Fulgusori de nov-dec 2009 (59)
Raspunsuri - Pagina 16
strumfy_12 spune:
Voi cand schimbati numarul pampersului? Cand ajunge copilul aproape de greutatea maxima de la nr respectiv, sau cand lasa urme pe piciorus?
Mami fericita de strumfita
grigore_tina spune:
strumfy eu il schimb cand vad ca ii vine prea mic si il strange la burtica sau picioruse/noi suntem pe nr.4 de cand avea 6.5kg.ei zic ca minimul e de 7.
Mami de Bebe George-Stefan (15.11.09)
http://picasaweb.google.com/105038517007457819848
grigore_tina spune:
am fost afara cu bebe in marsupiu ca tati e la serviciu si nu am nici carutul acasa.e la curte de ieri.
m-a oprit un mosulet si mi-a zis ca a citit mult despre copii si ca nu e bine ca tin copilul in marsupiu.
voi ce parere aveti?
il tin cel mult 40min cand ies singura cu el.il pun cel mult o data pe saptamana.
e vreo problema?
are dreptate mosuletul?
Mami de Bebe George-Stefan (15.11.09)
http://picasaweb.google.com/105038517007457819848
ionelamaria spune:
Ramo C, sa nu mai spui niciodata ca strici atmosfera cu vesti proaste.... Eu te inteleg ca e greu.... si inteleg si "nu mai pot" pentru ca eu in 11 zsile am avut momente de "eu nu mai pot" ... pai tu... de atata timp... te admir sincer ca esti atat de puternica. Da, vine tati.... dar sta pana pe 1 iunie cel mai probabil... apoi.... iar singura.... si numai cand ma gandesc la asta ma apuca toate cele. Nu cred ca gresesti undeva.... e Domi mai sensibil... dar va trece... ai sa vezi... stiu ca e usor de spus si greu de facut.... stiu ca oricat te-as incuraja tu tot trista esti... dar sunt convinsa ca veti fi bine. Noi am scapat cu antibioticul injectabil... nu stiu... voi ati incercat? Sau... cum o spune si medicul vostru.... ca daca e viroza... nu merge
Mami fericita de Mihnea
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE
strumfy_12 spune:
RamonaC imi pare rau ca Dominic se simte iar rau...sper sa ii gasiti cauza cat mai repede. Va
Mami fericita de strumfita
simina_kin spune:
Citat: |
citat din mesajul lui grigore_tina are dreptate mosuletul? Mami de Bebe George-Stefan (15.11.09) http://picasaweb.google.com/105038517007457819848 |
eu zic ca nu
fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
simina_kin spune:
ma oprit si pe mine o baba alaltaseara sa-mi zica sa duc copilul in casa ca-i racoare.......m-am uitat urat la ea si-am plecat mai departe fara sa-i zic nimic
fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
ionelamaria spune:
citat din mesajul lui simina_kin ma oprit si pe mine o baba alaltaseara sa-mi zica sa duc copilul in casa ca-i racoare.......m-am uitat urat la ea si-am plecat mai departe fara sa-i zic nimic fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009 Povestea nasterii printesei cu ochi albastri www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!! |
Ador binevoitorii !!! Macar daca intrebai cu voce tare daca e bine sa stai afara..... dar asa
Mami fericita de Mihnea
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE
ralu_seby spune:
Raluci, a fost in jur de 700 ron croozerul, ca l-am luat pachet cu cele 2 biciclete. Nici nu stiu cat e in catalog. E misto ca se poate prinde la bicicleta sau se poate folosi si individual ca si carucior. E de preferat sa-l folosesti cand bebe poate sta in fundulet, ca are centuri sau poti pune scoica inauntru si sa o asiguri pe aceea. Asa ne-a spus tipul respectiv. Era ungur, nu are magazin de desfacere in Bucuresti, oricum f de treaba.
Are roata adaptabila pt oras, cand il folosesti ca si carucior, plasa impotriva ploii si spatiu de depozitare. Inca nu l-am incercat dar abia asteptam. Aaaa si avem si stegulet, te rog, ca sa atragem atentia prin parcuri
Daca ai putea sa imi dai eventual un PM pt niste info privind comanda babycoockului..de unde..nu am mai comandat de afara
RamonaC, oooofff, saracul soricel si saraca mamica..ce greu trebuie sa fie si mai ales singurica fata tati...cred ca o luam pe aratura pana acum. Nu te sfii sa intri si sa scrii indiferent cat de rau sau de bine sunteti, poate asa macar poti sa ramai pe linia de plutire
EDIT: Nice haircut!! Imi place f tare cum iti sta!!
Simina, vorba Ionelei, ce de binevoitori!!!
Ionela, uff, ma repet, va admir f tare pe voi fetele care sunteti si mama si tata pt prunci...eu urasc singuratatea si nu m-as vedea neam fara iubis...eu am noroc ca e f mult acasa, iesim zilnic toti 3...te pupicesc
Strumfy, eu am ca reper urmele de pe bulanase si mai ales..cand incepe sa iqasa kk pe la spate din pampers. Acum folosesc pampers de la 9 kg si el are 8kg.
pozici botez 07.02.2010
poponitzu' meu Matei-Andrei
Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)
ralu_seby spune:
citat din mesajul lui Alinus25 Neata si de la noi Lavi multam de cafea LauraG si Krelia sa va traiasca crestinii! Simina, fain ti-au iesit cozonacii, te pricepi. Tare, tare scumpa e Maya Floricika felicitari pt intoarcere. Bursucul meu inca nu se intoarce.... acuma parca da ceva semne, ca se tot impinge cu picioarele. E bine ca ai inceput sa o speli pe dintisori... cica ar trebui sa-i obisnuim sa-i spalam cu apa si musetel de pe la 3 luni, chiar daca nu au dinti, ca se obisnuiasca cu gurita curata ... Ralu_seby si Dragos se ridica... daca-l tin in brate cu spatele la mine, se apleaca in fata si nu-l mai pot tine drept... Alina de Dragos-Andrei 07.11.2009 si Riana-Antonia 25.01.2007 |
Alinus, am intrebat si eu pe afara mamicile cu privire la ridicarea in fundulet..cica dc vine de la sine si copilul reuseste singur inainte de 6 luni, inseamna ca organismul lui este pregatit pt asta. Poate ne mai spun mai multe pareri mamicile cu mai multi copilasi
pozici botez 07.02.2010
poponitzu' meu Matei-Andrei
Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)