Aspirante optimiste > 20 FELICITARI UKUME!! (473)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

camcris tinem pumnii sa iei 10

ceva fituici? eu eram experta.

Vreau sa fiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Roxy dar cand ai luat Duphastonu, ai facut si monitorizari? sau cum ai luat?

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie voi fi anul acesta
Te iubesc pana la Doamne-Doamne si inapoi de un infinit de ori...o lume in care ne iubim...si tu ma stii,ma ai,iar eu te privesc si nu-mi ajunge...te am si te mai vreau!!

Eu-zice Domnul te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta

Mergi la inceput

nu am facut
mi-a dat sa iau din ziua 14 timp de 10 zile si mi-a spus ca pot ramane insarcinata.
de la duphaston mi-a venit prima data la 21 de zile , a doua oara la 28 de zile si ultima data tot la 21 de zile apoi am ramas gravi.
am uitat in a 3-a luna am ramas, mi-am amintit acum, nu in a 2-a, ca stiu exact cum mi-a venit atunci.
dar nu mi-a dat sa fac nici o analiza, mi-a zis din start ca am deficienta de progesteron, parca si din cauza asta am facut si chisturile.

Vreau sa fiu

Mergi la inceput

bebelu tie de ce ti-a dat duphaston? ca nu mai stiu
ti s-a dereglat?? ca parca asa mi-amintesc ca ai zis.

Vreau sa fiu

Mergi la inceput

am inteles

eu iau din z15 timp de 10 zile cate 2/zi.

luna trecuta a fost prima luna si mi-a venit la 33 zile. acu sunt curioasa la cat vine, dc mai vine.

oricum mi-a zis k pot ramane insarcnata k nu face rau.

acum doar astetpam

Albumele noastre
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie voi fi anul acesta
Te iubesc pana la Doamne-Doamne si inapoi de un infinit de ori...o lume in care ne iubim...si tu ma stii,ma ai,iar eu te privesc si nu-mi ajunge...te am si te mai vreau!!

Eu-zice Domnul te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta

Mergi la inceput

da roxy s-a dereglat de nu mai stiam cand vine, cand nu vine, habar nu avem.

eu am mai luat si in sept dar doc de atunci mi-a dat decat 10 zile si atat. dupa asta imediat am ramas.

dar am inteles k trebuia min 3 luni tratamentu.

dupa ce am pierdut sarcina in oct, mi-a venit regulat pana in februarie cand i=ar s-a dereglat

Albumele noastre

Mergi la inceput

eu stii cum am patit...primele 3 luni dupa ce am terminat antibebe am avut ciclul perfect, apoi a inceput sa se deregleze, imi venea ba la 30 ba la 35 ca pana in final sa ajung sa-mi vina si la 45 zile
apoi am mers la doctor a vazut chisturile si mi-a dat tratamentul cu duphaston.
si eu nu stiam de ce nu raman

Vreau sa fiu

Mergi la inceput

din august anu trecut pana acum cred k am la activ vreo 12 eco la care nu mi-a aparut nimic. totul este in regula, normal, la locu lui.

numai k s-a dereglat. de la ce? nu stiu nici pana in ziua de azi.

eu l-am avut ceas pana la nunta si de atunci imi venea si la 60zile.

Albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ukume24 spune:

fetelor eu sincera sa fiu cred ca am ramas cu ajutorul duphastonului dat de docotr. Eu credca atunci s-a fixat sarcina.
Eu nu stiu cum sa ma duc la odisee ca am intrat in odisee de 40 de saptamani si nu am gasit odisee de noiembrie-decembrie. Acolo trebuie sa intru sa unde? Scuzati intrebarile dar zici ca nu-s pe planeta asta.

Mergi la inceput

ukume uite aici e odiseea de noi-dec

sa ai o odisee frumoasa cu momente minunate si vesti bune

Albumele noastre

Mergi la inceput