""Buburuze de 2009 in actiune (19)""

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

laurao ai PM

mami de brotac teroristMIRUNA(29 mai)

Brotac Terorist

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia.p spune:

Buna dragele mele! N-am mai apucat sa scriu de ceva zile din lipsa de timp.Nu demult am venit din parc, am bagat piticul la simn si ma pun la recuperat, pana atunci va las niste pozici facute azi in parc, pt cine vrea sa le vizionezehttp://picasaweb.google.com/lavinia.portelechi/FlacaulLuiMama#5462930441061009394in parc la distractie
Va pup pe toate si piticii din dotare!Revin!

Mami fericita de pitic campion Rares Florin---te iubesc mult piticanie mica

Rareselul creste mare

http://lb1f.lilypie.com/D3Sbp2.png 23.mai.2009

Mergi la inceput

lavi arati super bine si parca ai fi o pustoaica (in sensul bun) nici nu zici ca ai copil,iar rares e total

Brotac Terorist

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraOana spune:

si eu vreau sa vad poze cu miru si rares dar nu merge aici la lucru..noroc ca merge DC-ul

Mami de Sebastian Gabriel 30.Mai.2009 http://b1.lilypie.com/1dPfp2.png
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3271029365&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">Burtica si Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

salutareeeeeeeeeeeee
ce faceti gagici???? eu o frec prin casa......e asa uratttttt afarrraaaaaa, moama
daca ana v-a citit pe diagonala eu v-am citit in X...am cetit da am uitat....ca de dimineata ma tot chinui sa va scriu da ma doreste barbatu vietii mele, respectiv Darius
ano sanatate dragutaaaa
cris ti pup fata hai... iar pe cuscra-ta o smotocesc eu, ca0si face de cap vad
lavi ci ma inervezi si tu cu nerviiiiiii.....ai slabitttttttt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia.p spune:

Buna dragele mele! Deci revenind...mi-a trecut burta, dar am facut altceva, ca altfel n-as fi eu.Alaltaieri am iesit cu Rares afara si am avut de trecut 2 scari, am luat carucirul cu Rares in el in brate si nu l-am apucat bine si mi s-a rasucit caruciorul pe mana, iar in urma acestui incident mi s-a umflat o vena la incheietura mainii si m-a durut rau, nici nu l-am putut tine pe Rares in ziua aceea in brate.Acuma e mai ok, doar ca sunt vanata si inca putin umflata.
Darian Rafael bubu de Deea24 la multi ani, sa cresti mare si sanatos, sa asculti de mami si mami si tati sa fie sanatosi alaturi de tine, petrecere frumoasa.Mami te asteptam cu pozici de la petrecere
Maia bubu de Hepilica la multe lunite sa cresti mare si sanatoasa!
Eumada felicitari pt primii pasi singurica , bravo Eva...tinem pumnii sa iasa dintisorii mai repede si sa nu va chinuie rau, noi stim cum e
Cris multam de sfatul cu cubuletele de mancare, am tot incercat si asa dar momentan nimic, trebuie probabil sa insist, fac cubuletele si ajung sa le halesc eu toate, oricum blenduit nu-i mai dau nimic, doar zdrobit sau maruntit si bineinteles ca ii este lene sa le mestece, mananca cat mananca dar nu asa mult ca si inainte.Dar oricum nu mai vreau sa-i dau blenduit...sper sa nu slabeasca rau, oricum ii mai dau si lapte completare pana nu i-a mai fi lene sa mestece.Am vazut pozici cu Miru, o frumoasa ca de obicei.
Anna sper ca a mai trecut raceala...cum sunteti? Ceva pozici noi, cand ne pui? pupici multi
Ema cu ce te mai delectezi?
DanaMi dulce rau Bubu, imi vine sa o pap toata si tu mami arati super
Carina multumim, inca din pacate dupa 5 zile de antibiotic e inca umflata, nu la fel dar inca persista, trebuie sa ia 10 zile antibiotic si apoi merge la stomatolog.Maria cum mai e cu mucisorii?
sa treaca repede
Simina imi pare rau ca Andu e cu diaree, am avut o prietena care tot asa micutul o saptamana tot cu diaree a fost si i-a dat hidrasec si sumetrolim.Sper ca vi-a trecut deja burtica si nu mai aveti nevoie de sfatul meu venit cu intarziere.Va pup si sanatate multa!
Cris felicitari pt nr.3 , sa iasa si restul fara dureri mari.pupicei multi
DanaMi arata foarte bine Bubu, n-ai zice ca e sub greutate, nu incerc sa te linistesc ci chiar arata super
Alic 9? felicitari si sa folositi noua masinuta sanatosi si fara incidente.Multumim de complimente!
Alic eu o sa fac vaccinul obligatoriu de 1 an...dar si Ror-ul e obligatoriu? Cris dc nu vrei sa-i faci Ror-ul?
Daniella felicitari pt primii pasi, cred ca esti super fericita la fel as fi si eu, dar eu mai trebuie sa astept fiindca Rares e un fricos, in continuu imi cauta mainile, nici tinut de o manuta nu vrea...asta este mai asteptam. Bravo Denis esti baiat mare, asa azi maine fugi dupa mami prin parc, sau invers, ma bucur mult pt primii pasi singuri, multumim de urari. Va pupacim!
De data asta m-ai intrecut cu carnatoiu..dar sa vad ce iese si la mine, a fost delicios
Alic incet incet face printesa un anisor, pregatirile astea si mie imi da de furca deja, spor la idei cat mai utile...sper ca ai inteles ce am vrut sa zic, nu de alta dar delirez si eu cu atatea ganduri!
CUSCRAAAAAAAAAAAAAAA, CUSCRAAAAAAAAAA, CUSCRAAAAAAAAAAAAA NU-MI VINE SA CRED, MA BUCUR MULT CA AI INTRAT, SPER SA INTRII MAI DES FIINDCA IMI LIPSESTI MULT PE FORUM!...si deja imi lipsesti ca nu ne-am mai vazuut de cateva zile, sper sa raspunzi la tel pana diseara sa ne intalnim in parc.Pupici multi si pt noruta mea!
Daniella am vazut pozicile din parc, ce dulce-i cotrobaiciul si cum sta el in picioruse , e un scump!
Simina ma bucur ca puiul e mai bine,multa sanatate in continuare!

