Aspirante optimiste > 20 ani (475)
Raspunsuri - Pagina 3
mandreeac spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cos_minutza Trecut pe toata lumea in lisa oanab04 te-am trecut si pe tine![]() Camcris ai bani? Paula,Roxi,Danutza,mandreea si la toate fetele ![]() Cosmi ![]() |
Multumimmmmmmmmmmmmm

, imi place sa ma vad si eu pe lista!Andreea M.
ukume24 spune:
fetele ce viteza aveti!!!!
Stiti ce m-am apucat sa fac? sa ma palpez sa vad daca ma dor sanii
. Doar vorba aia sunt la servici.... tu fetelor ma dor sanii dar numai cand ii ating. In rest ca si simptome: vomit dimineatza si in restul zilei mi-i un pic greatza.:)
camcris spune:
| citat din mesajul lui IONY_82 Haideti nu va suparati va trimit cate un si o la toate si sa veniti cu II liniute cat mai repede sa umplem si noi paginile odiseelorAaa uitam vreau si eu pe listuta cu data nasterii DN 25.03.1982 asteptat cu optimism ![]() ![]() |
acuma spui de ziua de nastere,ai asteptat sa treaca ca sa nu mai dai de baut

de ce n-ai spus in martie ca faceam chef mare rau
camcris spune:
ukume credeam ca ai plecat ce greu raspunzi sau ai fost la baie sa te pipai pe sani
ca sa poti sa ne raspunzi
mandreeac spune:
| citat din mesajul lui cos_minutza mandreeac cele 14 zile se calculeaza de la ovulatie. Yoni ![]() Cosmi ![]() |
Am inteles! Multumesc frumos, atunci abia pe 23 aprilie- 24 sa imi fac testul! Fir-ar sa fie cu atatea calcule, ca ma zapacesc si cu toate aceste simptome.
Multumesc Iony pentru raspuns si pentru complimente!

Andreea M.
bb_yasmi spune:
helloooo
bebelu iti sta super!!! ai o silueta...
paula, ai ochii asa frumosi!!!

azi i-am aratat bucata ce a mai ramas din testul cu pricina mamei mele si spre mirarea mea a vazut si ea liniuta cea palida ![]()
happy mom &
ladybird Iasmina Alissa 2+
si poate cat de curand 
astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee

IONY_82 spune:
Chiar asa ce o fi cu Ukume ne-a parasit a plecat la odisee?

Haide Ukume mai intra sa ne molipsesti si pe noi 
Eu sunt in a 21a zi de la CM mai am o saptamana de asteptat pana la test
asteptat cu optimism