prin nori de cenusa:
Calmul englezesc este imposibil de clintit chiar si in cea mai extrema situatie:
"Good evening, ladies and gentlemen, It's Captain Eric Moody here. We've got a small problem in that all four engines have failed. We're doing our utmost to get them going, and I trust you're not in too much distress."
Din fericire totul s-a terminat cu bine, asa cum le-a promis capitanul.

Mergi la inceput