Aspirante optimiste > 20 ani (474)
Raspunsuri - Pagina 21
bebelu86 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui PaulaFrida Roxy uite aici niste poze ![]() Am inceput a doua folie de AC,inca una si chemam barza sa n-il aduca pe ![]() TTC Ticker Marriage ticker |

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie voi fi
anul acestaTe iubesc pana la Doamne-Doamne si inapoi de un infinit de ori...o lume in care ne iubim...si tu ma stii,ma ai,iar eu te privesc si nu-mi ajunge...te am si te mai vreau!!
Eu-zice Domnul te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
roxy_s spune:
ce par frumos ai
sunteti frumosi si parca si semanati, mie asa mi se pare.
sa vina si

Viitoare mamica de 
mandreeac spune:
Bebelu si Paula aveti niste ochi superbi. Paula frumoasa familia ta.
Fetelor eu trebuie sa ma apuc de curatenie si nu am niciun chef. Al meu a varsat azi-noapte un pahar de sampanie si nu va puteti imagina cum e parchetul meu. Dar nu am chef
, ma enerveaza ca mi se lipesc papucii asa ca va trebui sa ma apuc. Nu am chef nici sa invat, dar nici sa fac curat. Poate si vremea aceasta e de vina
, ca e asa mohorat afara.
Andreea M.
roxy_s spune:
JoAnn acum am vazut ca ai facut fasole

, asa repede ati scris ca nici n-am apucat sa citesc ca lumea, acu' recapitulez![]()
si eu vreau sa fac cu ciolan,ce pofta mi-ai facut.
burtica
Viitoare mamica de 
IONY_82 spune:
Fetele dragutele multi 

de la mine
Sherbi
offf uratii astia trebuiau sa nu vina,dar luna viitoare ii amenintam si nu vor mai veni
asteptat cu optimism 

roxy_s spune:
mandreeac ce sa mai zic eu ca sunt la munca
zici ca sunt la puscarie asa urat mai fac![]()
poate reusesc sa pun si eu niste poze ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
JoAnn tu in ce zi ti-ai facut testul de sarcina??
Viitoare mamica de 
PaulaFrida spune:
Multumim fetelor ![]()

Uitati-va la toate pozele,mai sunt inainte de astea pe care le-am pus acum 
Am inceput a doua folie de AC,inca una si chemam barza sa n-il aduca pe 
TTC Ticker
Marriage ticker
danutza2783 spune:
Buna ziua feteleee.
Eu sunt in urma cu 2 ore deoarece acum sunt intr-un fel de concediu prelungit in Portugalia, soooooo.....![]()
Nu am mai scris ca nu avea rost sa schimb localitatea.
la toata lumea
mandreeac spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui roxy_s mandreeac ce sa mai zic eu ca sunt la munca ![]() zici ca sunt la puscarie asa urat mai fac Viitoare mamica de ![]() |
Da, ai si tu dreptate! Dar eu tot nu am chef, dar prind curaj. Mai iau cateva guri de cafea, va mai citesc putin si apoi ma apuc de treaba.Pupici
Andreea M.