*LMA!!* Puiuti de Randunici 2008!! (398)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

La Multi Ani Buburuza scumpa! Sa traiesti, sa fii sanatoasa si fericita si sa ai o viata implinita!!!

Irina draga, sa va traiasca minunea, si sa va rasplateasca numai cu bucurii, asa cum a facut-o si pana acum!

Mami si Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Bubu misto cu asa cadou de la soacra! Sanziana primeste doar jucarii ciudate si haine foarte sclipicioase (dar d-alea la care trebuie sa inchizi ochii, ca te orbesc paietele)ori muuuuult prea mari (cateodata jur ca femeia asta habar n-are ce varsta are nepoata-sa... - cum poti sa faci cadou un trening pe a carui eticheta care SCRIE 4-5 ani?!?)
Acum nu a primit nimic. De fapt a venit saptamana trecuta in vizita si i-a adus o pereche de pantofi, dar nu stiu daca sunt pentru ziua ei. Or fi... Oricum mi-a scos ochii ca sunt din piele (ei de fapt fiind cel mai ordinar vinilin). Nu ma deranjeaza ca e piele/nu e piele, ci faptul ca ma ia de proasta, si-mi spune "Ia uite, 40 de lei au costat... si e piele adevarata, ca eu nu-i cumpar prostii. Pentru ea doar ce-i mai bun!"

Mami si Sanziana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Kya as avea si eu de comentat pe tema asta pana maine! Dar serios, am ales sa ignor. Astia sunt!

Oficial sunt la cura de azi. Nu stiu cat ma va tine, sper ca destul, fiindca am muulte kg de dat jos. Si cand zic MUUULTE nu zic 2-3, da? Ca eu nu ma ingras cu suta de grame... Ariel, cum merge la tine? Mie deja mi-e o foaameee...

------------------------------------
A venit primavara! A plecat primavara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

trebuia sa vina la 11,30, ea a venit la 10,30 ca asa a inteles...

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

La multi ani Buburuza mica! sa fii sanatoasa si fericita!
Irina sa va traiasca minunea cu ochi albastri!

Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

La multi ani Antonia! Mami de buburuza

Simona,mamica de Teo (16 ani) siDuuDuu (DOO ANI )

Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea

Mergi la inceput

Nico dar, te rog, spune! O sa-mi inchipui in curand ca sunt singura cu asemenea poama la usa
Nici eu nu ma mai enervez, o iau ca atare, si o ignor! Dar de povestit, pot sa povestesc

Succes la cura! Va admir sincer pe cele care puteti sa tineti o cura de slabire. Eu nu pot, nu reusesc sa ma abtin de la mancare, daca stiu ce nu am voie! Exact atunci imi e mai foame, si mai pofta.

Mami si Sanziana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Kya, nu ma mai amarasc degeaba! Ai mei sunt la celalalt pol, mai ales mama, care le da bani (desi nu are nici ea prea multi... si le da nene! Adica 10% din salariul ei de fiecare data... e prea mult, dar ma cert degeaba cu ea!). Si tata ii tine isonul, le da si el! Eu as vrea sa fie ai mei mai cumpatati, macar... Cat despre cura, m-am tot plans pe aici ca nu am reusit niciodata sa tin. Si tu degeaba zici ca esti pofticioasa, ca nu se vede! Mai rau de cele ca mine (mai sunt??) care sunt si pohticioase, la care se si depune repede si mult, si la care nu se mai da jos... In fine, oi reusi eu candva...

------------------------------------
A venit primavara! A plecat primavara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Citat:
citat din mesajul lui Kya

Nico dar, te rog, spune! O sa-mi inchipui in curand ca sunt singura cu asemenea poama la usa
Nici eu nu ma mai enervez, o iau ca atare, si o ignor! Dar de povestit, pot sa povestesc

Mami si Sanziana

helloooooooooooooooo, m-ati uitat?? tot in clubul asta sunt!!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Mai, pofticioasa sunt. Si cand ma apuca, mananc. Chestia este ca pe mine ma slabeste stressul/alergatura/tracasarea foarte mult!

Deci cheia succesului siluetei mele este sa nu-mi mearga bine! Ca traiul bun, fara griji ma face sa ma ingras!

Mami si Sanziana

Mergi la inceput