Recomandare ORL-ist
Vreau sa merg la un dr orl-ist pt ca am probleme cu respiratia, probabil si o deviatie de sept, plus niste usturimi in gat care nu cedeaza de mai bine de o luna.
Daca cunoasteti un medic (preferabil sa fie la o clinica, nu in spital), recomandati-mi si mie, va rog
Raspunsuri
Theiuta spune:
...Poate Clinica Nova?...Dr. Voda Ioana.
Theiuta
Mami si Nicolas
"Te iubesc asa de mult...de parca s-ar atinge doua inimi" - Nicolas, 6 ani si 4 luni
Sanatosi sa fim!
Theiuta spune:
Da.Am fost.
Sau dr.Claudiu Manea-ORL Spitalul Sf.Maria.
Theiuta
Mami si Nicolas
"Te iubesc asa de mult...de parca s-ar atinge doua inimi" - Nicolas, 6 ani si 4 luni
Sanatosi sa fim!
evyme spune:
La Clinica ORL Dr. Mocanu gasesti doi ORL-isti foarte buni, tata si fiu, Constantin si Bogdan Mocanu. Clinica este pe str. Stirbei Voda nr. 86. Daca vrei mai multe detalii, da o cautare pe google mocanu orl.
Sper sa-ti fie de folos!
din 10.02.2010 fericita de Sebastian Mihai
cum a venit pe lume pustiu`
poze bebe Sebastian
Adriana mica spune:
Martha, noi am mers asa: pt probleme legate de nasuc (inclusiv operatia de polipi) la dr. Manuela Rizescu (Budimex si CMU). Pt probleme de ureche (otita recurenta dupa operatia de polipi) am mers la dr. Dan Gheorghe (Budimex si Sanador).
Ambii mi-au fost recomandati dpdv profesional, dr. Rizescu are in opinia noastra un mare plus pt comunicarea cu parintii (nota 10). Daca suspectati o deviatie de sept, iti recomand sa mergi la ea. Nu vreau sa te descurajez, dar mi s-a spus ca deviatia de sept nu se poate corecta pana la 18 ani.
Multa sanatate lui Darius.
Adriana
Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)
Uite ce mare am crescut...
www.totsites.com/tot/tudorandrei" target="_blank">Povestea merge mai departe...
martha78 spune:
va multumesc pt informatii..
Adriana, pt mine caut un medic nu pt Darius
M-am lovit la nas acum un an si ceva si mi s-a umflat putin pe partea stanga, nu e asa de vizibil, dar nu mai e cum era; nu respir nici prea bine pe nara stanga si pt asta e nevoie de operatie
Adriana mica spune:
Scuze, n-am stiut. Vezi ca sotul Roxanei s-a operat acum vreo 2 ai de deviatie de sept. Da-i PM, poate isi aminteste la cine a facut interventia
Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)
Uite ce mare am crescut...
www.totsites.com/tot/tudorandrei" target="_blank">Povestea merge mai departe...