Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *131*

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Citat:
citat din mesajul lui Fragutza

La ce ora ne vedem sambata? S-a stabilit?

Si-a doua problema existentiala: caut si io o firma care pune jaluzele exterioare, screenuri sau cum se numesc ca ma innebuneste soarele asta..aveti ceva recomandari?

Hepi, ce sa fac dear, ma plimb cu matza toata ziua, merg prin Moghioros, printre blocuri, la piatza..ce sa mai, umblu ca un caine dezlegat.
Cu mancatul n-a facut progrese, dar nu ma las. Maine incerc sa-i dau para. Tu ii dai fructele crude?
Sa stii ca n-am uitat de caciula de strumf cu inimioare..abia astept s-o vad pe Maia!

Azi sunt cam neprietenoasa, am un nivel energetic foarte scazut:(

If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma.

Eu asa sunt de cateva zile, abia ma mobilizez sa ies din casa.. si fizic si psihic sunt cam la pamant. Cred ca trebuie sa iau ceva vitamine, ma scurg pe jos din picioare

Uka, cea mai fericita mamosenie de C a r i n a - 14 septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Daca tot am logoree, sa va arat www.robeez.com/0-12-months-Robeez-baby-shoes/Department.aspx?DeptID=288&PriceCat=2&Lang=EN-US" target="_blank">ceva frumos..da nu se livreaza in ro, evident..cica nu se scot din picior de catre bebei, noi avem pb asta, scoate tot maimutza..
nice, huh?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Pai bine domnule se poate asa ceva???? Dupa ce ca am sperante sa pot vedea minunatie de poze de pe un amarat de ecran, nu am unde sa le vaz??? O sa ma culc plangand, dar trag sperante ca maine dimi cand dau cafeaua sa am cu ce sa imi clatesc ochii!!!

Noapte buna dragele mele.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

Citat:
citat din mesajul lui Fragutza

La ce ora ne vedem sambata? S-a stabilit?

Si-a doua problema existentiala: caut si io o firma care pune jaluzele exterioare, screenuri sau cum se numesc ca ma innebuneste soarele asta..aveti ceva recomandari?

Hepi, ce sa fac dear, ma plimb cu matza toata ziua, merg prin Moghioros, printre blocuri, la piatza..ce sa mai, umblu ca un caine dezlegat.
Cu mancatul n-a facut progrese, dar nu ma las. Maine incerc sa-i dau para. Tu ii dai fructele crude?
Sa stii ca n-am uitat de caciula de strumf cu inimioare..abia astept s-o vad pe Maia!

Azi sunt cam neprietenoasa, am un nivel energetic foarte scazut:(

If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma.

duamnele mele, acum am venit de la masaj
mai, ora o stabilim impreuna, ca noi suntem acasa toata ziulica. asa ca....cum vreti voi...inainte de pranz, dupa pranz....cum va convine si voua

te rezolv eu cu jaluzele de exterior si rulouri d-alea, am un prieten bun bun care are firma de asa ceva. discutam sambata

Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
nasterea a doua putze

Noi suntem doi frati, în casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste
Si nu ne certam deloc,
* * * * * * * * * * Si ne mangaie duios,
Si suntem tacuti la masa,
* * * * * * * * * Iara seara ne citeste
Si cuminti în orice loc.
* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui happy_uka

Daca tot am logoree, sa va arat www.robeez.com/0-12-months-Robeez-baby-shoes/Department.aspx?DeptID=288&PriceCat=2&Lang=EN-US" target="_blank">ceva frumos..da nu se livreaza in ro, evident..cica nu se scot din picior de catre bebei, noi avem pb asta, scoate tot maimutza..
nice, huh?

si eu sunt trista si abatuta dar ce dracu sa mai fac...bag carbuni in continuare surorile mele Uka si Fragutza

Acei pantofiori sunt recomandati si laudati aici pentru invatatul la mers...sunt exact ca niste opinci cu talpa din piele si ajuta ca bebelache sa puna frumos si civilizat toata talpa pe pamant cand paseste....bla bla bla....

Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

mie mi-au placut la nebunie pantalonii Hepilicai cu suporturi pt grenade, pe gustul meu ...o nebunie. Asta pe langa Maia care e absolut adorabila prinsa de mami cu atatea mutrisoare.

Uka vrei sa ne asociem sa facem o firma de detectivi particulari ? ai trecut testul de azi cu pozele He[ilicai.
Te sarut, vorba Nelei.

Plec sa beau o bere poate uit de necazuri si datorii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Hai ca am sapat si eu dupa pozele lui Hepi. Va zic eu unde le gasiti, sper sa nu ma ia la bataie. Pe mailul comun! Vedeti in urma ca este un mesaj de la ea cu linkul de pe picasa.
Superbe pozele!!!!! M-am uitat la vreo 500. Mai Hepi, aia e toata mosia ta????!!!! M-ai terminat! Este superb la voi acolo!!!!!!! Si casa pare tare faina!!! Si scumpa de Maia, ce fericita sta ea in gradina!
Pe cand un gratarel si la tine?
Luci, eu tocmai vroiam sa intreb mai devreme daca si tu te ocupi cu ocupatii din alea placute ca Andre, de nu ai mai dat pe la noi! Va luati la intrecere cu bb2? Nu mai stiu daca ti-am spus ca am vazut filmuletele acelea superbe cu Daviducul in picioare!
Mai Fragutz, buna intrebare: la ce ora ne vedem? Eu pot oricand! Sa zica fetele care au preferinte.

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Citat:
citat din mesajul lui happy_uka

nice, huh?

bine ca ne atzati, daca vr zici la fata ca am pile la germanica, serios, ce nu fac eu pt carina

Raluca, mamica de Remus Andrei(8 nov '09)
Poze BUBU
asa creste Bubu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lullaby_2009 spune:

Buna seara!

Adinus sa fii fericita alaturi de cei dragi!

La multi ani!

La multe lunite!

Brucu de mami scumpa Iulika
Bogdan de Luthien
Carinuta de mami vesela Uka
Carol Ioan ochiosu' de Ioanna
Vladimir de Tulibu
Dinutu scump de mami Anomis
Ruby de Crystina
Mahai de LauraNico

Elle a trecut operatia si grijile sper, sa fie totul bine!

Ce pui scump de Catalina in premergator.

Si botez fain de pui de Raluci si pe Bubu ascuns in dulapior.

Carinablanca

Duamna Techila nici eu nu am reusit sa deschid fisierul de pe mail-ul comun, trebuie sa instalez nu stiu ce update. Sper sa se remediaze situatiunea in seara asta, cel tarziu maine.

Dana este incredibil de dulce Ana cand rade. Ptiu, ptiu, scumpa foc. Va pupam cu zambetul pe buze. Spor la pregatiri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

si eu sunt trista si abatuta dar ce dracu sa mai fac...bag carbuni in continuare surorile mele Uka si Fragutza

Exact, ce dreaq sa ne facem, ca n-avem incotro!

Te pupa fata!

Mergi la inceput