Mamici prin fiv (13)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Pai ciarli Saftica e foarte aproape de Snagov/Ghermanesti asa ca dupa ce vor fi gata grajdurile (sper pe la 1 iunie) va asteptam cu drag la noi la ponei oricand!
Ele calaresc cai? eu cu cai inca nu ma descurc la stapanit pentru ca sunt novice in domeniul cabalin, dar cum nu ma dau inapooi de la aproape nici un animal, eu zic ca in vara asta o sa pot trece si la cai cu mai mult curaj. Am instructor bun.
Tinem legatura.

Lachi mamica de Karina si Iris
http://www.dropshots.com/lachione#albums/a%20treia%20luna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciarli spune:

Te pup Lachi,

Venim cu drag ca si asa tot vorbim noi de o intalneala cu zuzele..

Raportam numai lucruri bune, Doamne Ajuta si va pupam pe toate si pe toti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciarli spune:

Fetelor, ma stiti ceva de Andicu si bebe Filip?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ciarli

Fetelor, ma stiti ceva de Andicu si bebe Filip?

Leia&Maia

Si eu ma intrebam ce mai fac ca de altfel muuuuulte fivoase dragi care nu au mai dat cu "anii" pe aici!

Pussi cum sunteti?

Noi suntem bine toata ziua hai-hui, pupacim fetele si baietii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

Mada suntem binisor... o tinem in continuare cu 3 zile cresa si 1 sapt. acasa, asa ca mai nou am luat homeopatul in brate ca m-am saturat de medicamente. Maine plecam la bunici si Tustele raman acolo pt. o sapt.

Vad ca vorbiti de animale, si noi am achizionat in iarna 2 oite la bunici desigur...de dragul lor

De concediu.. cred ca in final va fi tot Mamaia.

Va pup si revin cand sunt mai libera

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Pentru toti fivuletii care se numesc Constantin/Elena uram multa sanatate,sa creasca mari si sanatosi si sa le aduca parintilor numai bucurii!!!Sa traiti cu numele!

De asemenea,pentru mamicile si taticile care poarta aceste nume,multa sanatate si tot ce-si doresc ei,sa se bucure de minunile lor!
Va pupam cu drag!

P.S. Noi mergem deja foarte bine,toata casa e a lui Ingrid,da ture peste tot...o sa descarcam si un filmulet cand are timp tati,sa va aratam cum mergem.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

La multi ani tuturor care isi serbeaza azi ziua numelui!
La multi ani draga mea Eni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

La multi ani tuturor care poarta numele Sfintilor Constantin si Elena
Am citit mereu dar nu reusesc deloc sa scriu ceva,sunt terminata cu spatele ca tot am dus-o pe Bianca in brate ca am avut o gramada de chesti de rezolvat.Ce rau este sa nu ai cu cine sa o lasi macar 5 minute,maine vine tati dar nu prea am timp de odihna ca mergem la tara.
Aveti grija de voi si pupici.

Cristina deBianca Maria 4.03.2008

Bianca
Sunt fetita mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

La mullti ani piticilor, mamicilor si taticilor care azi isi serbeaza ziua de nume.

Elenada sa ne traiesti

mami de Vlad (29.10.2009)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

La multi ani tuturor care poarta numele Sfintilor Constantin si Elena!

Un pupic special pt Eni de Pussi, Vladimir-Constantin de Aniast, Radu-Costin de ZisaCami, Caius-Constantin de Adaca, Diana Elena de Mirela1 si nu in ultimul rand pt Elenada!

Mergi la inceput