Barbatii "mamici"
Raspunsuri - Pagina 3
makydenis spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ruxij Care barbati, sunt femei toata ziua. Ah, ca se simt ele barbati si au facut nu'sh ce modificari pe acolo, e alta mancare de peste, dar fiziologic si anatomic,au uter, sunt femei si femei raman. |
corect!
makydenis spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui salcia
Da, si nu inteleg ce nu e ok aici? Faptul ca o persoana care dpdv biologic e femeie si se simte barbat isi schimba sexul, sau faptul ca vrea mostenitori? Sau ambele? Mie mi se pare absolut ingrozitor sa te simti barbat intr-un corp de femeie sau invers, sa fii captiv intr-o persoana care nu te reprezinta, prizonierul unui hazard anatomic, ca sa zic asa, care iti distruge viata. Va dati seama ce probleme de identitate au oamenii astia, in ce stare de confuzie, frustrare si depresie traiesc?! Eu ii inteleg ca incearca sa-si gaseasca un echilibru intre ceea ce sunt si ceea ce par, intre esenta si aparenta, chiar si cu mijloace pe care poate majoritatea le considera "extreme". Si pana la urma, cine suntem noi sa judecam ce e normal/ natural sau nu?! Cat despre problema copiilor, si aici discutia e foarte complexa. Mai toti oamenii, indiferent de sex, isi doresc sa aiba copii, nu stiu cum am putea hotari cine ar trebui sa aiba si cine nu, ce e normal/ natural/ moral/ corect/ sanatos etc. Problema e similara cu cea a cuplurilor de homosexuali care vor copii. In fond, exista parinti considerati "normali", dpdv biologic, in cupluri heterosexuale, care isi distrug copiii in diverse feluri. In fine, lucrurile sunt complicate si totul e relativ... |
Vai ce tragedie traiesc, dar eu chiar nu inteleg fenomenul asta: imi explica si mie cineva? Ms!
khrisu spune:
Mda.. s-au nascut femei cu ovare utere toate sculele. Apoi au vrut sa fie barbati (divese motive)..apoi li s-a trezit instinctul matern si-au vrut sa nasca. In fine...
Ma gandeam: aceste femei au suferit operatii de schimbare de sex, au facut tratamente dure hormonale si indelungate. Asta nu a afectat mai apoi fatul? Adica "femeia" cu pricina are un balamuc de hormoni in ea/el... sau nu??
Lo_li_Ta spune:
Eu nu pricep care-i treaba cu schimbarile astea de sex pe jumatate. Bun, vrei sa fii barbat, iti asumi, te operezi si prelucrezi, n-ai decat! Da' dup-aia iti aduci aminte ca pe dinauntru ai mai pastra ceva? Sa fie "barbate" pana la capat si sa renunte la toate avanatajele si dezavantaje (depinde de perspectiva) feminitatii, inclusiv posibilitatea de a da nastere. Daca nu, se transforma in niste hibrizi care chiar ca strica echilibrul natural.
buflea spune:
Citat: |
citat din mesajul lui salcia Mie mi se pare absolut ingrozitor sa te simti barbat intr-un corp de femeie sau invers, sa fii captiv intr-o persoana care nu te reprezinta, prizonierul unui hazard anatomic, ca sa zic asa, care iti distruge viata. Va dati seama ce probleme de identitate au oamenii astia, in ce stare de confuzie, frustrare si depresie traiesc?! Eu ii inteleg ca incearca sa-si gaseasca un echilibru intre ceea ce sunt si ceea ce par, intre esenta si aparenta, chiar si cu mijloace pe care poate majoritatea le considera "extreme". Si pana la urma, cine suntem noi sa judecam ce e normal/ natural sau nu?! |
Ai perfecta dreptate ... nu avem voie sa ii judecam si si eu cred ca ceea ce se intampla cu ei/ele este de fapt o drama, o anomalie a naturii ...
Ce ma face sa ii judec este insa partea cu copilul ...in sensul ca daca ei sunt "fucked up" (si ii inteleg si ii compatimesc), ma intreb, oare cata putere emotionala au ei ca sa se daruiasca cresterii unui copil. Cand tu ca individ ai probleme de identitate, oare toate aceste probleme nu se vor reflecta in atentia si dedicatia oferite copilului ?
De fapt nu sunt impotriva dar nici foarte confortabili nu ma simt cu aceste noi optiuni familiale care apar ... sigur ca decat in orfelinate mai bine cu o mama/tata, dar accept asta cand e sa salvezi un copil si nu sa aduci unul pe lume benevol. Pe de alta parte, nasterile astea incerc sa le tratez ca pe niste experimente - o sa vedem ce se alege de copilul ala nascut de primul "barbat", o sa vedem ce se alege si de urmatorii ...daca iese bine, o sa incerc sa imi intind flexibilitatea.
ruxij spune:
Eu una nu ii judec pe ei, ci titlurile bombastice "lume, lume, ce n-a mai vazut pamantul, barbat insarcinat". Fiziologic e femeie asa ca nu e nici o stire senzationala. E ca si cand m-as tunde eu scurt, as inghiti niste pastile sa imi creasca mai mult par pe picioare, raman gravida si atunci ar insemna ca gata, barbatii nasc in secolul 21
blackpanterro spune:
Ba eu cred ca fac copii pt ca nu ii pot adopta pt ca lumea se uita la ei ca la dinozauri. Cati drag queens au adoptat copii fara probleme de ex?? Daca ii fac ei atunci nimeni nu se mai poate opune doar daca sunt parinti nepotriviti.
Adriana 20+ si Aidan Alexander - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier
Guestus spune:
Nu pareti prea ofuscate ca se apuca barbatii sa faca copii....dar daca din greseala o femeie de >60 ani pacatuieste si face un copil atunci sa vezi nenorocire...pagini peste pagini cu "ce femeie...cit egoism...etc etc"