PRIETENE FARA TITLU (64)
Raspunsuri - Pagina 15
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/monica70/monica70.jpg)
monica70 spune:
M-am intors abia acum sa imi beau cafeaua ... abia acum am reusit sa il adorm pe Tudor si asta in carucior la balcon.E de groaza cu adormitul,imi aminteste de Vladimir al lui Pufumic care dormea si pe la un an jumate exclusiv pe-afara plimbat in carucior,de trebuia biata sa faca la greu kilometraj - ca evident genul lor e ca daca opresti caruciorul se trezesc imediat. Si pe Diana o adormeam destul de greu,dar reuseam leganata in bouncer,dar Tudor efectiv nu sta acolo,intr-o clipita e intors pe burta gata sa plece,la fel cum face in patut unde chiar de e chior de somn se ridica incontinuu in picioare Cred ca ar trebui sa il las sa bantuie pe jos sa adoarma unde il prinde somnul ! Problema e ca daca ii e somn tare si in patru labe umbla in viteza de colo colo dar miorlaind
,totusi nu se opreste sa se odihneasca nici din greseala
Na sa mai bag un ochi p-aci,mai revin daca imi mai vine inspiratia sau imi amintesc ceva.Daca nu, ma duc sa citesc ceva daca tot e liniste.
MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)
www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/asteryaro/asteryaro.jpg)
asteryaro spune:
Ho ho hooooop si noi!
Azi de dimineata am fost la zoo Bucuresti-Baneasa, ideea hazbandului. Pe la 14 ne-am intors, am mancat mici (comandati la vecinul nostru care are un resto, v-am mai zis0 apoi a plecat la manastire la Ciolanu. Ne-am intors, am trecut pe la Penny, am facut mici cumparaturi, ne-am mai invartit cu masina, apoi pe la 19 am revenit acasa. Parcuri si locuri de joaca n-am servit, din cauza de branula. Sper ca maine sa i-o scoata.
Maine dimineata merg cu el la spital, la control la doctorita, apoi el ramane acasa eu merg la unghii, si apoi... mai vedem noi.
Am 2 unghii rupte/crapate din carne. Lipsa de exercitiu, ce sa fac, nu mai sunt obisnuita. Si-n plus, sambata mergem la o cununie religioasa la Bucuresti, la nunta propriu zisa n participam, din motive... "de timp". Asa de-un cadou gasim noi. Abia astept, il luam si pe Razvan cu noi.
Si peste 2 saptamani mergem la Cluj !!! In plimbare, ofcourse, si abia astept.
Cam asta facem noi, poze pun maine.
Ieri a fost ziua fratelui meu, sper sa fie mai norocos acum la 44 de ani.
Gata, va pupam pe toti, merg si eu in pat, langa Razvan, care nu vroia domle cu niciun chip sa adoarma: mami, dar uite, este inca ziuaaaaaaaa! nu pot sa adorm, este ceva care nu ma lasa!!" Zau, draga?
Mai vin maine la povesti, sa va spun cum a constatat, uimit, fii-miu ca eu fac pipi... cu fundul. Ha!
Cristina si Razvan (31.01.2006)
(1),(2),(3),(4),(5),(6)
www.dropshots.com/asteryaro6" target="_blank">(7) MY HERO
monica70 spune:
Buna seara.
CRISTINA wow ce iesire pe voi - un-doi si hop in Bucuresti I-a placut lui Razvan la zoo? Acum a fost in premiera? Ce figura e auzi e ceva ce nu il lasa ... Diana mai nou zice ca nu poate sa inchida ochii
Deci si Clujul il aveti in plan! Super!
