PRIETENE FARA TITLU (64)
Raspunsuri - Pagina 19
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/monica70/monica70.jpg)
monica70 spune:
DENISA mersi de expresso imi pica bine
Inteleg sigur ca da faza cu bazele de date,chiar mi-ai amintit cu faza asta de cand m-am angajat la firma aia unde am gasit 5 balante pe anul precedent fiecare cu alte valori si prichindelul ala care facea pe contabilu' zicea ca nu stie care-i buna si nici nu-l intereseaza !!!
Si m-am pus de am refacut toata contabilitatea pe vreo 5 luni macar pe anul in curs sa fie ok ... asta in timp ce eram gravida in prima luna cu Diana si imi era o greataaaa mai ale de parfumul lui
Spor la treaba ! Super fain ca la voi se poate lucra si de-acasa! Vad ca ai planuri marete si cu Emma pentru vacanta.Bine ca poti ca eu numai trei zile am fost cu Diana la inot si deja eram data peste cap: trei ore din start pierdute ... imbracat/dezbracat/drumul plus ora de inot! Darmite tu,chair nu stiu cum naiba le faci pe toate.
Eu l-am trimis pe Ghita afara cu strumfii - bineinteles obligat ca el voia sa mearga doar cu Diana si la cumparaturi - caruciorul il incurca doar
Sper sa nu ii prinda furtuna ca e un nor negru tare dragalas in zona si trag niste vantoaseee
Pana la urma au fost la ceva loc de joaca.Intre timp eu da-i cu stersul prafului,spalatul vaselor,o maioneza la salata de vinete,strans una alta p-aici ... mi-am facut norma la gantere
si hop iute si pe net
MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)
www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
miraklucker spune:
Moni la ora 9 la cumparaturi? Pai voi sunteti nocturni. aici la 6.30 cel tarziu 7 e totul inchis. De urgenta mai gasesti cate ceva la statiile de benzina dar asta pana la 10, sambata se inchide TOT la ora 4-5 si statiile de benzina la 8 seara. Asa ca trebuie sa-ti faci provizii daca nu vrei sa ramai flamand
.
Ana ma bucur mult, mult pentru voi!!
Denisa cate activitati. Ce fain. Aici in vacanta e totul mort, nu poti face nimic scolar sau extrascolar. Sambata am fost cu ai mei la scoala de muzica A fost o zi de incercari, vizionari de tot felul. cu fetele am fost la dansuri. Le-m si inscris. As fi vrut ceva cantat dar se suprapune si scoala de muzica si corul bisericii peste sportul care il face Daria si de la anul si Seline. Asa ca vor merge la fataiala. Profesoara e tanara si tare simpatica. Seline nu a avut nici un fel de probleme, de cum a intrat a inceput sa dea din fund
si sa o traga si pe Daria dupa ea, care mai rusinoasa se asezase langa mine.
David vrea chitara si nu de oricare de-a electronica. A incercat-o doar ca el e stangaci si tot o inversa. Nu-i era deloc la indemana sa cante asa ca toata lumea. Acum va mai merge odata sa o incerce numai el cu profesorul. Si daca ramane la fel de incantat va incepe si el din aug. Nu mai intrebati cat voi plati toata distractia celor 3. La noi e de azi vacanta. David are ceva activitati de la biserica sapt viitoare cate 2 ore pe zi. Fetele nu.
moni ma intrebi de servici. E ok, atat cat mai am de stat. O colega e acasa de o luna, mama a facut transplant de plamani si ea e surmenata psihic si tot o lungeste cu concediile medicale. si noi muncim si pentru ea
. Acum incep si concediile deci si mai fain
. In plus de asta luni am aflat o veste trista. Un coleg, a murit. Sambata a facut infarct langa masina in curte.L-au gasit dupa ore bune ca locuia singur. Zilele astea ar fi implinit 58 ani. Un om tare simpatic si de treaba.