DanaMi o zi buna sa aveti si voi!si toate defapt!
Cris am citit si eu..n-ai ce face, bine ca ai clarificat!
Anna ma bucur ca esti mai bine, si dc ai timp si eu vreau sa mai vad pozici si sa-mi zici ce i-ai pus la Vladut pe tavita pls, cand te simti tu in stare.Multa sanatate!
Cris, Ema multu de aprecieri, de azi m-am bagat iar la cura...targetul 60 kg si apoi ma opresc
Va pupiles pe toate si bubu din dotare si poate ne mai "auzim" mai incolo!

Mami fericita de pitic campion Rares Florin---te iubesc mult piticanie mica

Rareselul creste mare

http://lb1f.lilypie.com/D3Sbp2.png 23.mai.2009

Mergi la inceput

eu am fost in cautari de informatii despre ROR si am gasit www.nccn.net/~wwithin/mendelsohn.htm" target="_blank">asta ,deci..clar nu il voi face

Brotac Terorist

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Salutare, salutare

Multi ani traiasca, multi ani traiasca La Multi Ani Darian Rafael!!! sa cresti mare, sanatos si mumos....si petrecere frumoasa!!!!!

Ce mai faceti fetelor??? Intru si eu sa citesc si ce vad??? ca s-au incins ceva spirite, sau ma insel??

LauraO salutari si din partea noasta. Ce mai faceti?

Ema cum e acasa? Am inteles ca te-ai apucat de bucatarit...da' cum somnul cum stai? Darius doarme mai bine noaptea?

Lavinia l-am vazut si eu pe Rares...tot zambaret e pustulica mic...

Cris eu zic sa nu-ti mai bati capul si lasa supararile ca nu isi au rostul acum..mai bine iti bati capul cu ziua Mirunei ca acush-acush vine...ce nazbatii mai face Miru??? Asa deci mai bine motz, nu? pai asa ii iau si eu, tot motul...de turta nu stiam, doar aici pe forum am auzit...bine stiam de turta ptr ursitoare....da' vb ta, fiecare face cum simte mai bine...
ROR se traduce rubeola, oreion si rujeola??? Ca astea se fac aici...eu il fac...oricum cred ca e obligatoriu...o sa cer mai multe informatii de la medic...