Tudor a adormit instant dupa baie+laptic ca azi a dormit doar cele doua ture pe balcon de maxim o ora fiecare.Si s-a trezit pe la 7 parca.Am fost afara cu strumfii - cu taica-meu cu tot, ca mami e racita bocna si husbandu' s-a dus la taica-su.Aveam in plan sa mergem acolo toata gasca,dar am amanat.Am fost la un loc de joaca unde n-am fost demult si tare cuminte a fost si Tudor,deh erau si copii si mai ales loc nou.S-a distrat tare cand l-am dat pe tobogan,mai ales ca la coborare il intampina Diana.Nu prea merg doar eu cu amandoi la locuri de joaca,pentru ca in caz ca nu sta Tudor locului trebuie sa parasim zona si se supara Diana.In plus desteptii astia la majoritatea locurilor de joaca din zona au turnat strat gros de nisip sau pietris si e tare greu de intrat cu caruciorul.Dupa aia inevitabil am ajuns la ai mei la bloc,explozie de bucurie pe Diana si Mara si explozie de tipete,ragete,racnete ... si alergari ca le prind lupii Lupii fiind baietii mai marisori din zona - cca 5-9 ani.In sfarsit le vad ca se joaca si cu baietii astia,ca pana acum nu le prea bagau in seama pe pispirice ,dar se pare ca in final i-a manipulat Diana cumva
ca ei ii place tare mult sa se joace de-a lupul care o prinde
Oricum e cunoscuta Diana acolo ca un cal breaz
,ea impreuna cu Mara evident.Mai sunt ceva fetite pe-acolo,dar asa, mai linistite,mai "fetite". Iar cand a coborat azi cealalta fetita Alexandra cu care se mai joaca ea - cea plinuta si cumintica foc - s-a vazut si mai bine contrastul
! Mai un pic si se inscrie si Tudor in trupa de alergatori din zona
.Azi a mancat binisor.Deja i-am dat zilele astea si ficat de pui si pastrav.Nici nu i le-am blenduit ci doar sfarmat cu furculita si s-a descurcat.L-am filmat azi in patutzul lui.Pe langa lasatul sa cada in fund.alta mare distractie e sa sara de zor
http://www.dropshots.com/MONICA2010#date/2010-05-02/13:20:06
Si mai e un film unde i-am filmat pe amandoi,ca si Diana are distractie sa se urce in patutul lui si sa se joace amandoi acolo,chit ca e cam trasa de par cu ocazia asta,dar nicio problema ca si ea il tot bazaie si-l smotoceste.
10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
monica70 spune:
Buna dimineata la o cafea.Azi e cam inorat dar e placut afara.Eu tocmai am tras o tura de ,dar deocamdata fac numai 3-4 exercitii in picioare,ca mi-e lene de instalat saltea si alte alea.Si nu rezist mult - adica bag doar vreo 2-3-4 sedinte pe zi (adica atunci cand imi aduc aminte
) si nu fac mai mult de 3 maxim 5 minute.Poate daca aveam gantere de numai 1 kg,dar astea de 2 kg sunt totusi cam prea prea pentru mine,ca n-am deloc antrenament.
Pe Tudor l-am adormit ca de obicei la balcon.Azi m-am distrat de numa'! Am tot auzit un latrat in zona si cand am iesit la balcon am vazut in parcarea blocului de vis a vis nu mai putin de 11 caini Vagabonzi desigur si de diverse marimi.Stateau cumintei tolaniti care pe unde,doar unul din cei pricajiti se invartea in jurul lor si latra incontinuu
Acum o fi fost mare sedinta si ala era liderul
sau ii certa ca i-or fi incalcat teritoriul? N-am mai vazut asa haita in zona,cel mult mai bantuia unul,doi cel mult in echipa de trei.Dar erau pasnici si astia.I-au mai deranjat doar masinile care parcau,dar se mutau din loc fara proteste.In final au parasit zona cand a trecut pe-acolo un nene solid care a tras un fluierat strident ... s-a ridicat toata trupa in picioare si dusa a fost
Pe Diana abia am trezit-o,ca aseara nu se mai dadea dusa la culcare Abia astept sa vad cum decurge ziua de azi.Pana la urma o duc si la dentista si de-acolo mergem direct la inot.Am auzit ca mai nou nu lasa parintii sa asiste la ore,ca cica-s prea stresati
Acum nu stiu daca e valabila chestia asta si la prima sedinta.Intr-un fel e mai bine.I-am tot bagat instructaj Dianei sa stie ce-o asteapta,i-am povestit si cum am invatat eu sa inot la 17 ani cu pluta
Deocamdata trebuie sa ii cumpar costum de baie intreg,ca are vreo 3 primite din care doua-s mici si unul mare
asa ca daca nu gasesc azi prin zona , o trimit cu cel din doua bucati azi.Mi-a zis profesoara sa ii duc si casca,deci cu urechile e partial rezolvata treaba,mai grav o fi cand i-o intra apa in ochi
si o sa o puna la scufundari
,dar sper sa se obisnuiasca matza si cu asa ceva . Ma bazez pe faptul ca vor fi mai multi copii si asa ii va fi mai usor sa se adapteze.Si sigur va fi cea mai mica si mai pricajita
Cand o vedea-o aia ... si-asa i-am zis si ca are 4 ani jumate
ca normal sub 5 ani nu ia niciunul copii.Daca totul merge bine si ii va placea o sa o inscriu sa mearga in continuare,asa ca tineti pumnii.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ingrid_sp_S/Ingrid_sp_S.jpg)
Ingrid S spune:
Ceau fetelor!