.......Azi a fost liber. Am fost cu toti 3 la biserica la ortodocsi, si apoi ne-am aciuit in casa la Tv. Ce sa faci pe 8 gr si o ploie mocaneasca de noiembrie???. Acum barbatu e la munci si eu bantui de una singura pe aici, mai adun cate un ciorap de pe jos, mai pun cate ceva la loc, ma mai impiedic in obiecte neidentificate aruncate peste tot, printre care mai imi bag nasul pe aci. De, eu m-am obisnuit deja cu peisajul mirific din fiecare seara de la noi
.
Pun ceva poze, dar fiindca ma tot deconecteaza si nu apuc sa termin nici pozele nici mesajul revin.
Mira mami de DAVID(15.08.2002), DARIA(20.11.2004), si SELINE(07.02.2006)
Poze noi.....cu noi
Mit Kindern vergehen die Jahre wie im Flug. Doch Augenblicke werden zu Ewigkeiten.
monica70 spune:
Buna dimineata haideti la o cafea tare.Eu cu ritualul de dimineata,dupa ce decoleaza Diana cu taica-su ... Il iau pe Tudor din patut (unde s-a saturat si chitzaie de zor) il schimb,deschid geamul la dormitor sa se aeriseasca si venim in camera de zi unde ii dau drumul pe jos.In 3 minute a rascolit toate jucariile in zona (puse la loc de cu seara),inclusiv cele aflate pe rafturile de jos si dupa ce a terminat tot de imprastiat vine la mine la scaunul PC-ului si se ridica in picioare Io in timpul asta abia mi-am adus cafeaua si am luat doua guri ... asa ca il pun jos si il trimit iar sa se joace,mai trage de una alta si iar vine la mine si se ridica
si tot asa pana il iau si il ancorez in carucior cu ceva biscuiti/piscoturi/pufuleti in mana.Azi mai am pe stoc doar doi biscuiti
Aaaa si ii dau si drumul la TV pe desene nu ca l-ar interesa cine stie ce,doar la baby Einstein ala mai sunt chestii care ii capteaza atentia dar pe perioade prea scurte (5-10 min).Si asa incerc si eu sa mai rumeg un biscuite si cafeaua ca sa ma trezesc de tot si sa am ceva energie sa ii fac fatza musiului.Mai il plimb cu motorul ala,mai de manute,mai ne jucam cu una alta ... daca am de intins haine il mai pun in patut - acum e mai bine ca se plimba de-a roata pe-acolo,sare,se arunca in fund etc. doar ca atunci cand e plictistit striga si chitzaie de zor.Mai grav e cand am treaba in bucatarie,cum v-am zis.Acolo e ok doar daca e pus scaunul langa usa de la camara sau langa mobila ca tranteste usile sau trage de sertare
Daca n-are de ce trage e in picioare intr-o clipa
Deci ma limitez sa imi pun rapid un sandwich sau ceva de genul asta cand sunt doar eu cu el.De gatit pot doar cand doarme sau cand vin ai mei aici.Pe la 10 e deja lesinat de somn dar in majoritatea zilelor abia in jur de 11 reusesc sa il adorm
Si plimbarea cam in jur de 13-15 ... Daca vine caldura o sa schimbam programul,iesim mai matinal la plimbare.Sau la plaja plus balaceala in piscinuta la balcon.
Am o veste buna: am citit ieri pe net ca nu se anuleaza anul asta biletele de odihna ale pensionarilor ci doar cele a sindicatelor,asa ca mai avem o sansa sa mergem in iunie la Felix.Adica mami ,strumfii si cu mine in locul lui taica-meu.
WE viitor daca totul e ok vom merge la tzara ca se face slujba de 6 saptamani la matusa-mea.Se pare ca iar e balamuc,o masa in curte cu cca 50 de persoane (la pomana de dupa inmormantare au fost 300 la caminul din sat ).Abia astept sa respir aer curat si sa ma intalnesc cu neamurile,chiar de stam doar o zi doua!
