Timisoara, Impreuna!(169)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns selenda spune:

Buna si scuze de deranj...
Stiti cumva unde se gasesc perdele frumoase si nu prea scumpe in Tm?
Multumesc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Salutare si de la mine...
Nu am cu ce ma lauda...la noi trebile merg liniar...deci n-am ce noutati sa bag in schema.
Va pup pe toate si sa aveti zi faina!

Selenda , nu-i nici un deranj! Perdele ieftine , din cate stiu eu , gasesti in Euro si la Galeria 1...ia in calcul si Fasia Gaza...Eu asta stiu...poate intra cineva sa te ajute mai mult! sa ai zi excelenta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Neatza...

Dana, merci de mic dejun...

Foarte apetisant, dar din pacate n-am miros si nici gust, din cauza de gripa sau viroza sau ce-o fi...
Inesuka e cea darnica, ca de obicei, care ne-a impartit cate putin si noua, la toti, pe rand...Buni in schimb e cel mai rau...suntem pe antibiotic toti.

Eu va servesc intr-o dimineata mov o cafea intre flori de liliac...

ei, ce ziceti? e ziua parca si mai frumoasa, nu?

Dana, stii nr meu, cand ai nevoie, ma suni, si vin cu Inesuka si cu cartile, asa cum am promis...

Ana, sper ca au zbarnait telefoanele de la gradi...asa sper!
Ati fost la expo canin? noi am fost si tare mult i-a placut la mandra mea...o sa pun si poze...

Mihilica, am fost la magazinul unde lucreaza Chris 27, langa Posta mare, am vazut ce modele sunt, faine si pret bun, am gasit ceva fain si roza, aici langa blocul meu, in 700, unde ziceai tu...dar mult mai scumpa, am mai gasit si in alte locuri, asa ca ne-am cam facut o parere ce si cum si care va fi bugetul alocat, undeva pana in 5 bulioane.
Adica facem investitie pe termen lung, nu-i pentru un an...
Luam in calcul si bitza pliabila, pentru cand plecam cu masina, tare practica e...
Ti-am vazut minunatiile de copii, sa-ti fie toti sanatosi si voiosi, ca de frumosi nu mai vorbesc...ca doar si voi sunteti superbi!

Andanii, la ce concursuri a mai participat Andrei?
Stii cumva cine preda cursuri de dans la Loga? poti afla printre mamici ?

Silva, da ma si mie sa vad tunsoarea...da tu stii parerea mea, da? scurt si gri platinat, cu tenta de verzui...si-o sa te sacai pan` cedezi ispitei, na!

Deyule, pe unde mai esti? auzi, a dansat fiica-mea la Sala Lira...cu Pedagogicul...populara, a se citi, daaaa???
Sa o fi vazut, duminica, cat de mandra ca batzu statea cu catrintza si brau tricolor si cu floare rosie la cositza...

Getutz, ce mai e fain prin Arad? ce mai faceti voi?

Io pup virtual, lung si apasat, pe voi toatele...si zic din nou, mi-e dor de voi...(voi pricepeti ce vreti )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Doris , din pacate telefoanele nu zbarnaie deloc...asta este...e criza , se reduc salariile cu 25% si pensiile cu 15...ce pot pentru ca sa mai spun?

Mergi la inceput

Dap, Ana, din pacate cam asa e...
Dar se va gasi cumva o solutie, poate fiecare pe cont propriu...dupa buget si posibilitati...zic si io...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

scuze ca am intrat neinvitata...va las acest link...cu rugamintea de a vota:http://www.petitieonline.ro/petitie-p43516046.html...se refera la propunerea ca pe 1 iunie sa se micsoreze imdemnizatia de crestere a copilului la 600 lei.
multumesc.

_
ALINAde Marie Rebecca Ayanna
Mariuca la tara
VIATA MEA PANA LA CAPAT...

" Sunt o pana de vultur pe coama unui leu/
O crusta de sare sub unghia unui zeu..."
Sum,esse,fui-by me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

doris ... la Loga e fostul club magnum vrd, acuma nu stiu exact cum ii zice .... cursurile le tin Diana Vasilescu si Raul Avram , e clubul cu care am fost impreuna si ne-am despartit acuma doi ani

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

Citat:
citat din mesajul lui selenda

Buna si scuze de deranj...
Stiti cumva unde se gasesc perdele frumoase si nu prea scumpe in Tm?
Multumesc...

poti incerca si la Diego pe calea Sagului, insa nu-s chiar ieftine
bafta la gasit perdeaua dorita

ANDANII

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

P.S. Daca ne tine DD sanatosi, la anu in vara venim acasa

pup trupa, fug la sapa

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui silvana75

P.S. Daca ne tine DD sanatosi, la anu in vara venim acasa

pup trupa, fug la sapa

Silvana si Paul

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna

"Life is not about waiting for the storms to pass ... it's about learning how to dance in the rain."

De tot????

De abia astept...ma apuc de facut pancarda de-acuma, strang deja cate-o sipca, cate-un surub, cate-o acuarela, cate-un balon...

Citat:
citat din mesajul lui andanii

doris ... la Loga e fostul club magnum vrd, acuma nu stiu exact cum ii zice .... cursurile le tin Diana Vasilescu si Raul Avram , e clubul cu care am fost impreuna si ne-am despartit acuma doi ani

ANDANII

Dana, merci mult, tare m-ai luminat...dar mai lumineaza totusi o chestiune...clubul acesta magnum vrd face si dans modern? sau numai de societate? ca aici era marea dilema, la noi la Peda, intre mamici...

Hai pupixuri, fug sa bag un coldrex...si-o picatura in nas...

Mergi la inceput