Criza de epilepsie sau nu???

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SabrinaLia spune:

Eu nu cred ca e epilepsie.Si eu cind eram mica am lesinat la scurt timp dupa ce am iesit din baie.Imi aduc aminte ca facusem baie cu apa fierbinte.

Cit despre epilesie ,eu una nu cred sa fie.Crizele astea nu se intimpla numai odata ,ci de mai multe ori si deobicei sint la fel pentru o anumita perioada.Poti gasi mai multe informatii pe internet si cele mai bune sint cele de pe siteurile engleze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

NU stiu daca parerile de genul: eu nu cred ca e, ptr ca si eu am lesinat in baie etc, o ajuta in vreun fel.

Deja i s-a facut un eeg copilului si medicii, am inteles ca erau 2, au zis ca apar modificari pe eeg. Modificarile in cazul epilepsiei sunt clare, nu pot fi confundate, sunt varf-unda.
Nu stiu ce se face mai departe dupa doar 1 episod de acest gen, dar eu, as merge si as cere mai multe pareri.
Din experienta iti spun ca e posibil ca la urmatorul eeg, sa fie totul absolut normal.
Asa cum spunea cineva mai sus, crizele au diferite forme si pot aparea mereu la eeg sau numai cand face crizele.
De aceea trebuie investigat.
Se poate face eeg de veghe, iar copilul e conectat pentru o perioada mai lunga la aparat, sau eeg pentru o perioada scurta de timp, cand se inregistreaza efectiv activitatea creierului in momentul X.

La acelasi spital, Obregia, pr.dr Sanda Magureanu si Conf.dr. Dana Craiu au renume in neurologia pediatrica.
tel. Dana Craiu : 0745 83 00 90 sau mail dcraiu@yahoo.com
Poti sa-i scrii un mail in care sa-i povestesti ce si cum, ca sigur te va indruma ea.

Multa sanatate fetitei!
Tu ca mama, stii/simti ce trebuie facut si cand trebuie facut.

Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!

"Nu-i nimic, ce daca... Tot ce-i rau o sa treaca!
Nu-i nimic.... Cad si mereu ma ridic!" Laura Stoica

Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mirela alina
I s-a mai spus ca tratamentul pentru epilepsie se face doar cand aceasta boala ii pune viata in pericol prin crize foarte dese.I s-a spus ca trebuie sa ii faca un program de somn clar si care trebuie urmat intocmai: la ora 9 in pat si sa doarma 9 ore legate si ca astfel are mari sanse ca aceasta criza sa nu se mai repete.
Iti doresc din suflet ca in cazul fetitei tale sa nu se confirme diagnosticul.
Sanatate multa.

mamica lui Mateut 11.09.2003

www.prorally.ro

No offense, dar prietena ta cred ca spune ce vrea ea sa creada.
Nu exista asa ceva.
Cand diagnosticul este epilepsie, se instituie tratament.
Si nu vorbesc aiurea in tramvai.

Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Nana foarte comepetenta-din pacate - opinia ta.Dc se confirma dg de epilepsie tratamentul trebuie instituit si urmata FARA intrerupere pe o perioada de ani, in unele forme , cele mai optimiste, existand posibilitatea intreruperii la un moment dat printr-o schema lenta de scadere initiala a dozelor.Spun asta ca sa induc si o oarecare stare de optimism real, dar in orice caz EEG de repetat si imagistica cerebrala.Succes

Primul an cu Andrei
Poze Andrei
mami cea mai fericita de Andreita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns derya spune:

Fetelor m-am hotarit,plec duminica la Bucuresti,slujba am obtinut-o,mi-a fost permis sa incep in momentul in care imi rezolv problemele cu fetita ba mai mult,sefa hotelului mi-a spus ca are multe relatii la acest spital si ca va suna sa spuna ca vin din partea dinsei.Va dati seama ce noroc pe mine?Mai exista si oameni buni pe lumea asta.Nu-mi vine sa cred este a 2 a oara cind ma vede,ma angajeaza,imi da sansa sa-mi rezolv problemele si in plus imi intinde si o mina de ajutor.Ma rog la D-zeu sa-i dea sanatate acestei doamne cu inima mare.Astept sa-mi spuna cineva despre conditiile de la Obregia.Va multumesc tuturor fetelor care mi-au raspuns.Aici i-a citit eeg-ul dr Lazar Ana Maria neuropshiholog infantil si dr DUCU neurolog de adulti.Va pup pe toate,si sper sa vin cu vesti bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Succes!
Personal o recomand pe dr Catrinel Iliescu de la Obregia.Eu am vazut conditiile cand eram in anul 5 si era bine de atunci in clinica, in plus dr este un om rar si te las pe tine sa te convingi.

Primul an cu Andrei
Poze Andrei
mami cea mai fericita de Andreita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelyna spune:

Derya si eu o recomand cu toata increderea pe dr Catrinel Iliescu.Noi am mers la ea o singura data(chiar inainte sa plecam din tara)dar a meritat.
Dupa cum a spus si IrinaC nu se trateaza prima convulsie,in cazul nostru tratamentul a inceput de la cea de-a 3a .Sper din suflet la voi sa nu fie cazul. Oricum,ai luat cea mai buna decizie sa mergi sa faci investigatii amanuntite.
Felicitari pentru noul job.

Natalia Ioana (13-08-2002)si Noemi Antonia(31-03-2007)
Noemi 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns derya spune:

Deja sint trimisa catre dr Cristina Motoescu,cineva de aici din Constanta a vb deja cu dinsa,nu stiu cum as putea sa merg si sa cer eu la alta dr,nu mi se pare ok.Sper sa fie totul bn,am incredere in acest medic chiar daca nu-l cunosc.

Mergi la inceput

Da, conditiile sunt decente, comparativ cu alte spitale din Ro.
Noi am fost acolo anul trecut in iulie la Dana Craiu.

Drum bun si multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

Derya, am fost de curand la Obregia, la dr. Motoescu. Este un medic bun, iar conditiile din spital sunt acceptabile.
Dumnezeu sa v-ajute sa fie bine!

Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)

Mergi la inceput