N-AM CURAJ SA CONDUC (11)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

conduc de prin noiembrie (bine, aveam permis de 15 ani, dar nu condusesem deloc, asa ca am mai luat multe ore). Schimbatul de viteze e floare la ureche pe langa nebunia din Bucuresti .
Am si eu doua zgarieturi, una pe dreapta, alta pe stanga....ca incepatorii.
Problema la mine este ca am cateva trasee pe care le stiu (la scoala, la Carrefour ) si in rest...cucu... ma orientez foarte greu, nu reusesc sa ma incadrez, plus ca nu cunosc Bucurestiul, recunosc, desi traiesc de 40+ ani in el. Tre' sa-mi iau GPS

Ah, nu mai zic ca in ianuarie mi-au ridicat masina... alt ghinion

Important este sa conduci zilnic, asta imi spunea instructorul, si mare dreptate avea

Eu mi-am luat masina proprie... ca sa nu ma cert cu barbatul

Succes si curaj, fetelor

Ingrid si Cristi 9 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natalia_nica spune:

Citat:
citat din mesajul lui Victoria_mami

Natalia, eu mi-am luat permisul pe manuala in '98 in Ro. Crede-ma ca dupa ce conduci manuala, automata e floare la ureche! Ca mie pe manuala imi era frica de ambreiaj, de schimbare de viteze. Acum, pe automata abia astept sa mi se aduca masina!

_
Mami Nadia si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

VICTORIA

www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685" target="_blank">Acute Lymphoblastic Leukemia

La inceputurile mele in ale condusului imi doream si eu cu tot sufletul o masina pe cutie automata! Acum m-am obisnuit asa de tare cu cea manuala, incat cred ca mi-ar lipsi ceva - schimbatorul

Mergi la inceput