Fetelor,vreau sa mai stau sa va scriu, dar fiica mea e toata maraita..doar la mine vrea...asa ca imi e greu sa scriu...
Voi incerca sa intru si in weekend sa reusesc sa ajung la zi cu totul...de citit am citit dar de raspuns nu mmai am deloc timp..sper totusi sa reusesc sa raspund...vizionat si pozici...ff frumoase buburuze avem

Va pup ..merg sa ma ocup de printesuca mica...maraita mea...

Picky, mamica fericita de printesa mica!!!!!
Alessia Stefania 05/05/2009

Buburuza mea

Printesa noastraStefi, mamitu' nostruStefi...creste...Stefi, buburuza mica Primul CraciunStefi, deja fetita mare :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea_24 spune:

Buna fetelor,

Am intrat repede sa va salutam si sa multumim celor care s-au gandit la noi in aceasta zi minunata cand puiul meu implineste un anisor!

La cerera unor mamici am pus pozici noi (martie-aprilie) aici: http://community.webshots.com/album/577413138VRYCBN?start=0 Sunt puse in ordine, ultimele fiind cele mai noi.

Motul il taiem doar sambata, atunci il si sarbatorim.

Va pupam pe toate!

Raza noastra de soare www.flickr.com/photos/deea_24" target="_blank"> DARIAN RAFAEL (22.04.2009)
Darian's B-day ticker!>>>>> bebe mic >>>>> filmulete

Mergi la inceput

Pana bag la balta brotacul,o sa raspund..ca pe urma imi astept soata sa apara de la Tulcea si sa aplic un viol de 9 grade pe scara Richter

laurao poze am la semnaturacum merge munca????
ema las-o tu pe cuscra-mea ca are treaba sa invete baiatul cum sa o peteasca pe fi-mea ca acus ii si vad ca vin la marepai pentru o asa cerere din partea lui dariusica trecem cu vederea ca azi nu prea ai intrat nici tu
lavi offf,ai pus gheata acolo??mai reduce din durere..sper sa treaca repede vanataia si sa revii la mobilitatea normalaVezi cubul;etele sa fie de 2 feluri..unele cu papica de-a lui pe deasupra si ale tale care le faci dupa bunul placpe ale lui pune-i-le in fata sa si tu mananca-ti cuburile tale(stiu ca o sa fie dezastru cu mizeria,dar s-ar putea sa dea roade)sa stii ca nici a mea nu mananca la fel in fiecare zi,uneori ma rog de ea si fac ca toate natiile de avioane,de la alea comerciale,pana la cele transport pasageri si apoi recurg la cele cu reactie ca sa manance doi dumicatipai...eu am facut vaccinul asta,dar pana la 15 ani am cules toate bolile fara exceptiede la rujeola,rubeola si otita,am culminat cu hepatitaA si altele mai marunte..asa ca eu prefer sa zic PASse pare ca pana la urma nu e obligatoriu dar e moca si ti-l face cand ajungi la dr...da,bine ca am clarificat cum a stat treaba,in mare..ca sunt mult prea multe adunate si deocamdata imi e ok pauza luata
picky asa e,ce a fost a fost si trebuie sa trecem peste,dar uneori piticii astia neuronali sunt prea multinazbatii zici??pai uite acuma mi-a scos toate hainele murdare din cos in speranta ca o sa gaseasca sosete banuiesc ca observ ca exact la alea s-a oprit si vroia sa le sugaiar zilele trecute a reusit sa ajunga in baie si a ascuns dopul de la cada si eu am cautat innebunita si am amanat baitza cu inca o ora aproape si cand ma impacasem cu ideea ca o sa ii fac doar un dus ,nu stiu ce-mi vine sa bag mai intai rufele in masina la spalat si na..dopul acolo ma bucur ca ai reusit sa intri si pupam dulce mamica si pitica
deea eu sunt fascinata de carliontii lui dariansi are niste ochisori de or sa moara fetele una cate una de dorul lui..eeeeee,pana sambata mai e putinstii ca te asteptam cu pozici si o felie de tort,da??si distractie placuta

Brotac Terorist

Mergi la inceput