Scuzati "lunga" absenta, prevad ca vor mai urma daca fiica-mea se imbolnaveste in ritmul in care-mi schimb sosetele. Dupa ce era la final de tratament cu Cedax, imi face otita. Acum, adevarul e ca nici medicul nu stie ce ar mai putea sa-i dea. I-am pus picaturi de Ophtametasone-N in nas si urechea bolnava (e doar una), apoi picaturi de ceapa, sare calda...stiu, empiric, dar ce altceva pot face? Joi am programare la ORL, daca pana atunci ii trece, aprind 5 lumanari la biserica. Adevarul e ca imunitatea e ca si inexistenta la ea, asa ca aduna tot ce prinde. Nici o sansa sa o duc la gradinita, in conditiile astea.
Mai tuseste noaptea, secretiile sunt de vina, acum elimina. Uf, greu e sa fii parinte. Cum se simtea maica-mea cu noi trei bolnavi, cand eu mor de stres cu unul?
Am fost de 1 Mai la gratare, m-am ars pe maini (la propriu) de la soare, am venit ca si culoarea de la semafor. Noaptea abia puteam sa ma intorc de durere. Diana bolnava cum v-am spus, deci o feerie.
Acum v-am dat raportul, sper ca ai vostri micuti sunt bine , revin eu.
Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
www.dropshots.com/Ingrid28photo1" target="_blank"> FILME 3
Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues
![](images/user_woman.png)
Ana_m spune:
Hola,
Ingrid of ce rau imi pare , cat sufera biata fetita , nici nu se termina una si incepe alta . Chiar e cu imunitatea la pamant . Oricum bine ca mergeti anul asta la mare , si incearca sa o duci putin si la munte ca nu i-ar strica de loc . Mai da-ti si voi o tura la sf de saptamana prin imprejurimi .
Moni ce ne spui cum i-a placut fetei la innot ? Cum a fost ?
Eu tocmai ce am primit o concediere eleganta pe care am primit-o la fel de elegenta ca sunt o doamna , nu
? Adica am de lucru cu 3 dimineti mai putin pe saptamana. Asta e sanatosi sa fim , zau daca imi pare rau ca ma enerva groaznic persoana , cred ca mai degraba e o usurare. banii numa erau buni
. Ma seaca doar ca aveam eu niste planuri care acum s-au naruit . Dar ma gandesc ca totul daca se intampla se intampla cu un anumit scop . oricum ceva trebuie sa facem , ca aici nu prea mai e de stat . Nu ma vad aici mai mult de anul viitor . La un somaj de 20 % situatia e critica . Cum ziceam , sanatosi sa fim , ca foame nu murim .
Daca tot aveam timp dimineat aasta m-am bagat cateva ore in bucatarie si am facut niste (a se citii 3 tavi
) croisante cu sunca presata si cascaval , cu cremvusti si cu cioco
. Vedeti de ce nu am nici o sansa sa slabesc ?
