Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *132*

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doris_79 spune:

Dana, pupici Anei razacioasa si mamicii ei.
Lali, multumim de urari.Si tu sa fii sanatoasa mami alaturi de familia ta.Si noua ne place la tara.Wkasta iarasi plecam..Totul este asa de verde si frumos acolo..Sunt asa de fericita, mai ales ca mai stau si cu andu.Abia astept sa vina la scoala.Soata este geloasa ca noi stam acolo toti trei si l sta singur aici!

mami de theodora ioana 01.09.2009
si andrei gabriel 23.07.2003

Poze Theo

Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Citat:
citat din mesajul lui doris_79

Dana, pupici Anei razacioasa si mamicii ei.
Lali, multumim de urari.Si tu sa fii sanatoasa mami alaturi de familia ta.Si noua ne place la tara.Wkasta iarasi plecam..Totul este asa de verde si frumos acolo..Sunt asa de fericita, mai ales ca mai stau si cu andu.Abia astept sa vina la scoala.Soata este geloasa ca noi stam acolo toti trei si l sta singur aici!

mami de theodora ioana 01.09.2009
si andrei gabriel 23.07.2003

Poze Theo

Poze noi

Si al meu sotz pune botic cand vine vorba sa lecam.In saptamana mare am fost la socri,si am spus ca nu ma mai duc acolo fara el.Am stat acasa la noi,apoi,patru zile si am plecat la taa,de unde m-am intors luni seara. Nu stam mult si plecam iar la tatal meu,doar eu si Paul,punem in gradina de toate.Anul trecut l-am lasat pe tata sa puna,cu mandra lui de atunci,si au facut o mare varza.Anul asta e singur,asa ca ne ocupam noi,fetele lui

Lali Lacra de
Paul-Iulian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

dana am vazut video cu Ana..ce distractie acolo cu stranuturi..se face as frumoaså pe zi ce trece.

hepi, mi-ai facut-o! Acum visez cai verzi pe pereti..Adica mosia ta. superb, dar mai frumoase sunteti voi..Maia e o strengarita razåcioaså.

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vik-cj spune:

Fete dragi, multumim de urari.

Avem si noi poze noi la semnatura.

Iulika...e un frunos Bruce! Si tu arati suuuuuper!

Ma duc sa vizionez si eu poze de Bunaciune Hepi ca prea i-ati facut reclama .

Nela...ce bine ca ai venit cu vesti. Ana sa treaca raceala si sa fie bine! Si distractie faina la botez!

Oare ce o fi cu Raluk?

va !

de printesa mica Isabela Maria - 15 septembrie 2009
Isabela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

Dragelor, multumesc mult pentru aprecieri si comentariile de pe Picasa. Dana a fost tare simpatica la una din pozele in care am fotografiat firele de iarba, m-a intrebat daca m-am asezat pe burta pt a face poza. Eee, nu chiar, ca era pamantul rece . Si a observat ea punga de pufuleti din carutul Maiei... Da mami, erau pt mine, dar jumatate au aterizat la gaini... Multumesc mult pt tot.

Ma bucur ca va place locul unde convietuiesc . Intr-adevar e incredibil ca aproape de Bucuresti, la vreo 15 km, mai sunt si astfel de locuri. Cand ne-am mutat noi, erau case ici colo si abia asteptam sa mai vina oameni . Acum au inceput sa vina, si-au ridicat case, da' nu imi mai pare la fel de bine. M-am convins, acolo unde ajunge omul, de cele mai multe ori omoara natura. Mi-ar placea sa ramana locurile astea macar cum sunt acum.

Stiti, ma gandeam, ca toate astea uneori nu valoareaza nimic. Mi-as fi dorit, atunci cand nu puteam avea copii, cand timp de 8 ani m-am chinuit sa raman insarcinata, cand au curs siroaie de lacrimi, sa nu am nimic din ce am, dar sa ma binecuvanteze Dumnezeu cu un pui de om si rugaciunile mele catre EL sa fie auzite. An de an, sarbatoare de sarbatoare, atunci cand de obicei devenim mai sensibili, toate astea nu aveau valoare pentru mine. Casa noastra ramanea tot goala.
Cea mai mare valoare pe care o am in viata asta e Maia si asa va ramane pe vecie.
Ma bucur, desigur, pentru Maia mea ca va creste intr-un astfel de loc si o voi invata sa pretuiasca fiecare coltisor din curtea noastra, pentru ca fiecare are istoria lui si in fecare se regaseste cate o particica din noi. Am pus suflet in tot ce am facut. Sper ca Maia sa nu vrea vreodata sa plece de aici, sa ajung sa-mi cresc nepotii aici , dar deja asta nu eu hotarasc si cred ca ma duc cu gandul prea departe. Dar mi-ar placea sa fie medic veterinar . Ii zicem sotului ca daca Maia va iubi animalele si va vrea, o sa-i cumpar un ponei.... Glumesc. Sot a zis ca la o astfel de achizitie nu crede ca se poate face leasing si ca sa-mi iau gandul de la investitii mai mari de valoarea hainutelor . In schimb sigur ii va cumpara el Maiei iepuri, a si pus ochii pe o rasa "urias german" . Ii sticleau ochii cand imi povestea.

Ei, hai ca ne vedem si la noi cand s-or face fructele si s-o mai incalzi.

Pupici.

h.

de minunata (22.09.2009).

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

ola cucoanelor
in primul rand SA-MI TRAIASCA MAMARAUTA!!!!!!sa fie sanatoasa si fericiata alaturi de mami si tati, adica sa fie si ei sanatosi!!

asa...aceste fiind zise anunt oficial ca masa si dansul de samabata de vor desfasura incepand cu orele 11-11.30. si va urez tot oficial drum bun catre noi! intru acum pe mailul comun ca sa mai adaug ce mancaruri mi-au mai zis fetele ca aduc...

si felicitam elle ca totul a iesit bine si sper sa uite cat mai repede ca a existat vreodata. pupam puiuta din dotare

si ma bucur tare tare ca a intat nela si mai ales ca lucrurile incep sa se indrepte

oare mai aveam ceva de zis?

Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
nasterea a doua putze

Noi suntem doi frati, īn casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste
Si nu ne certam deloc,
* * * * * * * * * * Si ne mangaie duios,
Si suntem tacuti la masa,
* * * * * * * * * Iara seara ne citeste
Si cuminti īn orice loc.
* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

da' carbuni si inghetata cine aduce?

Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

vreau sa salut si sa imbratisez pe Elle si pe Nela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Elle - ma bucur ca ati terminat cu bine, refacere rapida si usoara

Mada - ma bucur ca ti-au iesit pastele

ma bucur ca va plac pozele noastre, Bubu e de vina, ca toti puii de altfel care ne fac viata atata de frumoasa uite ce bine zice helipica

baitza

Raluca, mamica de Remus Andrei(8 nov '09)
Poze BUBU
asa creste Bubu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

da' carbuni si inghetata cine aduce?

GAZDA!!!!!

nu am mai avut nimic de adaugat, am vazut ca va scriserati toate...eu tot cred ca-s multe...asa ca va rog ca de maine sa nu mai mancati, sa veniti ca la donat sange...nemancati si nebeuti

ca tare va mai place ceafa de poarce

Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
nasterea a doua putze

Noi suntem doi frati, īn casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste
Si nu ne certam deloc,
* * * * * * * * * * Si ne mangaie duios,
Si suntem tacuti la masa,
* * * * * * * * * Iara seara ne citeste
Si cuminti īn orice loc.
* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos.

Mergi la inceput