Aspirante si Gravi Nou-Venite-LMA mvb!(89)
Raspunsuri - Pagina 10
babiela spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bebelu86 fetele aici am asa: DOURA - Alexandra + CORA - Mariana Corina + Sorin Florin MVB - Monica + Vasile SUNSET - Gina + Virgil Adrian TRUTZI - Andreea + MArius LIA - Liliana + BABIELA - Gabriela + LORINN - Loredana + ARIANNA - Ana MAria + ALEESICOO - Alexandra + DRAGAICA - Andreea + VIOLAB - Violeta + va astept cu completari cu numele sotilor si al copiilor, corecturi, etc ![]() ![]() ![]() ![]() http://davf.daisypath.com/WBynp2.png nunta noastra Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie voi fi anul acestaTe iubesc pana la Doamne-Doamne si inapoi de un infinit de ori...o lume in care ne iubim...si tu ma stii,ma ai,iar eu te privesc si nu-mi ajunge...te am si te mai vreau!! |
saru-mana
ca m-ai trecut pe lista, numele meu e Anuta-Gabriela si sotul e Gabrieltrutzi sa-mi treci si mie numele pe prima pagina

va pup pe toate fetelor

si va imbratisez, am fost sch II si acum ma duc la dus si la somnic.--------------------------------------------------------
mamica de ingeras Cristina-Maria (4-12.02.08) si te rog Doamne
si de un
aici pe pamant 
----------------------------------------------------------
NU CONDUCE MASINA MAI REPEDE DECAT POATE ZBURA INGERUL TAU PAZITOR
----------------------------------------------
Ai grija cand sari in sus de bucurie, sa nu-ti ia cineva pamantul de sub picioare
------------------------------------------------
Doamne ajuta-ne sa avem un
sanatos si la termen 
---------------------
II BEBE
bebelu86 spune:
Babiela, Polo v-am trecut
babiela ce frumoase nume aveti, amandoi la fel

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
nunta noastra
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie voi fi
anul acesta
Te iubesc pana la Doamne-Doamne si inapoi de un infinit de ori...o lume in care ne iubim...si tu ma stii,ma ai,iar eu te privesc si nu-mi ajunge...te am si te mai vreau!!
cos_minutza spune:

Imi pare tare rau ca nu pot sa fiu mai mult pe aici cu voi dar de joi revine colega din concediu si recuperez eu
Pt linstuta: Cosmina si Andrei.Multumesc frumos
Va
pe toate!!!!
Cosmi
sunset_zuzi spune:
neata gagici 
bebelu multumesc fff frumos 
...undeva acolo Sus ai o bila alba 
Doamne ai grija si de noi
8+
bebelu86 spune:
neata fetelee
sa aveti o zi frumoasa si usoara 

Albumele noastre
anul acesta
Te iubesc pana la Doamne-Doamne si inapoi de un infinit de ori...o lume in care ne iubim...si tu ma stii,ma ai,iar eu te privesc si nu-mi ajunge...te am si te mai vreau!!
Eu-zice Domnul te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
lorin7774 spune:
buna dimineata
multi 

la fete...
completam si noi listuta :
Loredana Floriana
Florin Nicolae
Miruna Teodora
Bebelu, multumim
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA 
bebelu86 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lorin7774 buna dimineata multi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() la fete...completam si noi listuta : Loredana Floriana Florin Nicolae Miruna Teodora Bebelu, multumim ![]() LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA ![]() |

Albumele noastre
anul acestaTe iubesc pana la Doamne-Doamne si inapoi de un infinit de ori...o lume in care ne iubim...si tu ma stii,ma ai,iar eu te privesc si nu-mi ajunge...te am si te mai vreau!!
Eu-zice Domnul te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
douradoudou spune:
buna diminetzul...va 

pe toate...polo unde esti?cand faci test? 
Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
8+
JoAnn spune:
buna 
polo
multumesc de invitatia la ceiut, dar eu la ora aia cred ca eram deja pe taramul viselor 

ca nu mai rezist sa stau mult seara![]()
fetele 

6+
babiela spune:
buna dimineata si de la noi, cam tarziu dar acum am deschis calc, si azi sunt sch II, si am facut ceva mancare dimineata. maine si poimaine sunt libera
, vineri ma duc la morfo de 22 sapt, abia astept sa-l vad pe bebita
.
va pup fetelor 

--------------------------------------------------------
mamica de ingeras Cristina-Maria (4-12.02.08) si te rog Doamne
si de un
aici pe pamant 
----------------------------------------------------------
NU CONDUCE MASINA MAI REPEDE DECAT POATE ZBURA INGERUL TAU PAZITOR
----------------------------------------------
Ai grija cand sari in sus de bucurie, sa nu-ti ia cineva pamantul de sub picioare
------------------------------------------------
Doamne ajuta-ne sa avem un
sanatos si la termen 
---------------------
II BEBE