Comori de nov-dec 2004 (204)
Raspunsuri - Pagina 13
Otiliav spune:
Am binevoit sa pun si eu poze ca de 4 luni nu am mai urcat pe net.
Ioana, aici poti vedea tabla.
La noi frig si ploaie rece, Elisa este in costum de iarna ![]()
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 29+
Iulia Alexandra
paxela spune:
Oti, superbe domnisoare, Elisa a crescut deja e domnisorica
, iar Anuta..... ce sa mai , cred ca ii vor trebui lui tati cel putin 2 pusti doar pt ea![]()
dar burtica? ceva pozite?
fulguletz spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Otiliav Ioana, aici poti vedea tabla. La noi frig si ploaie rece, Elisa este in costum de iarna |
si la noi e inca iarna

, cu manusi, caciuli si tot tacamul...
Fetele cucuietele sunt frumusele , vrem si poze cu burtoiu
Si eu zic la fel : bine ca Ana nu are ceva mai grav...atata timp cat e inut sub observatie medicala si nu se agraveaza , cred ca nu tre sa iti faci griji...prea mari, nu?
mami de David(1 dec. 04) si Eric(20 nov.08)
paxela spune:

La multi ani!!! ONITZA 
sa fi sanatoasa si fericita sa te bucuri de cavaleri tai 

La multi ani tuturor copilasilor, si voua celor cu suflet de copil

Otiliav spune:
Ioana,
copilasilor nostri, multa sanatate si bucurii in viata!
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 30+
Iulia Alexandra
onitza spune:
La Multi ANi dragi copilasi minunati!!!! Sa aveti o zi frumoasa, sa fiti rasfatati de bunici, parinti, matusi, si de toate rubedeniile!!!
Multumesc dragele mele pentru urari.

OTILIA, ai 2 fete frumoaaaaaase foc!!!!!! NUmai zambete vad in poze si transmit buna-dispozitie, veselie, incantare, mi-e tare drag de ele!!!! Ana e deja domnisoara, iar Elisa un ghindoc vesel, m-am topit dupa ea! Abioa astept sa o vad si pe Iulia Alexandra.

Otiliav spune:
Ana a mers la scoala azi. Vizita de 1 ora. Si-a cunoscut viitorii colegi, invatatoarea, ingrijitoarea. Au desenat, au cantat, dupa care au plecat acasa ca de-o saptamana sunt in greva scolile si gradinitele.
Eu n-am fost inspirata sa iau aparatul foto si desi scoala e vizavi de casa nu am mai iesit din clasa. Las' ca-i fac in august poze.
Da cand a trecut timpul, deja la scoala
?
Iulia Alexandra
eveline spune:
La scoala...wow....wow...
Eu pe Bia o dau dupa 2 ani...asta e...
Otilia, am vazut niste poze de-ale tale si de-ale fetelor absolut suberbe la odisee....
. Arati nemaipomenit! Si de fete, ce sa mai spun...niste papusi!
22+
si mamica de
Bianca
Otiliav spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui eveline La scoala...wow....wow... Eu pe Bia o dau dupa 2 ani...asta e... Otilia, am vazut niste poze de-ale tale si de-ale fetelor absolut suberbe la odisee.... . Arati nemaipomenit! Si de fete, ce sa mai spun...niste papusi! 22+ si mamica de Bianca |
Ha ha, ce m-ai prins. Tocmai am pus poze cu burtoiul facute adineauri aici
Edit: Stai asa ca nu-mi da bine. Cum doi ani

Doar la anul implinesc 7 ani. S'apai la cat e de desteapta Bia o sa fie oricum fruntasa.
Iulia Alexandra
onitza spune:
OTILIA, dar tu slabisei bine de tot , pe la 20 de sapt arati ca o domnisoara. La burtica mi se pare ca semeni cu mine cand eram cu Daniel, doar ca eu impungeam un pic ami mult, a ta e mai rotunjoara.
Uite-asa mi-o imaginez eu pe Iulia.
In afara de burta, ti-ai mentinut silueta de printesa, imi place cum arati. Ma asteptam sa fii un pic mai umflata, dar ntz, arati super!!!
Cum te mai simti cu spatele???? Pe Elisa ai intarcat-o, nu? Se mai trezeste noaptea pt tzatzi?