Aspirante optimiste > 20 FELICITARI UKUME!! (472)
Raspunsuri - Pagina 5
doula spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui incognico Buna seara! Stie cineva vreun tratament naturist pentru ingrosarea endometrului? Am facut FIV pana la etapa punctie foliculara dar dr mi-a zis ca nu-mi face embrio transfer ca e peretele uterului prea subtire si ii e teama ca nu se va lipi bine embrionul. Asa ca mi-a sugerat sa inghet embrionul si sa continui urmatoarea luna. Dar as vrea sa iau ceva naturist intre timp. Ma puteti ajuta cu aceasta informatie? Multumesc. |
Incognico bine ai venit. Tratamentele naturiste se dau dupa o diagnosticare completa - nu exista o planta/tratament care sa dea acelasi rezultat la fiecare. Dar ceea ce poate ajuta la ingrosarea endometrului este urmatoarea combinatie de plante:
- frunze de zmeur + urzica - infuzie peste noapte (un litru de apa fierbinte si 6 linguri de plante uscate in cantitati egale , se lasa intr-un borcan sau alt vas de sticla bine acoperit la infuzat peste noapte. Dimineata se strecoara si se pastreaza intr-o sticla cu capac)
- se bea aceasta infuzie in cantitati mici (cate o cescuta de fiecare data 100-150 ml)
- la fiecare cescuta de infuzie se adauga 15 picaturi de tinctura de zmeur si 10 picaturi de tinctura de cretisoara; DACA lipsa ingrosarii endometrului este datorata LIPSEI DE ESTROGEN, aduga si cate 5 picaturi de tinctura de lemn dulce
-2 capsule pe zi de vitex agnus
- se ia cate o capsula pe zi de ulei de luminita de seara +vit E
- se iau cate 4 linguri de ulei de canepa pe zi (dimineata pe stomacul gol, seara inainte de culcare si inca 1-2 ori pe parcursul zilei cu jumatate de ora inainte de masa)
- suc/shake facut la storcator/blender din sfecla rosie, mar, morcov si ceva verde (bete de telina, patrunjel, spanac, o lingurita de spirulina). Cantitatile depind de gustul tau
In timpul menstruatiei iei doar sucul si uleiul de canepa. Pentru a avea efecte acest tratament ar trebui luat macar pe perioada a 2-3 cicluri menstruale complete - dar poti sa incepi si sa vezi cum decurge la monitorizari si hotarasti in functie de asta.
Dupa embriotransfer continua doar cu infuzie din zmeur si uleiul de canepa.
Mult succes si daca ai intrebari sunt aici
Aaaa si apropo scrie repede 10 mesaje ca sa te vedem in timp real.Andreea

"As we are conceiving our babies, our babies are conceiving us as parents" - Conscious Conception
www.feminitate.org/" target="_blank">Feminitate - trup si suflet de femeie
FEM -descopera-ti feminitate - program pentru semnele fertile
doula spune:
Buna dimineata 
Paula m-ai innebunit cu micul dejun
Asa ca mi-am facut si eu unul asemanator cu al tau - ce noroc ca noi inca suntem in perioada capsunelor - inca putin se termina
Andreea
"As we are conceiving our babies, our babies are conceiving us as parents" - Conscious Conception
roxy_s spune:
doula 
bine ca ai venit, hai sa te intreb si pe tine, ca tu stii mai multe![]()
daca in ziua 14 si 15 am avut niste firiisoare maronii si usoare dureri de mijloc, apoi urmatoarele 4 zile mucus ca lumea, asta ce inseamna? ovulatia cam cand o fi fost?
in ziua cu petele maronii a fost mucus mai putin , dupa aia a inceput mai mult.
Vreau sa fiu
doula spune:
Roxy mucul abundent a fost alunecos si ud??? Daca da atunci tot ce e posibil ca ovulatia sa fi avut loc in ultima zi de mucus abundent sau in urmatoarele 1-2 zile de la terminarea acestuia. 
Andreea
roxy_s spune:
doula, mucusul a fost foarte abundent si ca albusul de ou de sambata pana miercuri, miercuri nu mai era chiar asa mult ca zilele precedente, dar era.
joi deja am observat schimbarea.
tu ce zici?
si cu petele maro ce-o fi fost?este posibil sa apara asa inainte de ovulatie?
Vreau sa fiu
bebelu86 spune:
ce faceti feteleee?
am ramas iar eu cu Roxy?
ROxy s-ar putea s fie de la ovulatie. dar cel mai bine iti zice Andreea ca eu nu am avut asa ceva 

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
nunta noastra
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie voi fi
anul acesta
Te iubesc pana la Doamne-Doamne si inapoi de un infinit de ori...o lume in care ne iubim...si tu ma stii,ma ai,iar eu te privesc si nu-mi ajunge...te am si te mai vreau!!
doula spune:
Pai Roxy atunci se pare ca ai ovulat miercuri sau joi.
Petele maronii pot avea multe cauze, dar atunci cand sunt din cauza ovulatiei apar imediat dupa ovulatie. Deci la tine nu e cazul. Poate ai facut
cu cateva ore/o zi inainte?
Am vazut ca fetele au vorbit aici de "ovulatie puternica" . Nu exista asa ceva in termenii medicali. Ceea ce se intampla de fapt nu e vorba de o ovulatie puternica ci de membrana care acopera ovarul slabita. Foliculul creste sub aceasta membrana si atunci cand se sparge "raneste" membrana din jurul sau. Si acest fapt produce o sangerare in cantitati mici. Aceasta sangerare nu este normala, chiar daca medicii nu ii dau importanta.
Andreea