Aspirante optimiste > 20 FELICITARI UKUME!! (473)
Raspunsuri - Pagina 9
ukume24 spune:
Buna dimineata dragele mele,
Multumesc mult ca v-ati gandit la mine pentruca mi-ati purtat noroc
. Avem
in burtica de 6 saptamani. I-am auzit si inimioara... a fost asa impresionant.....asa emotionant.... dar mai bine sa va povestesc d'al capo al fine.
Mi-a facut asistenta cu greu programare la ora 18,30. Can am ajuns acolo era pliiin pliiin de mamici cu burtici mari si rotunde. Am stat.... si-am stat si nu mai puteam de emotii. Ma apucasera toate gandurile si toate transpirantiile. Am intrat abia la 20.30. I-am amintit la domnu doctor povestea mea dupa care mi-a facut ecografie intravaginala si.... surpriza.... avem bebe in burtica. Pai eu zic: si acu 2 saptmani nu era? El zice: Nu stiu... ar fi trebuit sa fie ca e destul de maricel.... dupa masuratoare are 6 saptamani. Doctorul nu a stiut sa imi spuna de ce nu s-a vazut si ce s-a intamplat dar mie nu-mi trebuie nici un raspuns..... pentru ca eu stiu raspunsul: este minunea lui Dumnezeu.
Fetelor ma treceti si pe mine la acatist va rog: Eu+bebe+Dan(sotul meu)
Va pupacesc de numa

PaulaFrida spune:
Ukume ma bucur mult pt tine,inca o data FELICITARI pt samburel si inimioara de 6 saptamani,sa-ti ajute DD sa fie sarcina usoara si sa-l tineti pe
sanatos in brate peste aprox 8 luni 
Am inceput a doua folie de AC,inca una si chemam barza sa n-il aduca pe 
TTC Ticker
Marriage ticker
cos_minutza spune:
Neatza!
Paula multumim pt cafelutza si mic dejun

Ukume ma bucur enorm pt tine
Felicitari pt inimioara
Cosmi
anamira spune:
Neata fetele 
Bebelu la mine Anamaria + Rares ![]()
| Citat: |
| citat din mesajul lui bebelu86 fetele am asa: DIDI - Diana + CAtalin ANCADRAGOMAN - Anca + DOULA - Silvia Andreea + ANNE'MARY - Ana-Maria + Lucian Alin MONI_28 - Nicoleta + Ioan Irinel SORINAKE - Sorina + Marian HAPPY - Gina + Sebastian YASMI - Lavinia Adina + DRAGUTA - Georgeta + COSMINUTA - Cosmina + BRAVEGIRL - Corina + JOY - Victoria + MADUTA - Madalina + IOANA_MAMI - Ioana + CAMCRIS - Camelia Cristina + Cosmin RALUCI - Raluca + KATY - Catalina + JOANN - Ionela + PAULA - Paula Frida + ANAMIRA - Ana Maria + ANDREEA84 - Andreea + GHIOCELA - Andreea + VAS - Andreea + IONY - Ionela Lacramioara + UKUME - Oana + astept sa completati pt cele care vreti, sa ii adaugati pe soti, sa ma corectati dc am scris ceva gresit, sa adaugati ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() http://davf.daisypath.com/WBynp2.png nunta noastra Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie voi fi anul acestaTe iubesc pana la Doamne-Doamne si inapoi de un infinit de ori...o lume in care ne iubim...si tu ma stii,ma ai,iar eu te privesc si nu-mi ajunge...te am si te mai vreau!! |
_
Te astept minune mica sa vii la mama in burtica :)
PaulaFrida spune:
Ukume abia astept sa te urmez,dar deocamdata trebuie sa fac tratamentul de 3 luni cu AC pt ca la eco aveam ovare cu aspect micropolichistice si trebuie sa se curete ovarele ca sa functioneze cum trebuie.
In iunie mergem la control si daca e totul bine a zis nenea dr ca in septembrie il vedem pe
la ecograf.
Abia asteptam 
Am inceput a doua folie de AC,inca una si chemam barza sa n-il aduca pe 
TTC Ticker
Marriage ticker
bebelu86 spune:
neataaaa
Ukume ma bucur ca ai venit cu vesti asa bune. credk esti in 
sa ai sarcina usoara, fara probleme, bb sanatos, sa stea la mami in burtica pana la 9 luni si sa aveti o familie frumoasa 

Paula dulce ca in fiecare dimineata cu micul dejun. ne innebunesti 
Cosminuta spor la treaba azi,sa ai o zi usoara si frumoasa 
mandreeac bine ai venit si sedere cat mai scurta pe la noi. incearca sa faci un test de urina. si dc e negativ, fa unul de sange (beta hcg) la care iti iese sigur sigur dc e sarcina sau nu.
scrie rpd 10-12 mesaje sa te vedem in timp real. 
Anamira, Ukume sunteti pe listuta 

pt restul fetelor
http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie voi fi
anul acesta
Te iubesc pana la Doamne-Doamne si inapoi de un infinit de ori...o lume in care ne iubim...si tu ma stii,ma ai,iar eu te privesc si nu-mi ajunge...te am si te mai vreau!!
Eu-zice Domnul te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
ancadragoman spune:
| citat din mesajul lui bebelu86 fetele am asa: DIDI - Diana + CAtalin ANCADRAGOMAN - Anca + DOULA - Silvia Andreea + ANNE'MARY - Ana-Maria + Lucian Alin MONI_28 - Nicoleta + Ioan Irinel SORINAKE - Sorina + Marian HAPPY - Gina + Sebastian YASMI - Lavinia Adina + DRAGUTA - Georgeta + COSMINUTA - Cosmina + BRAVEGIRL - Corina + JOY - Victoria + MADUTA - Madalina + IOANA_MAMI - Ioana + CAMCRIS - Camelia Cristina + Cosmin RALUCI - Raluca + KATY - Catalina + JOANN - Ionela + PAULA - Paula Frida + ANAMIRA - Ana Maria + ANDREEA84 - Andreea + GHIOCELA - Andreea + VAS - Andreea + IONY - Ionela Lacramioara + UKUME - Oana + astept sa completati pt cele care vreti, sa ii adaugati pe soti, sa ma corectati dc am scris ceva gresit, sa adaugati ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() http://davf.daisypath.com/WBynp2.png nunta noastra Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie voi fi anul acestaTe iubesc pana la Doamne-Doamne si inapoi de un infinit de ori...o lume in care ne iubim...si tu ma stii,ma ai,iar eu te privesc si nu-mi ajunge...te am si te mai vreau!! |
La mine Georgeta Ancuta+Adrian Dumitru+Maria Alexandra
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
ancadragoman spune:
| citat din mesajul lui roxy_s voi ce stiti? cam in ce zi poti face testul de sarcina ca sa se si pozitiveze?adica sa nu fie facut prea repede. ![]() Vreau sa fiu ![]() |
Eu am avut test poz in Z12 DPO
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
bebelu86 spune:
Anca 
http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie voi fi
anul acesta
Te iubesc pana la Doamne-Doamne si inapoi de un infinit de ori...o lume in care ne iubim...si tu ma stii,ma ai,iar eu te privesc si nu-mi ajunge...te am si te mai vreau!!
Eu-zice Domnul te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta