Mamici prin fiv (13)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amzulica spune:

Citat:
citat din mesajul lui rami 73

Multumesc fetele. Sa inteleg ca e recomandata pasta de dinti fara fluor ?
Amzu, avem si caninii iesiti, dar partial, 2 sunt cam jumatate, iar 2 au doar un varf mic iesit. Dar important e ca nu ne mai chinuie si avem pofta de mancareeee !

Data viitoare sper sa nu mai ratez intalnirea !!

pozici

rami & Ilinca-Maria - 12.02.2009

"Dream as if you have forever. Live as if you only have today."
James Dean

moamaa, deci are Ili cu ce sa-l mushte pe Lucutza al meu cand ne intalnim nu? La noi trebuie sa fim f. atenti ca musca Luca atunci cand te astepti mai putin, si de unde te astepti mai putin, sotul e patit

Cami lui Luca Alexandru 25 Februarie 2009
http://community.webshots.com/user/amzulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciarli spune:

va pupam si noi pe toate gagicile!

si eu m-am simtit foarte bine la intalnire, copilasii superbi si mamicile relaxate.

Mada, si eu am patit-o cu Maia de doua ori anul asta, odata acum 2 luni si acum o saptamana cu febra din asta tampita, fara alte simptomuri, nu muci, nu gat rosu. Acum insa tusesc urat amandoua, am cam obosit de raceli, dar m-am si obisnuit, e vrema asta, foarte cald, stau afara in piscina sau transpira si dupa aceea e frig sau bate vantul sau intra undeva la are conditionat.

Raportam ca am scapat de pampersi, folosim WC-ul in casa si pomul in parc, doar cand facem nani mai punem papmersi, dar si atunci ma intreaba "mami, pisu, memesi?'

In toama mergem si noi la gradi
pupam gravidutele, noile mamici si bebici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

gemenele Karina si Iris sunt ale mele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

Maria Teodora
Sa ai parte numai de bucuri in viata pui mic,poate mami daca e pe receptie ne mai scrie cate ceva despre voi.

Cristina deBianca Maria 4.03.2008

Bianca
Sunt fetita mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rami 73 spune:

Stai linistita, Amzu, deocamdata nu muscam , dar nu se stie niciodata cand o deprindem si pe asta. Deci zici sa ne pazim de Luca deocamdata.

Kariris, sa porti cu noroc noul "nick".

Fetele, maine plecam si noi la mare o saptamana. Sa ne tineti pumnii sa ne intoarcem sanatoase. Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amzulica spune:

Citat:
citat din mesajul lui Kariris

gemenele Karina si Iris sunt ale mele.

aceeasi Marie cu alta palarie, huh?

Cami lui Luca Alexandru 25 Februarie 2009
http://community.webshots.com/user/amzulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada.P spune:

Fetelor, intalnirea super ca toate intalnelile de altfel
Ne-am propus sa mai facem una la sfarsitul lui august, poate reusesc sa vina si absentele!

Era o discutie despre pasta de dinti acum cateva pagini... De unde cumpar Nenedent? N-am vazut deloc pana acum. Eu le spal cu Zendium (nemteasca, pt copii intre 0-5 ani - dar de curand am vazut ca are flour si as vrea sa schimb.

Merci si pupam fara exceptie mamici si puiuti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andrada.P

Fetelor, intalnirea super ca toate intalnelile de altfel
Ne-am propus sa mai facem una la sfarsitul lui august, poate reusesc sa vina si absentele!

Era o discutie despre pasta de dinti acum cateva pagini... De unde cumpar Nenedent? N-am vazut deloc pana acum. Eu le spal cu Zendium (nemteasca, pt copii intre 0-5 ani - dar de curand am vazut ca are flour si as vrea sa schimb.

Merci si pupam fara exceptie mamici si puiuti!

Andrada mami de Mara si Teodora (06.11.2008)

Povestea nasterii

Nenedent se gaseste in farmacii, eu am vazut in Centrofarm, se foloseste de la 6 luni si are si degetar (pe post de periuta)

mami de Vlad (29.10.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamici_fiv spune:

Avem un capitol nou aici .

Mergi la inceput