Aspirante optimiste > 20 FELICITARI UKUME!! (472)
Raspunsuri - Pagina 8
didi32 spune:
Hello fetele, am aparut si eu! Mai e careva?
Oricat as vrea sa pot raspunde la intrebari, din pacate nu pot fiindca nu m-am confruntat cu nici una din situatii.
Incognito, bine-ai venit si sedere cat mai scurta la aspirante! Cum ziceau si fetele, scrie repede 10-12 mesaje ca sa scapi de moderare!
la toate fetele
in devenire
bebelu86 spune:
ce faci Didi?

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
nunta noastra
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie voi fi
anul acesta
Te iubesc pana la Doamne-Doamne si inapoi de un infinit de ori...o lume in care ne iubim...si tu ma stii,ma ai,iar eu te privesc si nu-mi ajunge...te am si te mai vreau!!
didi32 spune:
Bine bebelu, pe la serviciu. Acum cand mai puteam vb si eu au plecat toate fetele...

in devenire
doula spune:
Fetelor dar ce e cu linistea asta pe aici???? Unde sunteti? 
Andreea
"As we are conceiving our babies, our babies are conceiving us as parents" - Conscious Conception
www.feminitate.org/" target="_blank">Feminitate - trup si suflet de femeie
FEM -descopera-ti feminitate - program pentru semnele fertile
bebelu86 spune:
cred k au treaba toate fetele
e inceput de saptamana si e cam greu pana isi intra in mana
Didi, Andreea 
nunta noastra
anul acesta
Te iubesc pana la Doamne-Doamne si inapoi de un infinit de ori...o lume in care ne iubim...si tu ma stii,ma ai,iar eu te privesc si nu-mi ajunge...te am si te mai vreau!!
bebelu86 spune:
ce o fi cu cosminuta?
k ea niciodata nu lipseste de la cafeluta.
Cosminuta hai la o
mica. 
nunta noastra
anul acesta
didi32 spune:
Chiar ca-s ocupate fetele daca nu raspunde nici una! Toata lumea munceste...sau se plimba?
in devenire
camcris spune:
didi, doula 

eu am o scuza sunt
de la atata petrecere mi sa urcat la cap![]()
sunt asa obosita ca ma doare capul
am avut ceva treaba la sevici, dar am fost prezenta la micul dejun al paulei
acum sunt acasa si 
aspept sa vina sotul de la servici si apoi la masa
ukume24 spune:
Buna fetelor,
Am mare nevoie de ajutorul vostru!!!!
Dupa cum stit am avut probleme ca nu mi-a venit menstruatia din februarie asa ca m-am dus la doctor care mi-a dat duphaston. Am luat duphaston 3 zile dupa care am asteptat sa imi vina. Azi am fost foarte suparata si dezamagita ca mie nu mi-a venit. Cand am vorbit cu voi vineri Cosminutza m-a incurajat sa fac un test de sarcina daca nu vine in 10 zile. Asa ca azi suparata foc am mai luat un test sa vad ce iese. Si.......surpriza..... mi-au iesit 2 linii cat se poate de clare. Incerc sa va uplodez poze sa vedeti. Intrebarea mea: docotrul de ce nu a vazut nik la ecografie cand am fost. Se poate sa fi ramas numa luna asta si sa nu se fi vazut la eco?? sunt confuza rau... help... plsss