Aspirante optimiste > 20 ani (475)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

sau dc nu ma imbrac asa

si sunt si sobra si eleganta si pana mea

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie voi fi anul acesta
Te iubesc pana la Doamne-Doamne si inapoi de un infinit de ori...o lume in care ne iubim...si tu ma stii,ma ai,iar eu te privesc si nu-mi ajunge...te am si te mai vreau!!

Eu-zice Domnul te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

bebelu si la mine tot pe la 5-6 luni s a vazut si asa mandra am mai fost si eu...zici ca eram singura gravida de pe pamant...

happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+ si poate cat de curand

astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

hai k ma bag la cap acu

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie voi fi anul acesta
Te iubesc pana la Doamne-Doamne si inapoi de un infinit de ori...o lume in care ne iubim...si tu ma stii,ma ai,iar eu te privesc si nu-mi ajunge...te am si te mai vreau!!

Eu-zice Domnul te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras2007 spune:

deci nu pot sa fac cap nou

nu stiu de ce

de 2 ori am deschis si nu apare nimic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Bebelu mi-e imi place
Yamsi cred ca ai avut niste sentimente placute in sarcinaDe abia astept sa ma mandresc si eu

Cosmi

Mergi la inceput

Reusesti sau sa incerc si eu?

Cosmi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras2007 spune:

Cosmi incearca si tu te rog k nu merge

e a 4-a oara cand incerc si nimic

Mergi la inceput

Ok hai ca incerc

Cosmi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sherbi spune:

yasmi si eu tot in sicilia am fost in lunade miere.si eram gravi intr-o luna,da nu stiam.

Violeta, mami fericita de david alexandru (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

fetele

eu stiu ca ceai de napraznic si tinctura se gasesc doar in magazinele cu naturiste sau plafar ... in nici o alta farmacie ... si cand luam eu acu vreo 2-3 ani erau din plin ....

de asemenea stiu ca ceaiul de napraznic si cel de cretisoara .... care sunt bune pt venirea menstrei si pt reglarea cm si pt ovulatie au moduri destul de greoaie de prepoarare ... sau mai bine zis diferite de o simpla fiertura ... se lasa la macerat peste noapte apoi se mai pune apa si abia apoi se fierbe ... etc ... daca cititi tot aici pe forum dar la alte topice gasiti retete cu ceaiuri de napraznic zilnic cum se face si ce se ia ... eu am luat o perioada dar la mine nu au avut prea mare efect ... in schimb la fete care nu ramasesera 10 ani au avut efecte miraculoase ... dar nu luati dupa ureche .... cautati pe net mod de preparare si de consumare

bebelu imi place rochita dar cred ca as pune un costum la botez
te admir ca esti sklabuta ... asa eram si eu inainte de inceperea tratamentelor de bebe si inainte de a ramane gravi .... acum oricat as vrea nu mai pot ajunge la formele acelea deoarece in primul rand nasterea m-a latit putin .... desi la kg nu sunt departe ... dar sunt femeie ... nu mai sunt fetita ... asa ca bucura-te de hainutele tale .... ca cine stie daca ramai gravi peste cata vreme le porti ... bine asta mai depinde si de conformatia fiecaruia

cosminuta frumoase poze

paula m-ai zapacit cu meniurile tale de dimineata ... arata superrrr

ukume cum mai esti???

fata mea a adormit si dstau si eu putin si fug langa ea la nani
pup fetele

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe putere sa o ingrijeasca
DOAMNE AJUTA!
DONEAZA 2 EURO LA SMS 879 PANA LA SFARSITUL ANULUI PENTRU ALINA DONESCU
povestea ei la www.alinadonescuumanitar.blogspot.com

Mergi la inceput