*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (109)*
Raspunsuri - Pagina 17
bertha spune:

Pe umeri pletele-i curg rau, Mladie-i ca un fir de grau
Anca, ce face Z?
Mai, io cu treaba asta "cum simte mama" am dubii mari in ceea ce ma priveste.
Incepand cu prima sarcina cand am simtit puternic ca e fata
, continuand cu a 2-a, cand stiam sigur ca-i baiat
, continuand cu alergiile (cand instinctul meu a tacut malc) etc...ce sa mai spun...prefer sa ma duc la medic.![]()
Ramo, sanatate multa!
Ginye, uraaa pt ultimul canin!
Acum asteptam vesti despre nopti linistite.
Miki, multumim pt cafea, f buna, ca tot ma doare capul. Apropo de alaptat, am citit demult intr-o revista parerea unui pediatru si mi-a ramas in minte: "3 luni e bine, 6 luni e f bine, 9 luni e exceptional...ce e peste e magic". Asa ca eu te felicit pt cele 9 luni.
Oceanborn, si pt tine felicitari speciale, si pt perioada lunga de alaptat si pt modul frumos in care ai incheiat acest capitol.
Bertha, mami de frumuseti rare -
Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si
Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana
miki01 spune:
Bertha, cat esti de scumpa
! M-ai binedispus tare de tot! Nu ca as avea motive sa nu ma simt bine, dar asa picasem in butoiul cu melacolii. Si ref la instinct si eu eram sigura ca am fetita in burtica, asta dupa ce "ghicisem" tuturor colegelor gravidute, ce urmau sa nasca. La mine nu a tinut figura. ![]()
Hera, cu intarziere, felicitari pentru inimioara! Doamne ajuta sa fie bine inca 8 luni.
ginye, of ce canin obraznic a iesit la Stefanutz! Sanatate multa si sa scapati repede de mucushori. Inainte de a baga aspiratorul lasa-l sa se joace cu furtunul care intra in nasuc, Andrei dupa o zi ducea singur la nasuc furtunasul. 
dandusa spune:
Anculeeee,
morrrr de mila voastra.beiii,prin ce ati trecut.uf...,groaznic zau!iar lui daddy-dedicat,o bila neagra ca te-a suparat asa tare.este vina lui,da?!
ma bucur mult,mult,mult ca zibe este mai bine
Bertha,
ai fost asa haioasa cu decrierea alunitelor si ce simteai tu la 1 noaptea.iarta-ma,pt tine nu-i chiar funny...,da' cum povesteai...,m-am prapadit de ras!
Oacen,
ma bucur ca ati trecut cu bine!ai renuntat la metoda 'bb2' de intarcat,tradatoareo'
.asadar,confirmi ca pastilele sant ideale ca metoda de intarcare.trebuie doar sa fii pregatita 100% de la cap.asa e!sant perfect de acord!am vazut pe pielea mea.
Ramo,
io nu-s dr sa spun ca eurespalului nu-i vad rostul daca nu tuseste fata.nu-s dr sa spun ca panadol si nurofen alternate,nu le-am dat nici in cea mai urata raceala.nu-s dr sa spun multe,dar nici nu pot sa tac!daca fata are doar muci albi curgatori si atat.nu este apatica etc...,eu as lasa-o in pace.de fapt asa fac eu cu ai mei si jur ca le-a prins bine.bine,eu urasc cockteilul asta de nurofen si panadol in general.cand ma gandesc ca si astea cntin e-uri,ma fac ca uit de ele pana expira sau pana trebuie sa le folosesc cu adevarat.apoi,tratamentul prin tel...,este cam greu de intuit,parerea mea.important:nu intra in panica,ia totul ca atare si ai s avezi ca trece.gandirea pozitiva,atrage lucruri pozitive!
mami de Crinuta si Raducu
dandusa spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ginye55 Multumim pt urarile de sanatate...muci, muci si iar muci. Deja cand vede aspiratorul incepe sa urle. Vad ca episoadele de tuse au inceput sa se rareasca. In seara asta a spart gingia si ultimul canin si si-a facut aparitia intr-un mare fel..i-a umplut gurita de sange ![]() |
de ce nu aplici metoda aspirat fara aspirator?

