**Zmeurici de iulie-august 2009 (37)**

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns noce spune:

Monitza, ce binecuvantare!

Felicitari!
Sarcina usoara si sanatos! Cand ai dpn?

Cate burtici avem acum? 4? Damne ajuta la mai multe!

Happy-mami de Filip, 1 august 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uliiasi spune:

Monitza, ce emotie mare! Felicitari! Doamne ajuta sa fie bine, sa ai o sarcina usoara si frumoasa si un bebe sanatos!
Cred ca 3 burtici avem, nu? Ayda, Chance si Monitza. Am uitat pe cineva?

Iulia, mamica fericita de bebelas David Andrei (04.07.2009)
www.youtube.com/watch?v=o2K9w09EPiU" target="_blank"> Botezul lui David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Monitza..felicitari,ce minune ai tu acolo in burtica. Felicitari de 1000 de ori si sarcina usoara,nastere la fel.

Pup toate trei gravidute..vreau si eu..in curand dar parca nu asa curand.

-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo

My precious baby girl...
Bubi mic poze...din burtica si din afara ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Giova..moama nene ce frumosi ati fost. Nasi de nasi...

-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo

My precious baby girl...
Bubi mic poze...din burtica si din afara ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flosideea spune:

Wooow monitza felicitari!!!mi'ai luminat seara!ce veste minunata!sa ai parte de o sarcina cat mai usoara,samburelul sa creasca mare mare si sa fie sanatos!giova,pozicile nu am reusit sa le vad,inca,sper sa imi faca repede calculatorul ca mor fara net.Uliasii sa speram ca n'a auzit bine d'na Dr.astept vesti.pooh,imi pare rau de faza cu conjunctivita.sa speram ca trece repede.acum fug la nani pt ca sunt rupta,denis s'a trezit la 6:30 si azi am fost la sora mea(afara era Ffff cald eu aveam tricou si pantaloni 3/4 si tot erau bebei in combinezoane paturici si toate cele),bine macar ca am ajuns in parc.o noapte buna va doresc si pup sambureii(eu parca 3am numarat).pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

Claraaaaa, ce mai faci? Scoate capul dintre bagaje si mai scrie-ne doua randur!
Sa aveti drum bun! O sa aveti net in Bulgaristan? (ha-ha, asa le zic turcii)
abia astept sa ne povestesti!

Happy-mami de Filip, 1 august 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

salutare!
in sfarsit a spart buba Biei, toata ziua a curs din ea. acum furunculul e mult mai mic, dar mai trebuie sa iasa tot din el.

noce noi plecam in Italia. sotul are stagiu practic la o univeristate de acolo si o sa stam in aceeasi casa cu mama, curte, munti, caldura, huzureala . stam 3 luni

vally noi avem multe de carat si am ales sa mergem cu masina. plus ca o sa vizitam diferite locuri si e mai bine cu masina

pooh sa scapati repede!

giova plecam in Italia pt 3 luni. frumoase pozele!!! dansul pinguinului vad ca face furori peste tot

belly poate ajungem si pe la voi, cine stie

badurox eu ii ung buba cu mibazon. o sa incerc si cu plasture

monitza FELICITAAAAAAAARI!!!!

Inesa, fericita de Bianca-Maria (14 iulie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaraJ spune:

NOCEEEEEEE - iaca tot cu alergatura, pe ultima suta de metrii. Listute peste listute sa fiu atenta sa nu uit ceva si in acelasi timp sa am grija sa nu depasesc limita de kg. Ce sa mai! Ma gindesc ca primul drum e un pic mai ciudat ca nu stiu exact la ce sa ma astept, da' dupa aia, floare la ureche.:) Da, sigur o sa avem net la Bulgaristan, pai, ma skaipuiesc cu barbate-miu in fiecare seara si in acelasi apartament vom sta si noi. Oricum, voi avea un post special pe blogul meu in care voi nota cu precizie ce-am impachetat, ce mi-a fost de extrem folos, cum a fost zborul etc. Lufthansa, linia aeriana cu care vom zbura e considerata a fii foarte "family & kids fiendly" deci sper sa nu intimpinam prea multe probleme. Mai vine si mama soacra cu noi, deci, ar trebui sa decurga totul cit mai lin.
Va tin la curent negresit. Simbata seara decolam la ora 9 asta inseamna 7 dimineata, duminica, la voi.

GIOVA - pupici dulci, frumosi, frumosi, frumosi. :)

FELICITARI MAMICUTELOR CU NOI PITICUTI IN BURTICI!!!! SARCINA USOARA!!!! Vom veni si noi din urma da' peste vreo 2 ani, asa.:)

Nu stiu ce sa va mai zic. Sunt cam obo' , abia astept sa ajung acolo si sa mai rasuflu si eu un pic ca au fost cam nebunesti ultimele saptamini.

Va pupam dulce, foarte dulce,

Clara - mami lui Bryce Mihai- un copchil nazdravan - 18.08.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flosideea spune:

Neata fetele va servesc cu o cafeluta?denis iar s'a trezit la 7 de data asta ASA ca azi o dau eu.rallu ma bucur ca ai reusit sa ne scrii,chiar ma intrebam ce faceti.felicitari ca ai reusit sa te mulgi atata timp,eu nu stiu daca rezistam atat.si tu si alinutza meritati cate un buchet mare de pt asta.si apropo de alinutza,oare ce'o mai face?inutsa pai ASA putin stati? mama ce super ca veti sta cu mama ta.si noi dac'ar fi sa plecam,tot cu masina am merge.mai ales ca Somnul cel mai bun îl are denis in masina.ufff plange,revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Neata!!!!Flosideea,mersi pt. cafea,ce bine-mi prinde!Si noi suntem matinali,dar pana ajung la calculator,mai am de pregatit o printesa la gradiOchii lui Balazs se vindeca,azi dimineata nu mai erau lipiti,secretii sunt tot mai putine.Din pacate insa e plin de muci si incepe sa tuseasca,uoffffffParca are si un pic de febra,il mai chinuie si dintisorii,eu sper sa scapam usorUliasi,i-am dat pic. cu cloramfenicol,din pacate antibiotic....3 zile am incercat fara,doar cu ser fiziologic,laptic in ochisor,servetele Iridium....rezultatul?s-a infectat si celalat ochisor......asa ca de doua zile ii administrez picaturi cu antibiotic,din pacate.......Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

Mergi la inceput