col uterin desprins

col uterin desprins | Autor: vero05

Link direct la acest mesaj

buna.am si eu o problema.sunt insarcinata in 33 de saptamani si tocmai am fost la un control si medicul mi-a spus ca a inceput sa mi se desprinda colul uterin.mi-a recomandat sa stau in pat,sa ma odihnesc si sa nu fac nici un efort.a mai fost cineva in situatia mea?am nevoie de un sfat...sunt cam speriata si nu stiu ce sa fac

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

"desprins" sau "deschis"?

Bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vero05 spune:

deschis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Macrina spune:

Cat mai putin efort. Stai in pat mult, nu te ridica decat pt a te duce la baie. Se poate inchide la loc. Am avut si eu, a trecut. Acum am dilatatie 3 cm de 2 sapt si bebe e la locul lui (am 37 sapt jumate).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

stai in pat si nu face efort. sfatul medicului e f bun. asculta-l!
sarcina usoara mai departe, ai grija de tine si de bebe. nimik nu-i mai important acuma decat odihna ta!

Bazar general pe DC

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA

M-am nascut pentru succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monet spune:

tot mai bine la mama inauntru pina se coace bine, dar bebele la 33 de saptamini nu-i chiar neobisnuit si nici de speriat. fii linistita. sfatul fetelor cu odihna cit mai multa e excelent. fiecare zi conteaza.

mona, lia (24.04.2004) si maya (28.10.2005)

"De Aprilie"

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">ASA S-A NASCUT LIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vero05 spune:

va multumesc f mult pt rasp...problema este ca sunt si la facultate...medicul mi-a spus sa merg la cursurile importante,asta ar insemna sa merg la cel putin un curs pe zi si nici asta nu cred ca e bine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Citat:
citat din mesajul lui vero05

va multumesc f mult pt rasp...problema este ca sunt si la facultate...medicul mi-a spus sa merg la cursurile importante,asta ar insemna sa merg la cel putin un curs pe zi si nici asta nu cred ca e bine...

Eu zic sa nu mergi nicaieri, doar repaos total la pat
Mai bine recuperezi dupa la cursuri si nasti la termen, conteaza enorm pt bb sa stea cat mai mult in burtica, decat sa nasti prematur

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

da' las-o-ncolo de facultate!dupa ce vine bb pe lume mai poti face inca 10 facultati !
Sarcina usoara si bebe sanatos !

Gabriela

"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eusunteuasa spune:

Buna
Lasa acum facultatea. Nimic nu e mai important decat bebe. Urmeaza sfatul dr si al mamicilor de aici:stai in pat.
Sarcina usoara in continuare!

Mergi la inceput