MIRA la noi cam asa e programul la 22 se inchid alimentarile sau market-urile,unele din cele de cartier chiar la 23 sau mai exista si unele mici non-stop.Nu mai zic ca organizeaza uneori astia gen Carrefour si "noaptea cumparaturilor" .Ai mei sunt mai matinali inchid la ora 21,dar pana reusesc sa inchida (spalat pe jos si strans una alta) tot mai dau buzna clienti ... care la fel fac duminica dupa-amiaza,in zilele de sarbatoare sau de inventar cand e inchis.Cum trec ai mei pe acolo sa aprinda lumina,sa ia una alta ... cum hop se trezesc cu niscaiva clienti la usa si ii si servesc, ce sa faca cu ei ? Asa s-au invatat ...
Vad ca si tu esti cu inscrierea copiilor la activitati,super! Incercam si noi si la dans din toamna cu Diana,asta daca reusim ca la Palatul copiilor unde merge cam pe pile,ca e foarte ieftin.
Na sa vad acum cine cum imi vine baby sitter azi ca am de rezolvat niste trebusoare prin oras.
10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
miraklucker spune:
buna dimineata azi am eu onoarea sa va dau prima cafeluta. cica nu e prea mult de lucru si am primit permisiunea
sa mai lenevesc pe acasa niste ore.......si pozele http://picasaweb.google.com/kluckermira/Mai#5470875637257698354 de la coada asta e facuta aseara in timp ce va povesteam
Poze noi.....cu noi
Mit Kindern vergehen die Jahre wie im Flug. Doch Augenblicke werden zu Ewigkeiten.
miraklucker spune:
Ei, Moni mi-o luasi inaite
Poze noi.....cu noi
monica70 spune:
MIRA te-am luat cu un minut Il iau pe Tudor in brate ca e turbat deja si ma uit la poze ...
monica70 spune:
Am sacrificat mobilul RDS pe care roade de zor Tudor acum.
Vai MIRA vreau si eu atata verdeata si lacul ala langa mine! Nu si ploile
Ce fain doarme Seline cu pisica in pat! Vai ce dor imi e sa am pisici,dar la bloc in doar doua camere de unde
?
Merg ca imi ineaca in saliva telefonul ala ...
miraklucker spune:
Mata asta e tare smechera. Il iubeste inflacarat si neconditionat pe barbatu-meu si numai pe el.... Pe noi astialalti ne ignora total. Dar cum barbatu-meu aseara lipsea din peisaj s-a aciuit la caldurica intre fete. Se duce la ele numai dupa ce adorm. Facu-se niste inspectari si mai devreme dar cum Seline inca nu dormea a renuntat - numai pe moment dupa cum se vede.
Ei, Moni vezi asta e. Eu vreau caldura. Vreau sa transpir sa scot limba de cald. Nu frig. Inca ii imbrac ca in plina iarna, maieu, bluza cu maneca lunga si binenteles pulover, sosete, paupuci de casa. Ingrozitor.
.......ma duc la cumparaturi.
O zi minunata va doresc.
Poze noi.....cu noi
monica70 spune:
MIRA asa deci ii ocoleste matza pe copii Nu ma mir deloc,ca matzele-s mai fitzoase si le place linistea si calmul
nu sa fie trase de coada sau smotocite
Sper sa vina si la voi odata vara! Deocamdata la noi se anunta ploi zilnice luna asta
Azi a fost foarte cald dar niste vantoase de nu-i adevarat,cu cca 40 km pe ora batea vantul,dar tot am fost pe-afara,intai cu treburi in oras,apoi cu Tudor la plimbare.Si la niste cumparaturi pentru Diana ,i-am luat o ie alba simpla,doua tricouri si un compleu iegari+maieu.Pai eu stiam ca are o groaza de tricouri dar cand am facut recensamantul din cca 15 ii mai sunt bune doar 3 Celelalte mai merg doar asa purtate prin casa eventual.Pai da ca anul trecut nu i-am prea luat ca ii erau bune cele de trei ani inca.
