Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (34)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns al3csa spune:

Buna dimineata fetele

Noi am avut o noapte linistita dar o dimineata tareee nereusita a fost tare marait si plangacios . Acum vad ca a adormit dar se trezeste plangand asa din senin. Of ma tot gandesc ca de la burtica face asa.

mariucasara si alexutza vb de somn fara papa sau pur si simplu somn??
cris.mario asa devreme iesiti afara? nu e prea racoare?
bea sa stii ca ne iubeste DD!

de Yannis Andrei ( UN ADEVARAT LUPTATOR) 23.01.2010

DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!

Poze
Povestea nasterii

O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
-Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariucasara

Alexutza era valabila regula cu pap la 4-5 ore in primele zile, cand aveau icter si preferau sa doarma in loc sa pape. Acum e ok sa doarma toata noaptea, bucura-te ca e totusi o raritate...Si al meu doarme de la 22 la 5 dimineata si apoi de la 5:30 la 9

Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010)

asa a inceput si Yannis: de la 10 la 4 jumate, apoi pan la 5 jumate, apoi pan la 6 jumate...so..va doresc multe ore inainte si voua, sunteti pe drumul cel bun!
Merci de raspuns, deci e ok sa il las sa doarma...

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nik0le

Raportez si eu o noapte franjuri, cu treziri din doua-n doua ore. Asta probabil pentru ca ieri a dormit 4 (patru!) ore legate la pranz, din cauza vremii. Mi-e somn, asa as dormi un pic, dar Irina maraie si se agita, vrea sa stam de vorba. Ma duc sa-i fac conversatie.

Nico de Isabela (2007) si Irina (01.02.2010)

Now, bring me that horizon!

al meu m-a uscat ieri......nu prea a dormit[doar in brate],dar a recuperat azinoapte...nu dati cu rosii... ... de la 10p.m. la 06 a.m.
cine stie ? poate aude irina si ia exemplu...

doar cu somnul de azi noapte,ca ziua de ieri a fost

cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze

asa creste Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalutza81 spune:

Cristies cred ca putem face club toate care am pus butoiul in sufragerie ieri...io am avut-o si pe soacra-mea pe cap . app de soacra, Nic0le si prima data si ieri i-am zis de la obraz ca m-as culca, dar a treia oara ii zic ca nu vreau sa vina direct.

Catalutza mami de Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu_bu spune:

alexutzza lasa copchilul sa doarma....raul si-a facut program de 7,8 seara dupa baita pana dimi la 5,6,7 papa si dupa inca un somnic de 1,2 si papa...daca e vioi,papa murdareste scutece...nu-i bai...si e ok ca dormim si noi
acu iar doarme...pana pe la 1 si dupa gandaceli pana deseara

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happyella spune:

buna fetelor!
va rog ajutati-ma cu un sfat...
fica-mea de vreo sapt jumate plange dupa baie cand o pun in prosop, iar aseara a plans si la baie ceea ce nu s-a mai intamplat pana acum...da' plans din ala de se invineteste
nu stiu ce sa fac ... oare s-a marit ... are aproape 3 luni si nu-i mai place in apa sau e altceva ?
voi cum procedati la baiata? la ce ora ? bebeii plang?

fericita de buburuza Andreea Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

cristies

nu ai voie in butoi!

cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze

asa creste Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns al3csa spune:

Citat:
citat din mesajul lui happyella

buna fetelor!
fica-mea de vreo sapt jumate plange dupa baie cand o pun in prosop, iar aseara a plans si la baie ceea ce nu s-a mai intamplat pana acum...da' plans din ala de se invineteste
nu stiu ce sa fac ... oare s-a marit ... are aproape 3 luni si nu-i mai place in apa sau e altceva ?

Si al meu plange la sters, imbracat & co .. La baitza nu. Eu ii fac baie pe la 8 jumate - 9 - 9 jumate .. astea sunt orele. Si pica lat dupa ce papa dupa baitza. Lui ii place tare mult .. odata mi-a adormit in cadita.
Vezi sa nu fie apa prea fierbinte, prea rece.. nu stiu. POate i-o fi prea foame si numai are rabdare. Eu de obicei incerc sa ma incadrez intre mese. Sa nu il prind infometat ca nu ma mai inteleg cu el.

de Yannis Andrei ( UN ADEVARAT LUPTATOR) 23.01.2010

DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!

Poze
Povestea nasterii

O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
-Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu_bu spune:

happyella-la mine raul plange cand incep sa-l samponez.....stie ca e pe gata balaceala..pana atunci e vioi da din toate alea...si nu vrea sa il scot e si noi ai facem in vana acum ca sa aibe loc de balacit....dar mai facem si in cadita ca nu avem timp de balacit si nu ai mai placeacum io stiu la tine cum o fi poate incerci si asa

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalutza81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui happyella

buna fetelor!

ai schimbat ceva din rutina? caditza? prosopul l-ai spalat cu altceva? sau poate era ff aproape de ora de masa? si eu mai patesc asa cand e apa prea calda sa cand ii e fff foame

Catalutza mami de Irina

Mergi la inceput