Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *131*
Raspunsuri - Pagina 2
iuliapapusa spune:
BUna dimineata eu sunt tot la capitolul trecut asa ca
Mamideandrei ai un baiat tare ranjit si frumos.Pare mai mare.Si bineinteles cheliuta ca luta.Yupii nu e singura
Ellenuta si eu cred ca o sa fie cel mai bine cu o pompa.Trebuie neaparat de la primii pasi?
Kawaichan gandeste-te ca eu stau cu mama.Uite asa e la mine zilnic .
Raluka16 si mie imi place tare mult cum citesti.Zici ca se gusta doar?Hmmm inseamna ca nu tre sa ma mai stresez ca nu papa tot
Fraguta daca te intereseaza poti incerca suc de visine.Se poate da la varsta asta.
Andrecluj si mie imi e dor de tine.Ce mai faceti?
Vik ce rau imi pare de accident dar asa cum ai spus si tu bine ca sunteti voi bine
Iulia0807 ce rau imi pare ca nu ati putut scapa de "gaurit".Slava cerului ca la noi s-a putut desfunda prin masaj
Hapyy uka daca afli cum se educa te implor spune-mi si mie.Si eu sunt in aceasi situatie.Sa nu indraznesc sa ies din cuvantul ei ca am puso dar rau de tot nu gluma.Am vazut si pozele ii sta bine cu dinti bine ei ii sta bine oricum ca e o frumoasa
Hepilica si eu iau tot haine care se imbraca usor din aceasi cauza.
Danuka bine ca si-a mai revenit Alexutu.Cat despre sfaturi deastea ale doctorilor si eu cred ca ar trebui sa mai facem si dupa noi.De ex doctora mi-a zis ca o s-o fac sa pape legume numai daca i le ofer pe astea la masa.Fara lapte.Nu vrea nu pana.Si asa o tin nemancata pana le papa.Nu-i asa ca e dusa?
Andrecluj spor la bebe2
Mary am vazut poze cu baieteii.Frumosi si peisajul era
Ellenuta inca o data spun ca ma rog sa fie totul bine
Scriu de la 8 30 la el
de luta Stefania Gabriela (13.09)
poze luta
Lali_mete spune:
Ce nebuni!! La 'Neatza cu Razvan si Dani" joaca astia "lapte gros"
Lali Lacra de
Paul-Iulian
iuliapapusa spune:
BRUCE NICHOLAS, CARINA MARIA, CAROL IOAN, DINU ANDREI, RUBY ELENA,
ADINUS
LA MULTI ANI SA FITI SANATOSI SI VOIOSI!
Madamultumim de capitol
Alex multumesc de cafea
Lali ma bucur ca nici tu nu acorzi atentie la sfaturilea astea gen da-i si copilului ca pofteste.Bravo tie.Asa-s si eu.Am prins-o pe mama odata cand ii daduse lutei o bucata de ciocolata sa suga era plina e drept ca-i placea dar este interzisa pana la un an
Monikus bine ai venit in clubul cu copii rasfatati sau cum or fi.Raluka16 e sefa de fapt Andrei e sef
Gata sunt la zi.
poze luta
iuliapapusa spune:
Cat o pot tine in premergator pe zi?O pot pune in mai multe transe sau o singura data?Cum maresc timpul?
poze luta
monica_dicut spune:
Neatza si de la noi EU am picat rupta cu fii-miu de la ora 9 . Nu stiu ce am dar ma simt tare rau si tare slabita..
Elle sunteti in gandurile mele. CU siguranta va fi totul bine.
Duamna Alex, cand vrei sa vii in IOR? Azi e naspa afara din cate se pare .
