Ati emigra in alta tara? (6)
Raspunsuri - Pagina 16
![](images/user_woman.png)
lilanda spune:
AB_AC, io cre' ca Xio tot un principiu sociologic a aplicat Are ruxij steag american? Are! Nu cineva din America a vorbit de infedelitatile barbatului roman?? Ba da. Nu altcineva, tot din America, a intarit? Deci, iaca si majoritatea...
Si daca tot am trecut la abstractiuni, nu ma pot abtine sa nu remarc algoritmul: iar sintem la faza cu "moderatoru' e de vina"!! Asta dupa ce, mai mult sau mai putin elegant, combatantii si-au tot pipait sistematic gleznele...
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/erer/erer.jpg)
erer spune:
[/quote]
la noi nu se gaseste leustean si nici icre ca in RO. berea curge in valuri, asa cum ii place lui Guestus. oktober fest sa traiasca!
editez, fac greseli de scris, tastatura asta e de vina
off-topic: ba se gaseste leustean, am luat saptamana trecuta din München si se cheama Liebstöckel. E uscat si nu are gustul de acasa, dar bate in aceeasi directie
[/quote]
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/unducthable/unducthable.jpg)
unducthable spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pepene Ziua mea (SUA): 1. Trezirea la 7:30-8. stiu, imi place tare mult sa dorm ![]() 2. Ajung la servici la 8:45-9. 3. Plec, in medie, in jur de 19:30-20:00. 4. Ajung la 20:30-21:00 acasa. 5. Mananc ( nu gatesc ![]() 6. In sfarsit, dorm la 12:00 ![]() 7. O iau de la capat. |
m-ai facut sa rad
![](floare.gif)
![](alcool.gif)
A FI MARE NU-I MIRARE, A FI OM E LUCRU MARE .
http://www.dianabostan.evonet.ro/myalbum111.html
conchita spune:
citat din mesajul lui lilanda Si daca tot am trecut la abstractiuni, nu ma pot abtine sa nu remarc algoritmul: iar sintem la faza cu "moderatoru' e de vina"!! Asta dupa ce, mai mult sau mai putin elegant, combatantii si-au tot pipait sistematic gleznele... "I am a deeply superficial person" - Andy Warhol |
hei, eu n-am putut sa pipai nici o glezna, eram mama singura, infasurata in covor, pe lista banarii de pe forum ca-s parinte. cat despre ce mi s-a pipait, imi amintesc cu oroare ca am mirosit niste sosete infasurate in bocancul stationat pe figura mea, in timp ce demagogii aplaudau frenetic si-si imparteau bezele 'telectuale si enclaviste.
a existat posibilitatea stoparii situatiei, asa ca cine se plange dupa, cu ratusca la rever defiland, n-are scuza si nici parte de empatie din partea mea. pentru ca partizanatul si agendele personale sunt mai mult decat evidente, nu le-am vazut doar eu.
![](icon_smile_cool.gif)
moderatorul e intotdeauna de vina. :-))
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/XIO/XIO.jpg)
XIO spune:
citat din mesajul lui lilanda AB_AC, io cre' ca Xio tot un principiu sociologic a aplicat ![]() Si daca tot am trecut la abstractiuni, nu ma pot abtine sa nu remarc algoritmul: iar sintem la faza cu "moderatoru' e de vina"!! Asta dupa ce, mai mult sau mai putin elegant, combatantii si-au tot pipait sistematic gleznele... "I am a deeply superficial person" - Andy Warhol |
Nu crezi bine . ;) Dar apreciez ca ai mentionat ca crezi , nu ca stii .
![](japonez.gif)
Daca citesti mesajele probabil le si intelegi.
![](icon_smile_big.gif)
***Fur is for petting**
http:/www.4animals.ro/ajuta.html/
www.adoptiicaini.ro
www.adoptiipisici.ro
conchita spune:
citat din mesajul lui beren care a devenit pentru unii doar un pretext sa-si manifeste din nou demagogia si agendele personale, in complet dispret pentru majoritatea userilor si a forumului in general |
sunt curioasa daca ratusca din oglinda a raspuns si altceva decat "mac, mac". o fi zis mac, mac de o suta de mii de ori, cati useri sunt pe forumul asta in numele carora te-ai delegat purtator de cuvant? ratusca din oglinda fiind si atotstiutoare in acelasi timp, ubicuu prezenta astfel incat sa stie ce face fiecare in viata lui si cat masoara intrumentul demagogiei...la altii. raporteaza-te singur la moderator.
