baby wipe warmer
Raspunsuri - Pagina 2
khrisu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mindy eu l-am avut pt ca l-am primit ca nici nu stiam ca exista. am vazut ca e $20 prin magazine aici. ceva in genul asta: http://www.walmart.com/ip/Prince-Lionheart-Ultimate-Wipes-Warmer/2700598 l-am folosit cam 2 luni - 3 luni, mai mult noaptea. cred ca depinde de preferintele copilului. si eu as prefera sa ma stearga cineva cu ceva cald in toiul noptii decat sa simt dintr-o data ca cineva ma dezbraca si ma sterge temeinic cu ceva ud si rece. nici pe fata nu suport atingerea aia de servetel rece si ud :) am folosit mult robinetul si apa calda, servetelele mai mult in deplasare sau noaptea cand nu mai aveam energie sa merg la baie cu bebele. |
Foarte buna ideea cu apa calda. Poti lua apa calda cu tine in masina, intr-un termos.
Eu din pacate nu am centrala termica..iar apa calda imi vine dupa ce tin o juma de ora sa curga in gol pana se incalzeste....nu se putea tine atat copilul neschimbat.
Mi se pare cam scump 20-30 euro pentru atata lucru.
Cygni spune:
Cred ca e un pic de moft. Ideea cu apa calduta mi se pare ieftina si mai buna. Dar daca totusi vrei sa cumperi, eu te pot ajuta. Ti-am trimis PM.
bird70 spune:
Nu stiu cum arata pachetele voastre de servetele dar cele care sunt in punga de plastic si nu in cutie de plastic, se pot incalzi la microunde.
Health is a state of physical, mental and social wellbeing and not merely the absence of disease or infirmity . World Health Organisation
Alex@Sara spune:
Si baietelul meu cel mare a fost mai sensibilos cand il stergeam cu servetelele umede,asa ca eu am gasit solutia sa tin pachetul de servetele umede pe pervaz deasupra caloriferului,din octombrie pana in martie/aprilie,a apoi s-a mart si el si nu se mai :infrigura" cand il stergeam.Dar daca stiam de acest aparat atunci,poate il luam,la cate chestii nefolositoare am luat
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria
30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009
Midori spune:
Eu am folosit cand era BB mic mic
fiindca servetele umede dau senzatie de rece si facea iar pp.
Era cam incomod ca trebuia pus-scos din priza...
CorinaDani spune:
cel mai simplu este sa mototolesti servetelul si sa-l tii in mana 2-3 minute, se incalzeste imediat; abia apoi desfaci scutecul copilasului ca sa-l stergi
servetelele mai pot fi incalzite si cu uscatorul de par, daca operatiunea de schimbare a scutecului se face acasa
sau, mamica poate tine un pachetel mic de servetele umede (din acelea de voiaj) in buzunarul de la blugi, in sutien , undeva in apropierea pielii, se incalzesc uniform
sau, puteti folosi o gentuta termoizolanta, in care puneti o sticluta de 0,5 cu apa calda (aproape fierbinte, daca drumul este prea lung) si pachetul de servetele, garantat raman caldute
Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )
"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)