Aici la noi e un frig , bai frate 11 grade , dupa ce ca alaltaieri erau 27
. Numai ce am ascuns toate plapumele , alea nu le mai scot de nici o culoare , dar mi-a cam fost frig cu patura . Si hainele lu Clara , puloverele , azi dimineata scotoceam in spate prin dulap sa.i scot unul din cele care erau puse la pastrat .
Clara e cev ade groaza :la pranz cand o culc , eu o imbrac in pija si plec din camera , ea se scola din pat si se imbraca cu alte haine ce gaseste si doarme asa . Ieri am lasat-o cu tricou si pantaloni scurti , am gasit-o cu pija . Azi i-am dat pija ei si vad ca a gasit pijamaua mea si s-a imbracat cu ea
.
Na cam atat , pupici
monica70 spune:
Ceau gagici.Legat de inot a fost ok la inceput pana cand la o intoarcere (ca intai i-a pus sa stea pe margine ba in fund,ba pe burta, ba pe spate cu picioarele in apa) nu a alunecat taman Diana in apa . Si gata sperietura si smiorcaiala si deci nici n-a mai cooperat in continuare.Un singur baiat s-a mai smiorcait dar de la inceput si am inteles ca mai fusese la doua initieri dar la cealalta antrenoare.Pe langa ca s-a speriat tremura si de frig,ca dupa aia i-a bagat pe ceilalti in apa si dadeau din picioare tinandu-se de bara,dar ei ii era frica si se tinea jumate de bara si jumate cocotata pe scara ca un cocostarc. Nu mai zic ca au urmat scufundarile la care nici atat nu s-a bagat.Si la inceput cand doar i-a pus sa se ude si stropeasca pe fatza am vazut-o ca tot parlamenta cu antrenoarea pe-acolo,dar s-a executat.Ea zice ca are mobilitate si tra la la ... dar degeaba daca e speriata de bombe si capoasa. Partea draguta e ca vrea sa mai mearga,dar degeaba merge daca va continua sa stea agatata de scara. Ea a vazut plute pe-acolo pe la alte trupe si voia d-alea. Sa mai amintesc ca erau vreo 15 copii din care doar Diana si inca o fetita mai mare,restul baieti.Si majoritatea mai mari si mai solizi,Diana nu se asorta deloc cu restul.Continuam maine,dar antrenoarea a zis sa nu o inscriu insa nici maine oficial pana nu vedem daca mai plange sau nu,ca daca nu se executa normal ca nu are rost sa o las inca,imi dau seama ca asa o incurc si pe ea,ca trebuie sa se ocupe de restul nu sa stea dupa miorlaiti.Nu degeaba ma temeam eu,ca doar stiam care e relatia Dianei cu apa Am facut si poze http://www.dropshots.com/MONICA2010#date/2010-05-03/18:25:12 ,ca eu am intrat,am profitat ca uitasem sa ii aduc papuci si am bagat motiv ca o tin sa nu alunece pana la bazin.Dar normal nu lasa parintii sa asiste la ore.Maine nici eu nu mai intru.
Iar acasa colac peste pupaza a facut si niste istericale beton la baie cand am spalat-o pe cap . Cam astea fusera aventurili de ieri ... bine au fost mai lungi ca de la gradi doar am schimbat-o,am fost la dentista ca avea o carie micuta,dar in principal o dor cele doua masele de 6 ani care stau sa iasa.De-acolo am fost la o terasa la o inghetata apoi am mai bantuit pe mal in zona salii polivalente ca ajunsesem prea devreme.
Ieri cum m-am mai plimbat cu Diana tot la discutii aiuritoare m-a bagat. M-a intrebat daca si ea o sa fie batrana si a declarat ca ea nu vrea Pe urma ca daca o sa faca si ea copii o sa le dea sa suga? Si or sa o muste de tzatze cum a facut Tudor cu mine?
