Trucuri pentru a te imbraca super (5)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amina_Marina spune:

Pentru gravidute imi plac astea, la 6 luni nu-i burticuta asa mare, dar cel mai bine e sa-ti faci..
http://www.edressme.com/dwts-dress-15248.html
http://www.edressme.com/sequin-bubble-06s.html
http://www.edressme.com/dress-ad4035.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza2005 spune:

rochitele alea sunt dragute dar nu sunt oare cam scurte pentru o graviduta??? rochita se mai ia si pe burtica . Eu zic ca ar fi potrivita o lungime pana sub genunchi si cand se ridica pe burtica rochita ajunge sa vina un pic peste genunchi. Lungime super ok pentru graviduta sau in cazul in care se ingroasa picioarele sa fie la jumatatea genunchiului pentru o persoana scunda sau un pic sub genunchi pentru persoanele inalte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

Fetelor, eu sint mica de statura (1.58m), deci la mine n-or sa vina rochiile asa de scurte. Dar de curiozitate o sa ma masor, pentru ca pe site dau masurile rochiilor, inclusiv lungimea si o sa ma uit cam cit imi vin ambele rochii de lungi. Cred ca o sa fie si asta un criteriu, ca n-as vrea in nici un caz ca rochia sa imi vina pina sub genunchi, dar nici sa fie prea scurta.
Mie nu-mi place rochia angelinei, daca la aia verde va referiti, dar asta e gust personal pentru ca, cum ziceam, pe mine rochiile lungi nu ma avantajeaza deloc. Iar intre mine si angelina sint oaresce diferente de centimetri, ca sa nu zic mai multe
amina, foarte faine rochiile pe care le-ai dat, dar la ce te referi cu facutul? La croitoreasa? Ah, asta e exclus pentru mine in elvetia, n-am auzit de asa ceva si la cit de scumpa e mina de lucru in elvetia cred ca m-ar costa o avere. Nu vreau sa dau o tona de bani pentru o rochie de gravida pe care cu siguranta (desi never say never) n-o s-o mai port vreodata.
Deci inca o data, mersi tare mult de pareri, nici nu stiti cit ma ajuta.

Mami de Mara (19.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucis spune:

tumpi, amina, multumesc! Am pozat si rochia ieftian cu fluturi si pun poze diseara, ca nu stiu de ce nu merge cablul de date acum

Cu riscul de a parea enervanta repet, rochiile lungi stau bine si pe persoanele mignone, pentru ca le inalta. Cu o pereche de tocuri si rochia pana jos veti parea mai inalte si mai suple decat sunteti, ia sa vedeti! Probati si sunt sigura ca o sa imi dati dreptate! Mai uitati-va o data la pozele pe care le-am pus cu cateva pagini in urma, cu starurile mignone imbracate in rochii lungi, si spuneti daca arata rau. Eu zic ca prea bine, chiar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Turturica mie imi plac rochiile nr 1 si 2.

Si Ralu are dreptate, aceeasi inaltime o am si eu si sa sti ca-mi sta f bine cu rochii pana-n paman si normal cu putin toc.La tine fiind vb si de faptul ca esti graviduta,nu stiu cat ai rezista pe tocuri,dar altfel incearca sa probezi si rochite lungi.Da cele care au lungimea pana la jumatatea gleznei, acelea nu prea ne avantejeaza f mult(uneori mai merge cand ai tocuri inalte).

Sabina, uite o rochita ca asta mi-ar placea sa vad pe tine.Ai niste trasaturi tare finute si te-ar prinde bine

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Fetelor , e aiurea daca nu merg la un salon sa ma machiez la banchet? Ca n-am bani sa dau pe toate intr-o singura luna
M-am gandit sa imi fac freza la coafor(adica bucle lejere si putin prins in spate) , si sa ma machiez acasa. Am rochia multicolora pe un fond alb , predomina mov , roz , maro-roscat , de genul asta si m-am gandit sa imi fac smokey eyes cu mov inchis-bordo si un ruj deschis de tot cu luciu pe buze , rimel si putin blush daca trebe.

***Fur is for petting**

http:/www.4animals.ro/ajuta.html/

www.adoptiicaini.ro
www.adoptiipisici.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Buna seara,
Vad ca la subiectul asta sunt multe persoane in ton cu moda, asa ca intru si eu sa pun doua intrebari:
1. Ce fel de genti se mai poarta? Am vazut posete minuscule cu lant. Astea sunt acum la moda? Nu se mai poarta gentile mari si incapatoare?
2. Am inteles ca se poarta platformele. Asa e?

Ralu, abia astept sa vad rochita cu fluturi.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Speranta si incredere pentru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Citat:
citat din mesajul lui XIO

Fetelor , e aiurea daca nu merg la un salon sa ma machiez la banchet? Ca n-am bani sa dau pe toate intr-o singura luna
M-am gandit sa imi fac freza la coafor(adica bucle lejere si putin prins in spate) , si sa ma machiez acasa. Am rochia multicolora pe un fond alb , predomina mov , roz , maro-roscat , de genul asta si m-am gandit sa imi fac smokey eyes cu mov inchis-bordo si un ruj deschis de tot cu luciu pe buze , rimel si putin blush daca trebe.

***Fur is for petting**

www.adoptiicaini.ro
www.adoptiipisici.ro

S-ar putea sa te machiezi tu singurica de n-spe ori mai bine si frumos decat o machioza ar putea-o face...tu te cunosti mai bine decat toti profesionistii din lume!

Nikole, mami deAlbastrel/Kevin Alexander(4.08.2007) si Albastrica/Luana Maria(1.04.2010)
"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Andreea, se poarta ,parerea mea ce ne place.Eu nu prea sunt adepta "ce e la moda".Mie una imi plac gentile mari ca pot sa bag in ele tot ce am nevoie.

Xio, eu zic ca nu e cazul sa mergi la salon, te poti machia f bine si tu acasa.Eu doar cand am fost nasa si mireasa m-am facut la salon si asta ca sa nu mai pierd timpul, in rest, ma fac singura

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

M-am gandit la salon dupa ce am vazut machiajele de la Fumusete pe muchie si pe la TV la emisiunile cu makeover-ufri , m-am gandit ca poate scoate ceva fantastic din mine
Dar e adevarat ca pe de alta parte se putea sa dau banii pe ceva ce nu-mi place...

***Fur is for petting**

www.adoptiicaini.ro
www.adoptiipisici.ro

Mergi la inceput