de gurita plina de sange,nu am mai auzit.eu l-as duce sa-l vada un dr.mi se pare f ciudat,sincer!ok,un pic de sange a avut si Radu.se vedea doar in gingie,dar atat.ce povesteti tu,pare destul de serios...
dandusa spune:
| citat din mesajul lui bertha Pe umeri pletele-i curg rau, Mladie-i ca un fir de grau |
scumpa tareeee

pupam bubitaaaa

Ramo2007 spune:
Dandusa,
e prima data cand raceste, din cauza asta sunt cam panicata.
Nu o sa-i dau Eurespal, pt. ca nu tuseste si mi-au spus mamici ca e posibil sa nu-l accepte ca e rau la gust.
Inca doarme...se fac 3 ore de cand s-a culcat...si nu s-a infundat rau ca n-a marait decat o data.
Daca mucisorii sunt albi si aposi e posibil sa fie si din cauza aparitiei dintisorilor?
dandusa spune:
| citat din mesajul lui Ramo2007 Dandusa, e prima data cand raceste, din cauza asta sunt cam panicata.Nu o sa-i dau Eurespal, pt. ca nu tuseste si mi-au spus mamici ca e posibil sa nu-l accepte ca e rau la gust. Inca doarme...se fac 3 ore de cand s-a culcat...si nu s-a infundat rau ca n-a marait decat o data. Daca mucisorii sunt albi si aposi e posibil sa fie si din cauza aparitiei dintisorilor? |
stiu,te inteleg sa fii mai panicata dar ai sa vezi ca o sa treaca.
sincer,n-am auzit de legatura muci-dinti.
eu zic asa:daca fata doarme 3 ore,inseamna ca n-o derajeaza pre tare mucii.daca n-ar putea sa respire,ar fi nauca de somn si nu s-ar putea odihni nicicum.ar cere aspirat/curatat nasul.apoi,tu o poti observa.daca-i apatica,daca se joaca,daca mananca,daca haraie etc.
cand mucii sant curgatori,este semn bun(daca pot sune asa),pt ca nu se stocheaza nimic sau f putin,deci sanse slabe sa se suprainfecteze undeva in spate sau sa faca otita sau altele.daca curg,este bine

Ramo2007 spune:
Azi noapte s-a fatait f mult si cred ca acum recupereaza.
La 8 a papat 220 ml laptic, la 10:45 jumatate de banana, un mar si 5 biscuiti...a ras tot...de jucat, ne-am jucat ca de obicei...deci din pc. astea de vedere e ok.
Sotul imi spune ca nu gaseste rezerve de Olinth, ce sa-i fac sa nu se mai infunde la noapte?
anca_27 spune:
citat din mesajul lui bertha![]() Pe umeri pletele-i curg rau, Mladie-i ca un fir de grau |
Iui, ati chelit frumusetea-cautatoare-de-semne, zi drept, asta e razbunare.

Z e bine, zburda, danseaza, face tot ce poate si are tantrumuri la ce nu poate, multumesc fetelor grijulii!

Am facut baclava, tot de pe blogul lui Edith, insa mi-am rupt urechile cu foile
, reteta era cate 7, eu am mai pus si lipite ca nu se dezlipeau sau se rupeau oricum incercam. Ce truc e cu foile astea?
Ah, si le-am uitat si mai mult la cuptor, s-au maronit, a iesit mai crocanta dar tot buuuuuuuna e.
Mami de Sara (8 dec 2008)
============
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici
..........................................
Si pt mine, si pt tine, si pt el, si pt ea...
Ramo2007 spune:
Deci... am citit acum postarea unei mamici de prin 2008, ca fetita ei avea mucisori aposi la 2-3 zile dupa ce incepea Bronhovaxonul...Sara a inceput vineri a II a tura...cica reactioneaza sistemul imunitar.