![](icon_smile_cool.gif)
AB_AC spune:
citat din mesajul lui lilanda AB_AC, io cre' ca Xio tot un principiu sociologic a aplicat ![]() Si daca tot am trecut la abstractiuni, nu ma pot abtine sa nu remarc algoritmul: iar sintem la faza cu "moderatoru' e de vina"!! Asta dupa ce, mai mult sau mai putin elegant, combatantii si-au tot pipait sistematic gleznele... "I am a deeply superficial person" - Andy Warhol |
Daca si numarul participantilor la discutie e covarsitor fie cum zici tu.
Cand se danseaza Capoeira se intervine de la inceput sau nu. Nu incepi sa te plangi cand esti ars. Eu personal nu te-am chemat in ajutor nici pentru chestii mult mai grave decat cactusii din Arizona
![](icon_smile_big.gif)
![](japonez.gif)
Am parat o lovitura la glezne nevinovate.
Si io n-am zis ca-i infidel berbantul roman am zis ca schimba nevestele cu variante mai tinere. Chestia cu amantele si infidelitatile nu-mi apartine
![](icon_smile_blush.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/nelia/nelia.jpg)
nelia spune:
Mey, eu sincer simt ca am pipait ceva, dar daca o fi fost glezna sau altceva nu stiu, da' macar sa stiu cine a fost proprietarul, daca tot s-a adus vorba. De raportat m-am raportat singura, si v-am sfatuit si pe voi sa o faceti, ca fiecare cu glezna lui la acest subiect, da' mi-am dat seama tirziu de asta...
Parerea mea este ca abia acum a devenit aberant subiectul, ca de la lupta diaspora cu Romania si invers, s-a trecut pe furis la lupta dintre membri de rind cu cei cu ratusca, adica moderatorii... Si ce ne facem, ca si moderatorii nostri traiesc impartiti, care pe unde a apucat... Acum ce urmeaza, lupta moderatorilor din Romania cu cei din diaspora sau lupta moderatorilor de pretutindeni cu administratorii poate!?! Sa vedem...
Cine-mi da si mie o ratusca pentru un minut, ca sa inchid si eu subiectul asta, ca dati-ncolo de treaba, chiar s-a mers prea departe!
CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU
![](images/user_man.png)
Guestus spune:
citat din mesajul lui nelia Mey, eu sincer simt ca am pipait ceva, dar daca o fi fost glezna sau altceva nu stiu, da' macar sa stiu cine a fost proprietarul, daca tot s-a adus vorba. De raportat m-am raportat singura, si v-am sfatuit si pe voi sa o faceti, ca fiecare cu glezna lui la acest subiect, da' mi-am dat seama tirziu de asta... ![]() Parerea mea este ca abia acum a devenit aberant subiectul, ca de la lupta diaspora cu Romania si invers, s-a trecut pe furis la lupta dintre membri de rind cu cei cu ratusca, adica moderatorii... ![]() ![]() Cine-mi da si mie o ratusca pentru un minut, ca sa inchid si eu subiectul asta, ca dati-ncolo de treaba, chiar s-a mers prea departe! |
nelia...cu armonie nu ajunge prea departe. trebuie revolutie..intii ajungi jos de tot si apoi poate iese ceva constructiv.
![](icon_smile_big.gif)
asa ca sint f bune razboaiele astea...una e sa-i scoti concitei&al din cap repetarea obsesiva a ideii fara noima gen "sistemul din romania face si drege...sau barbatiilor romani le plac domnisoarele tinere(din pacate
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
tu vezi pe cineva aici ca este in stare sa nu sa nu mai compare romania de pe vremea ciumei buboase cu LVegasul din perioada de glorie?
acu 30 zile am pus si yo intrebarea....e las vegas cel mai mare kitsch din lume sau nu?
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/viviana/viviana.jpg)
viviana spune:
Hai mai, Guestus ca-ti raspund eu.
Las Vegas este un Kitsch.
Dar, este atat de maret, atat de perfect si frumos in kitsch-ul lui incat nu te poti opri din admiratie.
Este fabulos. Este grozav. Il iubesti din prima.
Am fost invatata si mi s-a spus ca este un kitsch. Realitatea este, insa, bulversanta.
Tramvaie suspendate care merg de la un hotel la altul (fara conductor), fantini, vulcani, spectacole, interioarele hotelurilor - iti ia cel putin o jumatate de ora sa le strabati.
Hotelul The Venetian: treci pe Puntea Suspinelor si intri in Palatul Dogilor (adica holul/receptia hotelului) si iti apre in fata ochilor o alta lume. Brusc esti in Venetia. O apa curge lin, plina cu gondole, se canta cantonete... Deasupra este cerul albastru brazdat cu nori. Din cand in cand se intuneca si poate sa si picure. Pavajul este acelasi ca in Venetia. Stradutele sunt mici si multe. Spectacole stradale, pizzerii, gelatteria...
Ai naibii, americanii astia, pana si in kitsch-uri sunt mareti!
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi