*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (109)*
Raspunsuri - Pagina 14
eliza_cri spune:
ginye sanatate piciului....cand mai creste s aii faci picului o cura cu oua de prepelita am inteles ca sunt f bune pt sist imunitar si in special pentru plamani 
5+
mami de Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
si de gugulanul
Dimitrie Gabriel
12.11.2008
elsels spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui miki01 Elsels, minunati baieti ai! Chiar ca nu prea seamana intre ei. (a fost sarcina obtinuta natural?) Miki, fericita de Andrei (11.11.2008)si aspiranta la bebe 2 www.stavila.ro/album.html" target="_blank"> Poze cu voinicelul nostru iubit Povestea puiului nostru |
Da, ne-am hotarat sa facem si noi un bebe si au iesit 2 fara prea mari eforturi, adica am ramas gravidutza imediat.
elsels spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui manumanu ELSELS, ti-am admirat flacaii... sunt tare scumpi... si eu am gemeni, fetita si baiat si stiu ce inseamna!! ![]() manu mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008 http://family.webshots.com/album/570097332OcrkWq |
Multumim pentru aprecieri. Sa fie sanatosi si gemenii tai si sa iti aduca numai bucurii.

elsels spune:
Cu intarziere uram si noi:
La multi ani, Hera!
La multi ani, Ginye!
Eli, sarcina usoara si cat mai aproape de termen!
Am vazut si ceva pozici cu prichindei, unul mai dragalas ca celalalt. Sa va traiasca puiutii fetelor si sa va bucurati de ei
Ne trece si pe noi cineva in listuta? Ne-am prezentat in capitolul trecut.
anca_27 spune:
Of, fetelor, ce zi am avut azi... Cu soatza, am innebunit amandoi, nu mai gasim aceeasi unda de comunicare, si-apoi, apogeu, z cade cu fata de gresie si-si musca limba pana la sange. O alin, ii dau tz, sangele siroaie, intre doua urlete vad limba sectionata, cam 1 cm, asa in V. Ma rog sa se opreasca sangele, habar n-am ce sa fac, blestem tensiunea dintre mine si soatza convinsa ca z trage pt idioteniile noastre, cumva-cumva adoarme, sangele se opreste.
Se trezeste si incearca sa manance, se redeschide rana, ma ingrozesc iar cand parca vad ca se desprinde din limba, o prietena ce e in vizita din intamplare isi suna prietena, medic, verdict, `mergeti la urgenta`. Ma uit la soatza, el senin `ia-o si du-te cu ea la urgenta`. Mancase doar o data si el trebuia sa manance....
Asta mi-a facut gaura din inima si mai adanca...
Caut certificat, trag haina pe z ce urla si incerca sa-si frece limba sangeranda cu mana, iau prietena de brat sa tina copilu in masina si fuguta la spital. La urgente pediatrie nimeni, `asteptati, medicul e la contravizita`, vad o usa cu `chirurgie pediatrica`, intru, 5 asistente/ti lejeri, le spun, `a, pai n-ati venit bine, noi nu ne uitam in gura copiilor, mergeti la mbf`
Eu imi storc creierii, ce naiba o fi aia, le cer detalii, e maxilo-faciale care e in partea cealalta a orasului...
Ajungem intr-un final cu daddy cules de pe drum si-acolo, antibiotic si luni la prima ora sa fim prezenti, nemancata de cel putin 6 ore, daca e cazul de operatie sa-i poata face anestezie generala.
Jesus! I-am spus dnei doctor ca io nu sunt de acord, la 1 an si 4 luni, cu anestezie generala pt o ata pe limba, imposibil sa nu se prinda. 6 ore nemancata, alta poveste... ea se trez noaptea la tz, asta ar insemna de la 2 cel tarziu sa nu-i mai dau tz 
Acu ne-am linistit, a papat paine cu nuca desi am incercat ciorba, lichide, iaurt, piure, nimic, a urlat dupa paine, a primit paine. N-a mai deranjat-o asa ca dupa-masa, a mancat ca haplea, nurofen, tz cat cuprinde si somn de voie. Sper ca maine s-o deranjeze si mai putin si sa-nceapa sa se prinda pe luni dimineata, am insinuat un `si daca eu vad ca e bine, sa mai venim?`
, bineinteles ca n-am scapat. Imi tot spun ca pe luni o sa arate bine nu o sa fie nevoie de ate si operatie si anestezie, si daca e sa fie, eu oricum refuz. Mi-a sugerat ca o sa se prinda cu denivelari. Atata bai, mijlocul limbii lui z cu denivelari.
Poate o sa vrea piercing in limba peste ani si-atunci ce folos stresul dnei doctor de-a avea z limba nivelata...
Mami de Sara (8 dec 2008)
============
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici
..........................................
Si pt mine, si pt tine, si pt el, si pt ea...
criss703 spune:
Anca ooff saracuta Z cum se chinie
..si eu ma gandesc ca ar trebui sa se prinda , sper din suflet maine sa fie mai bine si luni sa nu mai fie nevoie de nici o interventie
..sigur nu din cauza discutiilor voastre a cazut dar asa s-a nimerit 
Criss mami de
Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez si nu numai
PovesteaNasterii
www.mytickerz.com/tickers/g598apoijnmwai72.png" target="_blank">Sofi
bertha spune:
Of, of, o comise si Z!