M-am cantarit zilele astea in fiecare seara si culmea cantarul arata acum 54 kg in loc de 53 ca saptamana trecuta,doar ca ... tot mi se vad rau coastele
Asa ca presupun ca diferenta de un kg s-o fi transformat doar in ceva muschiuleti pe la maini si picioare (ca fac zilnic si cca 10-20 genuflexiuni cu ganterele alea in maini).
Azi mi-am cumparat si cateva pungi cu mulsi si fructe uscate,plus fulgi de porumb sa am combustibil,ca-s mai hranitoare decat piscoturile si biscuitii. Daca as ajunge la 55 de kg as fi super multumita,desi la silueta mea cred ca mi-ar sta mai bine cam la 60 de kg ...
Mi-e o pofta de profiterol Acum il trombonesc pe Ghita sa coboare sa imi ia unul
inainte de a se cara la Real la cumparaturi.Eu am fost in Kaufland,dar am luat de-acolo doar musli,ceva cosmetice si mancare pentru Tudor,n-am avut nervi sa umplu caruciorul cu tot ce lipseste acasa (unde bate efectiv vantul
) mai ales ca am bantuit inainte cu declaratiile pe la Casa de Sanatate si Casa de pensii,plus la Orange ca de data asta a decedat telefonul husbandului,asa ca am luat altul - cel mai ieftin Nokia posibil ca nu merita altceva avand in vedere ca e candidat inflacarat la dat cu el pe jos,uitat in taxi etc.
Oh si ce sa va zic ce m-a indispus o sclifosita de la Casa de sanatate,moamaaa ca le-as lega pe-astea cap de cap si le-as tzapa in Mures,asa hal de scarboase,sictirite de viata personaje nu cred ca exista altundeva decat in institutiile de stat din Romania! Nu mai zic ca se misca precum melcii
Cred ca special le aleg sa lucreze cu publicul pe cele mai imbufnate si prostalaie dintre piloasele ce exista - ca acolo esxculsiv pe pile se ajunge
Na ca m-am descarcat
Daca imi lipseste serviciul
numai de asta imi e dor,de-o subalterna pe care sa o trimit sa duca ea declaratiile,sa nu le mai vad moaca lunar reprezentantelor statului roman
Mai da' zici ca nu din banii facuti de firmele private traiesc tzatzele astea! Sunt fix precum vanzatoarele alea top-modele de prin magazinele centrale si de fitze care n-au nici dupa ce bea apa,dar te masoara din cap pana in picioare si te privesc de sus cand intri intr-un magazin de haine ! Io nu stiu cand s-o civiliza odata si oamenii din tzara asta ,sa invete in primul rand ca o persoana ce intra in contact cu publicul indiferent din ce domeniu trebuie sa fie mereu amabila si cu zambetul pe buze indiferent de ce probleme are ! Cel putin la Casa de sanatate una singura e mereu draguta foc si amabila,pacat ca e mutata de-o vreme la biroul unde se depun concediile medicale si nu am in fiecare luna de-a face cu ea ...
Uite ca delirai destul,voi ce mai ziceti?
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Denisam/Denisam.jpg)
Denisam spune:
Hello,
Moni-cred ca sunt niste acrituri si tzate cam peste tot la birouriel relatii cu publicu'..
Avem reteaua cazuta si sunt un pic mai libera azi si am zis sa scriu si eu 2 randuri.Sunt happpy ca am reusit sa il aranjez pe Alex pt vara si loc in septembrie la gradi,am decis ca la Montessori va merge din ianuarie.
In weekend sper sa ajungem la parc si la o ferma,tati baga si un pescuit,sper sa vina cu stiuci yummi.
Ingrid si CRIS-unde sunteti
Sa aveti un weekend fain ca eu sigur nu apuc sa mai intru,sper sa fac poze si sa mai pun si eu ca am ramas in urma si mama mai are 3 saptamini si pleaca
Denisa cu Emma Andrea 4 ani si Mark Alex 2,5 ani