Fulgusori Nov-Dec2009(63)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Natalia, te pup! Stii tu de ce! Ce face micuta ta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin
M-am gandit putin...Andre de ce-i adaugi lapte in legume?????????....eu stiu ca s-ar pune putin lapte la inceputul diversificarii , ca sa accepte mancarea mai usor, sau se da lapte dupa ce papa , dar in cazul in care a papat putin si nu s-a saturat
Pentru ca in retetele pe care am de gand sa le urmez asa spune: lm, lp sau apa si de fapt de aici a venit si dilema mea. Indiferent ca e vorba de cereale, legume sau fructe. Dar e logic ce spui tu, pun la inceput. Dar uite ce spune Diana, ca si daca pui apa tot se altereaza. In fine, cumva o iesi si marea D asta. Aveti reteta de lasagna pe toate mailurile, paella trebuie sa gugalesc ca nu stiu sa fac. Chiara Ada, vita mia , Chiara creste Odiseea plecarii noastre acasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns padi spune:

'neata si de la Satu Mare, unde este o vreme
Nu mai iese soarela asta, ca ne-am saturat de ploaie si frig?
Cat ati scris ... ma bucur ca atmosfera este mult mai destinsa.
Iau si eu o ca sunt cheauna de somn.

Adriana de Laura (08.12.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui BiaraRalu de ce nu incerci sa ii faci cerealele cu suc de mere sau de pere, eu cand i-am facut asa la maia nu am mai avut probleme cu tranzitul, daca le-am facut cu lapte praf nici nu s-a omorat dupa ele si s-a si constipat.all of you
Bun freshu asta!Stiu ca nu mie mi te-ai adresat, dar m-am gandit la varianta cu cereale cu mere, insa nu merge din priemele momente, corect? Adica ii introduci un singur aliment nou la inceput, asta e regula, dupa care le combini? Respectiv cereale cu lapte, apoi suc de mere si apoi combinatii. Nu stiu daca e logic ce spun Chiara Ada, vita mia , Chiara creste Odiseea plecarii noastre acasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns na_bo spune:

neata la amiaza si de la noi

Lavi Amalia e bine, doarme acum, numa ma zapaceste noaptea cu smiorcaielile ei. ii bag suzeta, eu ii zic bibi, si adoarme la loc. numa ca face asta de vreo 4,5,6 ori

Diana- la inceput i am completat numa masa de seara, dar acumsi la amiaza ca plangea cand o luam de la titi , ii dadeam din amandoua si nu mai iesea nimic. oricum sper sa pastrez si ce am acum, beau ceai din greu

spor la treaba tuturor si

Natalia, fericita de Amalia Maria!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns na_bo spune:

eu am gasit biscuiti fara gluten la un magazin cu produse naturiste, se numesc Milly Friends si costa 10,5 lei 125 gr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

shtephy, cred ca tare greu iti este in situatia asta...speram ca dupa astea 3 sapt sa fie ok...
na_bo, chiar este aici la blocul meu un magazin naturist, o sa incerc sa vad daca gasesc...

ce ma enerveaza ce tare pateaza morcovul, si nici nu ies petele...
...abia astept sa trecem la fructe/legume mai putin ,,colorate''...

A_driana, de David-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Citat:
citat din mesajul lui na_bo

neata la amiaza si de la noi

Lavi Amalia e bine, doarme acum, numa ma zapaceste noaptea cu smiorcaielile ei. ii bag suzeta, eu ii zic bibi, si adoarme la loc. numa ca face asta de vreo 4,5,6 ori

Diana- la inceput i am completat numa masa de seara, dar acumsi la amiaza ca plangea cand o luam de la titi , ii dadeam din amandoua si nu mai iesea nimic. oricum sper sa pastrez si ce am acum, beau ceai din greu

spor la treaba tuturor si

Aaaa, acu m-am lamurit. Bibi de noaptea e suzeta. Am crezut ca-i dai lapte cu biberon si noaptea. Da-i inainte cu alaptatul, vine acus diversificarea si atunci scapati de biberoanele cu lp!

Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj

Citat:
citat din mesajul lui Biara
Ralu de ce nu incerci sa ii faci cerealele cu suc de mere sau de pere, eu cand i-am facut asa la maia nu am mai avut probleme cu tranzitul, daca le-am facut cu lapte praf nici nu s-a omorat dupa ele si s-a si constipat.
all of you

Bun freshu asta!
Stiu ca nu mie mi te-ai adresat, dar m-am gandit la varianta cu cereale cu mere, insa nu merge din priemele momente, corect? Adica ii introduci un singur aliment nou la inceput, asta e regula, dupa care le combini? Respectiv cereale cu lapte, apoi suc de mere si apoi combinatii. Nu stiu daca e logic ce spun

Bia tu zici bine ce zici, dar mi-e frica sa mai bag si altceva, si asa am inceput cu 3 noi odata , cum bine zice si Andre. Vad ca pana acum nu a facut mai urat decat facea. Oare o sa-mi dau seama daca nu e bine ce fac

Raluca, mamica de Remus Andrei(8 nov '09)
Poze BUBU
asa creste Bubu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Hai Andre ca nu-i asa mare filozofie! E greu sa discuti teoretic, cand o sa va apucati cu adevarat o sa vezi ca iti e mult mai usor si mai clar!

Stephy, multi pupici, succes la vaccin!

Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete

Mergi la inceput