Anca, eu te imbratisez strans, mult curaj, ca o sa fie bine. Mai bine nu lua decizii privind o eventuala operatie, pana nu vezi daca e cazul sau nu. Iti spun din tot sufletul ca o anestezie generala nu-i nici pe departe cel mai nasol lucru ce se poate intampla, nu lasa prejudecata asta sa te ghideze. Eu nu as ezita nicio o secunda daca dr ar zice ca trebuie. Gandeste-te la Stefanut si la Ginye,
la cat a fost el de micut si ea de puternica si asta o sa te imbarbateze, daca va fi cazul. Dar hai sa nu anticipam si sa speram ca totul se va rezolva cat mai repede si fara interventii suplimentare.
Nu te mai invinovati, z putea sa cada si daca erati toti 3 in paradis. Ioanei azi i s-a redeschis rana de pe interiorul buzitei de 2 ori, abia atingandu-se de umarul meu. Iar jale, iar sange mult. In continuare vrea sa sara in pat.
Elsels, imi pare rau ca am omis sa te trecem pe listuta.
Am o rugaminte: te rog mult, scrie din nou datele, sa nu mai caut si eu prin capitolul precedent si promit sa completez listuta repede-repede.
Referitor la alaptat, actualmente nu-mi doresc decat sa mai reziste alunele mele pana la intarcare.
Ma maltrateaza repetat, ii iau mana de pe o aluna, o muta pe alta, o iau de-acolo, fuga la alta...o tin de mana fortat, nu-i convine...le gaseste dintr-o miscare. Nu pot sa spun ca trage de ele propriu-zis, sa zicem ca le mangaie mai apasat.![]()
Na, ce problema am la 1 noaptea.
Ma duc la culcare ca aberez.![]()
Bertha, mami de frumuseti rare -
Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si
Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana
ginye55 spune:
Anca un
pt Z...of...sper sa nu se ajunga la operatie. Stiu ca ideea unei anesteziin generale te ingrozeste, dar daca dr zice ca asa tb...nush, zic si eu. Eventual mai cere o parere. Sper sa se linisteasca lucrurile intre tine si soatza. 
Bertha un
si pt Ioana. Si al meu chiar daca se loveste f rau intr-un loc ( cum a facut pitica ta in pat) nu renunta sa se joace in acelasi loc. Eu tot sper ca la urmatoarea lovitura se va lecui sa se mai joace acolo...momentan doar visez...
Noi tot cu muci multi si tuse.
Ma intreb unde incap asa multi muci. 
Flori, mami de
Eduard Stefan (12.10.2008)
ginye55 spune:
Otilia cum te mai simti? Coloana...?
Eli Brave voi cu greturile cum stati? ![]()
Flori, mami de
Eduard Stefan (12.10.2008)
Otiliav spune:
Neata!
Noua ne-a dat Elisa trezirea la 6 dimineata,ea a readormit noi toti ne-am trezit de-abinelea.
Pe mine asa bine m-a rezolvat kiropractoarea ca ieri am si gatit si aspirat si dat cu mopul, facut curatenie generala de 2 ori ca am schimbat canapeaua si dupa montajul celei noi iar se facuse de smotru.
Ah si vineri m-am certat cu soata in masina in oras, l-am adus acasa sa se linisteasca si eu cu fetele m-am dus singurica la bazin. Imi pare rau ca nu am facut poze ca am fost si la lacul de langa bazin si acolo sunt gaste, rate, lebede si am gasitsi-o veverita haioasa.
M-am hotarat sa o trezim fortat pe Elisa dupa 1-1,5 ore de somn ziua la pranz, altfel la 4:30 incepe sa urle, a facut asa o saptamana de ne-a innebunit.
E ceva ce nu-mi place. Cand e frig afara dupa 1 ora sigur are buzele vinete, mainile la fel. Si la bazin dupa 15 minute avea buzele mov asa ca am iesit din apa.
Flori, parca Stefan se trezea noaptea in urlete. El cam cat doarme in total intr-o zi? Elisa vad ca nu depaseste 10 ore.
Anca, ai tu impresia ca exista copil care sa nu fi suferit mici accidente? Eu nu cred. Oricat suntem cu ochii pe ei si tot le comit. Pana si noi adultii mai patim diverse. Ieri am avut doi copii in vizita, le-am zis sa nu sara in pat dar baiatul a sarit peste Ana si prietena ei si s-a lovit cu arcada de capul Anei. I s-a umflat de nu mai putea deschide ochiul. Ce sa facem, nu putem sta cu ei de mana, sunt imprevizibili. S-o inveti pe Z sa tina bine limba in gura ![]()
![]()
Oceanico, si tu Brutus vrei sa intarci? De fapt deja ai intarcat, nu? Ai luat pastilele?
Stewie, asa este. Te-ai scos, misiune indeplinita
, ai pereche.
Gata, a venit pitic la cersit atentie.
Edit ca a fugit pitic:
Criss, la doi priemele doua fete au iesit mai greu, munca asiduua vreo 6 luni, la Ana am luat si niscaiva pastile ajutatoare, la Elisa faceam statistici peste statistici
. Acum iesira complet neplanficat, am devenit brusc fertila ![]()
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 23+
Iulia Alexandra

fericita de Andrei (11.11.2008)