Fulgusori de nov-dec2009 (60)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns coquelicot spune:

Neatza de la Capisoni,
Scuze pentru stilul telegrafic de mai jos:
Andre- tin sa imi cer scuze si eu aici daca am lasat impresia ca nu as avea incredere in ajutorul tau. Dimpotriva. Iti trimit un PM.

Multumim tuturor uratorilor si urarilor aferente
Smaranditza- si eu iti urmaresc postarile si imi place ca si ce scrii.Baga mare!
Lyliana- Sa treaca ragadele usor! Auzi, cat a luat Alex luna asta in greutate? Adica, a luat mai bine decat luna trecuta? Fac un test bazat pe observatii empiricereferitor calciu = inapetenta. EU am ramas in continuare setata pe faptul ca in lunile cand i-am dat calciu, Matei a luat mai putin in greutate. Stiu ca si tu ai sistat calciul luna asta si eram curioasa daca a luat in greutate mai mult. Stiu ca nu e relevant, mai ales ca Alex a fost bolnavior. Parca mai era cineva care a sistat calciul in urma analizelor.
LauraBmultam pentru BLW.Ma bucr ca ne spui despre voi mai des.
Mitzi, ralu_Seby, Envy- bagati si voi un condei mai des.
Raluci- ma bucur ca a fost ok la Giosanu. Cum ii plac lui bubu fructele? le dai piure sau suc, ca n-am fost pe faza?
Ancutza- ce ma bucur pentru jobul lui tati. Sper din suflet sa va puteti muta in curand.
Schema lui raluciera in spam, am mutat-o in inbox, verificati acum.

Asta se doreste o felie de placinta. Sper sa nu va las cu o merdenea amarata pe ziua de azi.

mami de bebe MATEI (10.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

piure coque, daca l-ati vedea cum face, este extaziat, ar manca tot castronul nu am bagat cerealele, tb sa ma duc sa cumpar

Raluca, mamica de Remus Andrei(8 nov '09)
Poze BUBU
asa creste Bubu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelix spune:

Matei Constantin de Roxyaly
Mihnea de Ionelamaria
Daniel Stefan de Andrutza

RAMONA insanatosire lui DOMINIC
RALU SEBY, ti-ai adus aminte ce doreai sa MA INTREBI?
foarte dragutze pozele de la BOTEZ
LAURAB, MULTUMESC PT RASPUNS .....noi facem cu randul in ceea ce priveste dormitul cu DANIEL( eu la mijloc intre ei, sau sotul).pentru DIANA.
CAMY, ceva nou pentru azi?

LORELIX
DANIEL- MATEI Am implinit 5 lunitze !
sa fie SANATOS!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Lorelix ce ai vazut postat de Lyly nu e un clasament, ea ne-a votat la un concurs...si ne-a anuntat ce recolte a strans pentru noi!

Andre eu te anunt!

Raluci ma bucur ca Bubu e asa mancacios si ca nu a facut mofturi, si cel mai bine imi pare ca a reusit sa faca partzuri mai multe!

Mergi la inceput

Venit alocatie 800 ron, deseara clar dam de baut

Poze BUBU
asa creste Bubu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Lorelix, am vazut ca ti-a raspuns Lavi, fetele participa la un concurus, trebuiesc votate in fiecare zi sa au sanse la castig. gasesti adresele de vot pe mailurile comune

Coque, in luna bolnavicioasa Alex a luat 400 g si i-am itrerupt calciul de atunci, ii dadusem doar 2 zile in luna respectiva. maine mergem la cotrol si iti spun cum mai stam, desi va fii dupa 3 saptamani de la ultimul si nu la 4 saptamani
pupam si Mateiutul si inca asteptam poze de la botez

Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre

varsta noastra

"Cateodata uitam ca copiii abia au ajuns pe pamant. Sunt ca mici extraterestii:sub forma de energie nestavilita si potential in stare pura. Se afla aici intr-un fel de misiune exploratorie si tot ce incearca sa faca este sa inteleaga ce le trebuie sa fie oameni."
Copilul de pe Marte-Menno Meyjes

Mergi la inceput

legat de calciu si fier, date asa dupa culoarea copilului, dr de ieri zice ca el nu recomanda decat un urma unei hemograme, iar aceasta el o recomanda doar daca bebele nu ia in greutate sau e agitat nu doarme plange...etc vigantol a zis ca el recomanda max 3 picaturi, imp este ca fontanela sa nu se inchida ininte de 8 luni, daca trec astea 8 luni apoi se poate inchide pana la 2 ani chiar

legat de incrucisatul ochilor a zis ca vedem pana la 6 luni. bubu o mai ia pe aratura (il alint eu Jenel (Jan Constantin) ) seara la baie, cred ca atunci is ochii mai obositi

MONIS LILI KRELIAANDRES

Poze BUBU
asa creste Bubu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

raluci, noua ne-a dat calciul pediatra, pe motiv ca ne-am nascut mari si ca ar avea nevoie de mai mult, si 2 picaturi de vigantol. dupa analize, dr din spital mi-a scos calciul, mi-a marit doza de vigantol la 3 pic pt martie si aprilie si mi-a introdus si fier. acuma intrebare intrebatoare: vigantolul nu este pentru fixarea calciului? de ce mi-a scos calciul dar mi-a marit vigantolul?
fierul i l-am dat vreo 3 zile, il da afara, sta cu gura inchisa cand ma vede cu el, maine o intreb daca chiar este necesar, caci din alea 6 pic nu cred ca inghite 2

Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre

varsta noastra

"Cateodata uitam ca copiii abia au ajuns pe pamant. Sunt ca mici extraterestii:sub forma de energie nestavilita si potential in stare pura. Se afla aici intr-un fel de misiune exploratorie si tot ce incearca sa faca este sa inteleaga ce le trebuie sa fie oameni."
Copilul de pe Marte-Menno Meyjes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluci_b

MONIS LILI KRELIAANDRES

auzi..stii ce am inteles io de aici? dupa ce ca zilele trecute ne tineai la curent cu ce mai fac fetili, acu inteleg ashea:
Monis asteapta cu bata dupa colt, Lili trage o baita cu ..? , Krelia taie capu la vreun vecin, si Andre ne prezinta comorile

Niatza si de la mine
Off..ma intristeaza rau stirile de la Ancutza cu Sabinuca plangaciosa, cu soricelul Domi care tot are de tras cu raceala, dar cel mai rau ma oripileaza mesajul de la Andre!!!adicalea printre noi sunt si persoane de astea fara ....nu mai zic vreun calificativ..ca a zis destul de bine Raluci..Zau ca mai bine ar fi sa le zici aici sa stim si noi cu cine avem de a face..Eu tot mai sper sa fie mamici de la alte odisei, si nu de la noi...

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

rechinas in pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumfy_12 spune:

Neatza!!!
Ancutza ma bucur pentru voi... primul pas a fost facut...sa va ajute DD sa ii faceti si pe restul cat mai curand...
La multi ani fulgusorilor sarbatoriti azi!!!
Noi am dormit ceva mai bine ca noatea trecuta..sper sa revina la 2 treziri pe noapte.
Va pe toate!!!

Mami fericita de strumfita

Mergi la inceput