Cris, cum vrei sa ne organizam? Discutam aici, pe PM, pe mess? EU nu va am pe mess (ca pe mine nu ma vreti dar nah )Mie doar imi spuneti ce sa aduc si aduc. FAc si o praji bunuta dar numa sa-mi spuneti sa ma organizez. De venit io zic ca vin. Eu doar ce l-am anuntat pe injineru ca sambata e rost de gratareala. El n-a zis nici da nici ba asa ca eu zic ca e da. DEsi trebuia sa mergem la o onomastica de rubedenie... da io si asa nu vroiam si acum am scuza. Ca si asta vara m-a tarat la ziua lu nasu nostru drag si scump si n-am venit si dupa aia cine ma intreba de un gratarel la casuta eco din camp....cred ca abia asteapta sa-l descoasa pe Vali ce si cum a facut ca e exact pe domeniul lui... techila, sa-l intrebi pe Vali daca e sigur ca vrea un invitat injiner care poa sa discute si o zi intreaga despre generatoare, eoliene, panouri solare etc...
Hai fug sa dau telefoane la doctori, revin mai tarziu ca parca vad ca azi suntem tintuiti in casa
Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
mary_07 spune:
Buna dimineata
Lali,Iulia,multumesc de aprecieri
Miha,multa sanatate samuraiului.Sper ca sunteti ok,si la voi nu s-a resimtit cutremurul (oricum,eu imi amintesc ca voi stati in Japonia)
Elle,o sa ma rog azi pt voi,amandoua.Doamne ajuta sa iasa totul foarte bine
Liliacule,sanatate si puiutilor tai,stiu cat de greu e cu amandoi bolnavi
Ralucule,ma bucur ca s-a facut mai cuminte Alexutu' .Abia astept sa te mai citesc
Dana,spor la pregatiri pt botez,astept pozele cu mare nerabdare
La Multi Ani Adinus!
Lali,iau eu din cafeaua ta
Stau pe aici ca afara ploua si (Doamne-ti multumesc),copiii sunt foarte cuminti
Mely , implinita de Alexandru si Razvan
Primavara e modul in care natura ne spune : "Sa inceapa petrecerea !"
_
"Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca..."
suede spune:
Buna dimineata,
In primul rand pentru toti aniversatii zilei :
La multe lunite
BRUCULICAde Iulika
CARINA de Uka
CAROL de Danutzu
DINU de Anomis
RUBY de Cristyna
si
La multi ani ADINUS!!!!
Sa fiti sanatosi si sa aveti numai bucurii!
Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009
Poze noi
monica_dicut spune:
Ah, Kawa, tot nu pot vedea pozele, acum ma duce direct in pagina mea de start. Cand ai dat linkul ai pus /home in loc sa dai pe gallery-ul tau. POate ne-om nimeri intr-o zi pe forum in acelasi timp.
uka, pare rau ca e razgaiata Carinuta. Cred ca e ceva in aer ca si al meu maraie non-stop, se trezeste noaptea de 3-4 ori ceea ce el nu a mai facut de nici nu mai tin minte cand. Bine, la noi cred ca sunt gingiile care ne supara. VAzut si poze de fata frumoasa si rasfatata de toata lumea .
raluk, good to see you. M-ai socat cu alimentatia... eu clar am gresit-o, asta e, n-am ce face acum, timpul nu-l pot da inapoi.
Cred ca am mai vrut sa zic multe dar nu imi amintesc si fug sa dau telefoanele alea pe care le tot aman de prin februarie...
Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
anamaria1979 spune:
La multe lunite sanatoase dovleceilor aniversati azi! (Bruce, Carina, Carol, Dinu si Ruby)
La multi ani Adinus!
Diana, Monikus
Ellenuta sa fie totul bine
suede spune:
Alex si Lali multumim de
Uka,Iulia,Mada,Dana.
Elle tinem pumnii pentru ziua grea de astazi si sa fie totul bine!
Revenind la porcii nostri s-a dezlegat misterul cerealelor ,daca pe cutia de cereale Nestle scrie ca ,,pot contine urme de lapte" ,inseamna ca sigur contin .El fiind hranit exclusiv normal ca burtica lui nu poate tolera si laptele nou si cerealele in acelasi timp.Drept dovada jetul cu pricina....
Asa ca peste ceva timp o sa incercam de la alta firma si o sa avem incredere in ei...adica daca scrie posibil=SIGUR .
Bine,asta am gasit dupa ce am citit de mai multe ori tot ce scrie pe cutie...ca eram sigura ca n-are cum sa fie alergic la orez,doar a mancat atunci cand a fost evenimentul cu rotavirus.
No comment!
Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009
Poze noi