Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *130*

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Anomis, am vazut pozele de la botez, foarte frumosi ati fost, dar m-am tot uitat sa-ti vad rochia mai bine, si nu se vedea!
Anamaria, super frumosi cei patru bebelusi, cum stateau ei pe banca, o nebunie!
Iulia, bafta multa cu operatia. Cunosc si eu pe cineva care a facut operatia asta la copilas, e drept ca era un pic mai maricel, avea peste 1 an.
Uka, ce frumoasa este Carina, si ce dintisori haiosi are!
Vik, bine ca nu ati patit nimic mai grav. Off, ce ghinion cu accidentul, mai ales ca masina era noua!
Cu intalnirea de la Techila, eu zic sa ne organizam. Sa facem o lista cu cine vine si ce vrea sa aduca fiecare, ca sa nu ne trezim ca aducem toate mici, de ex.
Eu cred ca o sa aduc niste pastrama din pulpe de pui (au in Cora una foarte buna), ciocolata de casa si ceva de baut.
Ar mai trebui sa aducem farfurii si tacamuri din plastic

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristina_ana
Uka, ce frumoasa este Carina, si ce dintisori haiosi are!

Merci mult Cristina, oof, tocmai pe tine te uitasem, la cat m-am holbat la pozele voastre frumoase, la caciulita super frumusica a Emmei..
Iar bretonul lui Andrei e foarte reusit sa stii . Sunteti toti atat de frumosi

Uka, cea mai fericita mamosenie de C a r i n a - 14 septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Anomis Multumim de intrebare, sirena crest, gangureste, e frumoasa, e raza mea de soare, tot ce am mai bun, etc. Cu lapticul e bine, nu l-am schimbat, doar ca cel din Italia e diferit si nu i-a priit, asa ca am mers in Austria ( Vik ) sa ii luam de acolo si uite asa am descoperit super magazine cu preturi tare tare bune, asa ca tragem din cand in cand o tura dincolo si ne aprovizionam cu de toate. Va pupam si multumim de ganduri Chiara Ada, vita mia , Chiara creste Odiseea plecarii noastre acasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Taci mai Hepiloaso, ca tu zici de Carina !! De unde stii ca urasc capsele de la bodyuri? Hmm..ma pui pe ganduri !!

Da poze? poze cu Maia cand pui??? Nu fii pufii !!

Uka, cea mai fericita mamosenie de C a r i n a - 14 septembrie 2009

Mergi la inceput

Andre, m-am uitat la semnatura ta si nu am vazut poze noi! Pai cum ramane cu pozele alea frumoase de pe malul marii pe care ni le-ai promis?
Cum e viata alaturi de tati?

POZE

POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamaria1979

Buna seara si de la noi!
Avem poze noi in care apare si mama iulia cu raducu. Multa sanatate lui raducu sa decurga bine operatia.
http://community.webshots.com/album/575086402IpuwTB?start=112

Ce operatie?? Care operatie??? Ce se intampla si noi nu stim???
Hai ca mai citesc si ma lamuresc eu pana la urma.
Frumoase poze, minunati protagonisti!

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

mai, eu cred ca la noi functioneaza telepatia. asta seara, trebaluind prin bucatarie, ma gandeam la Carinuka si uite ca a aparut. imi pare rau ca nu a fost de gasca. a venit primavara si zboara hormonii din floare-n floare

Ioana mama lui Carol Ioan

Pataniile noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lullaby_2009 spune:

Ce de poze am vazut:

Dintzoci de Carina si pe carina Scumpa.

Mamici cu puiuti in parc, sigur era in carol? Ce dintzoci are Alex.

Botez Dinutu, vai cat de dulce este, mi-e drag tare.

Scump Davidel, ce frumos se joaca el cu Sonia, s-a legat deja o prietenie, se vede.

Maria de Carinablanca, ptiu, ce scumpa si vesela este. Wow, cum se ridica, ce bine se deplaseaza. Imi place tare si scaunul de masa, de unde l-ati luat?

Aidan cu super buze a crescut asa repede, parca ieri vedeam primele poze de la maretnitate. Un pupic si pentru mami draguta.

Am cunoscut si pui dragut si fratior de Danuka.

Mergi la inceput

Fetelor, ce dragute ati fost cu comentariile la pozele mele!
Trebuie sa ma prind si eu cum se fac, banuiesc ca trebuie sa fiu logata cu parola mea, nu?
Monica, chiar ca e tare ca avem acelasi castronas pentru bebe!!! Mai, te pui cu destinul asta? Sa nu cumva sa lipsesti sambata, ca mor de curiozitate daca or sa se placa copilasii!!!!!!!

POZE

POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

uka sa-ti iei gandul ca ai o fetita razgaiata la varsta asta. Hai sa fim seriosi. Ei acum, la 7 luni incep sa-si constientizeze universul propriu. Mama e pionul principal. Deci...este normal.

Hepi vezi ca salopetele alea cu nasturi pe umar nu-s atat de ergonomice Cand face un kk sau trebuie verificat pampersul...la alea cu capse le desfaci, verifici si pui la loc in caz de alarma falsa. La astea prinse pe umar...o dezbraci cu totul. E mai nasol, parerea mea.
Si cu bluzele fara capse pe umar..doar sa fie cu "anchior" Lasa-le asa ca-s bune. Parol! Sa vezi cand n-o sa mai gasesti marimea ei (pe la 4-5 ani) ce tragedie o sa fie la scos capul, oricat de elastica ar fi.
Ia o salopeta si o bluzita, doar asa ca sa vezi daca iti este comod.

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput