Magnifice Senioare-La multi ani,Bruni! (94)
Raspunsuri - Pagina 8
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/menics/menics.jpg)
menics spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui luminita42
ai mare dreptate, eu zic dieta..dar nu e o dieta..incerc sa fac ceva care sa tina pe termen lung.. am inceput acum 2 ani, cand am scapat de vreo zece kile, dar incet incet am cam uitat, am mai scapat la sarat, la grasimi, la bere si vin :-), dulciuri...asa in timp, pe urma stimularile ...acu si eu si barbatu' vrem sa ne intoarcem la vechile obiceiuri dar... e cam greu, la inceput..oricum acum trebuie sa reduc doar 1-2 kile.. ![]() |
lumiii
azi dimineata pe cantarul lui G aveam 58 de kg..woooooooow nu se poate...
![](plang.gif)
G ma alinta Buretel ca-s pufoasa.. cica sa nu mai slabesc.. ca e mai bine asa.. dar nu ma simt bine.. si vine plaja... gata si eu cu rasfatul ... sa vezi ce schimbare de dieta bag.. de maine... fripturica cu o salata mare si atat la pranz...
off, na ca ma tot miram eu ca nu pun pe mine...
Manu
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
luminita42 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui menics
lumiii azi dimineata pe cantarul lui G aveam 58 de kg..woooooooow nu se poate... ![]() G ma alinta Buretel ca-s pufoasa.. cica sa nu mai slabesc.. ca e mai bine asa.. dar nu ma simt bine.. si vine plaja... gata si eu cu rasfatul ... sa vezi ce schimbare de dieta bag.. de maine... fripturica cu o salata mare si atat la pranz... off, na ca ma tot miram eu ca nu pun pe mine... Manu |
aoleo manule, acu o sa incepi si tu ca mine...! hai ca se duc nu-s multe ! oi fi mancat poate mai sarat zilele astea, sarea retine apa, un kil poate fi numai apa..zic io experta!
![](floare.gif)
![](pupic.gif)
alinutahu spune:
salutare tuturor....vad ca nu numai eu am probleme cu cateva kg in plus
![](icon_smile.gif)
![](bang.gif)
![](floare.gif)
buburneak
menics spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alinutahu salutare tuturor....vad ca nu numai eu am probleme cu cateva kg in plus ![]() ![]() ![]() ![]() buburneak |
daca stau sa ma gandesc..normal..excesele strica...cum naiba sa mananci daca nu ti-e foame?...doar asa ca sa nu stau degeaba??..asa imi trebuie... si eu la tv...am tot ciugulit cate ceva...
haideti sa slabim....
Manu
alinutahu spune:
revin imediat ...merg putin la cump ca mie gol frigiderul ...si ghiciti ce o sa cumpar SALATA VERDE si o sa fac salata cezar
buburneak
menics spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alinutahu revin imediat ...merg putin la cump ca mie gol frigiderul ...si ghiciti ce o sa cumpar SALATA VERDE si o sa fac salata cezar ![]() buburneak |
![](punk.gif)
Manu
alinutahu spune:
am sosit ....am gasit tot ce imi trebuia iar deseara cina va fi salata cezar cu piept de pui
gata renuntam la![](snoepkont.gif)
![](romania.gif)
![](sexinpat.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
buburneak
violeta70 spune:
Buna fetelor
Am reusit si eu sa intru, azi mi-a venit seful, asa ca saptamana asta mai greu cu intratul pe forum.
Azi mi-a venit CM, deci Ellyshor sau Galli modificati si la mine, azi ziua 1 CM. Pot spune ca am fost ceas.
Din ziua a-5-a incep sa iau Clostibelgyt, pe care inca nu l-am cumparat. Sper sa nu constat ca nu se gaseste.
sami super plan pentru week-end, chiar daca nu poti pleca dimineata. Petrecere frumoasa!
Va pup si ne auzim mai pe seara Dumnezeu si Maicuta Domnului au grija de noi