INGRID sper sa ii treaca pana atunci ,deci tot o mai doare? Speram sa te fi inselat tu ... Asa e cu imunitatea asta,fuse iarna lunga si rea,plus primul an de gradi ,ce sa ii faci? Uite si pe mine ma cam zgarie gatul deja ca ieri am mancat in premiera inghetata, dupa care am stat in picioarele goale pe la bazin ... dar ce sa zica Diana care a tremurat in apa aia vreo ora? Era cald in sala,dar apa cam rece,cam ca cea a marii,am inteles ca asa e lunea mai rece.Oricum ar fi tare as vrea sa mearga treaba maine,desi nu prea sper.Ca ii e frica de apa si de scufundat capul in apa nu mai pomenesc.Plus ca s-a plans ca e apa rece si ca ceilalti copii sunt mai mari decat ea.As vrea sa mearga si pentru ca ii e recomandat inotul si pentru a se mai cali un pic.
A scos-o mami azi de la gradi si deocamdata e ok ,matzaita ca de obicei doar,dar asta o fi de oboseala ca si aseara abia am culcat-o si dimineata abia am trezit-o
Eu mi-am mancat nervii p-acasa cu Tudor,ca nici pe balcon n-am putut iesi la ce vantoase-s afara.E cald tare,dar degeaba daca asa tare bate vantul.N-am putut face nimic p-acasa ca Tudor a dormit doar doua ture scurte,prima oara a adormit abia la 12 si dupa juma de ora era sus deja La a doua tura eram epuizata ca m-am instalat si eu in pat si dupa juma' de ora fix iar s-a trezit
atat ca fiind in carucior atat l-am miscat pana a atipit iar dar tot numai pentru alta jumatate de ora.Acum ca norocul ca a aparut husbandu' si i l-am plasat.Mi-a adus cica ice-caffe
poate ma aranjez mai fain la gat
ANAMARIA ce figurina Clara cu schimbatul Imi pare rau de serviciul tau,dar daca tot nu-ti placea,mai bine asa,stai linistita ca pica iar ceva in curand.Si chiar vreti sa va intoarceti,sa abandonati marea
? Chiar asa s-a imputit treaba? Nici aici nu e cu mult mai bine din pacate ... Figura esti cu hainele,eu sunt invers,n-am apucat inca sa le scot la iveala pe cele de vara si vara a si venit brusc ... si ce chef de manevrat la haine aveam,dar cand? Si azi am sperat ca mai sta tati cu Tudor,dar a stat doar juma' de ora cu el ca a avut treaba pe la frate-meu - care isi pune parchet si in dormitor - aia fiind camera cu jucariile strumfilor.Deci le mutam sediul in camera mica , camera-arhiva de pe-acum .Diseara se cara la Barcelona
Auzi legat de tavile alea,muta-te tu frumusel inapoi si baga la placintarit cat cuprinde,neuitand sa imi trimiti mie doua tavi din trei ,poate asa mai pun si io ceva clisa.Apropo de mancat sa vedeti ce pofta de mancare a avut Diana aseara,e inca un motiv pentru care vreau musai sa o dau la inot.Daca nicicum nu merge de data asta,o mai las cateva luni si incerc iar,eventual de la toamna,ca poate vara asta mai exersez eu cu ea si la Felix (sper) si la mare si la strand si reusesc sa o mai imprietenesc cu apa.
CRISTINA,DENISA ... restul pe unde bantuiti? Denisa parca a zis ca nu poate intra de la serviciu daca imi amintesc bine.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Denisam/Denisam.jpg)
Denisam spune:
Salut,
Imi pare rau de Dia bolnavioara,multe fructe si ceva deimunitate i-ar trebui,sanatate multa Ingrid si
Moni-da asa e,nu pot sa intru dar azi am incalcat regula ,desi sunt la fel de aglomerata dar am zis sa va scriu putin:))
Am fost la ferma in weekend, o sa vad cand ajung sa pun poze,sa speram ca va fi vremea faina in weekend ca e Mother day si desi eu treb sa primesc cadouri,sper sa ajung sa imi iau ceva,dar si la un parc mai special sau safari si vin filme in 3D si vreau sa o duc pe Emma pt ca vine cel cu motanul portacaliu,imi scapa numele si e super fain.
Emma pregateste ceva la gradi,s-a mai ingrasat putin are vreo 19-19,5 iar Alex are ceva tuse ,sper sa ii treaca si sa nu se agraveze ca e f.fain pe afara si e pacat sa nu poata iesi.
Sper sa revin curand cu mai multe detalii si comentarii,va pup si sanatate multa, nu ma pot sta
Denisa cu Emma Andrea 4 ani si Mark Alex 2,5 ani
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/asteryaro/asteryaro.jpg)
asteryaro spune:
Buna dimineata .
Noi stam pe afara mult, aici a venit vremea frumoasa, in sfarsit.
Vineri Razvan merge la gradi, fiindca la 17 este invitat la o petrecere si nu stiu altfel cum sa fac, desi aveam de gand abia de luni sa-l duc.
In rest suntem bine, batem parcurile, mai tuseste putin, insa va trece repede.
Vad ca voi sunteti bine, exceptie Diana de Ingrid , sanatate multa.
Mai revin, dar sa mai fac rost de niste timp, fiindca tare repede mai trece .
Cristina si Razvan (31.01.2006)
(1),(2),(3),(4),(5),(6)
www.dropshots.com/asteryaro6" target="_blank">(7) MY HERO
monica70 spune:
Buna dimineata!
Am fost si-aseara la cursul de inot.Ca de obicei Diana numai tampenii face.S-a imprietenit cu un baietel mai mare de la curs cu care ne-am intalnit la plecare,ca sta chiar in zona.Si atat s-au tot flendurit pe-acolo ca Diana a alunecat si a picat in nas,a dat cu fruntea de beton fix cu 5 minute inainte de a incepe,deci iar a gasit-o antrenoarea smiorcaita.Se potolise ea doar ca a inceput iar cand m-am chinuit sa ii pun casca si o apasam inclusiv pe cucui La curs s-a dus ,dar de dat din picioare in apa nu prea a dat cand era in apa (cica ii e frica sa nu alunece la fund), doar cand o mai lua si tragea profesoara dupa ea.Noutati nu prea au facut.Diana a zis ca mai vrea sa mearga si maine ... Eu am intrebat-o pe profesoara ce si cum si a zis ca sa mai astept totusi sa vedem si maine,sa nu o inscriu inca pana vedem.Eu una as inscrie-o si asa ,ca e clar ca nu invata ea sa inoate in doar 10 ore ci as mai da-o in continuare,chestia e ca mi-e jena de profa,ca probabil o incurca Diana pe-acolo si nu cred ca ii convine.Daca nu da "la pedale" singura la margine ,cu pluta nici atat n-o sa poata da,desi tot cu refrenul ala e ca vrea si ea pluta E clar ca nu se poate ocupa profa cum trebuie de ea,ca doar mai are o gramada mari de care sa se ocupe.Daca era doar cu maxim 5 copii era altceva cred.Asa ca nu stiu ce sa fac,ea a zis ca daca nici azi nu o fi mai ok sa o aduc iar sa incerce la toamna.Pe de alta parte merita sa o duc si numai pentru pofta de mancare de dupa ca a mancat la iesire o banana jumate si jumate de pachet di biscuiti,plus ca a mai mancat si acasa omleta cu rosii si crema de branza.Record de record la ea
Aaa si asa s-a imprietenit cu baietelul ala - am depistat ca e si cu ea la gradi dar in grupa mare - s-au distrat grozav,Diana atat l-a calarit ,inclusiv sarea pe el si il imbratisa sa ii tot spuna ceva la ureche de am ramas afis si ne-am stricat de ras si io si maica-sa,mai ales ca fiu-so se executa la tot ce ii trecea prin bibilica Dianei Chiar i-am zis noa uite cum o sa vina o pipitza d-asta mica (Diana nici pana la umeri nu ii ajunge ca e mai mica cu cca un an jumate decat el) si o sa ti-l dreseze de n-ai vazut, te faci mintenas socrosenie rea
Na v-am dat de citit acum.Voi ce parere aveti sa insist la profa sa o mai tina si pe Diana la curs,sau sa amanam?
Revin ...