Unde duc/reciclez masina de spalat veche?

Unde duc/reciclez masina de spalat veche? | Autor: EllaX

Link direct la acest mesaj

Salutare!

Am cumparat masina de spalat noua. Vreau sa scap cat mai repede de masina veche, ca ocupa din spatiul oricum mic si aglomerat din casa.
Intrebare 1: ce fac acum cu cea veche, unde o pot duce? Mentionez ca este din 2001, inca functioneaza, dar rezultatele spalarii si clatirii nu mai sunt grozave. Nu am idee daca masina veche poate fi reparata sau nu, dar nu intentionez s-o pastrez. Intrebare 2: exista vreun loc unde s-o duc si sa iau si ceva banuti pe ea (macar banii pe taxiul cu care o car pana acolo)?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns matilda33 spune:

hm, cred ca as astepta sa vad vreo oferta de genul "aduci orice aparat electrocasnic vechi si primesti discount x% din unul nou" am tot auzit parca pe la radio sau ... uite despre ce vorbesc :
http://www.wall-street.ro/articol/Companii/61362/Arctic-incurajeaza-inlocuirea-electrocasnicelor-vechi-printr-o-campanie-de-buy-back.html
"Persoanele interesate pot preda un aparat frigorific vechi sau o masina de spalat, indiferent de marca, la unul dintre centrele de colectare sau la unul dintre magazinele participante la promotie, primind in schimb o reducere de 150 RON la achizitionarea unui nou echipament frigorific sau masina de spalat Arctic.
"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matilda33 spune:

sau

"Transportul GRATUIT pentru produsele vechi
Media Galaxy ofera transport GRATUIT pentru produsele vechi de la locuinta clientului!
MEDIA GALAXY aduce un avantaj unic pe piata romaneasca de retail. Pe langa reducerile de 250 lei sau intre 15 si 20% oferite pentru returnarea aparatelor electrocasnice vechi pentru a fi reciclate, MEDIA GALAXY ofera acum si posibilitatea de a asigura transportul acestor produse vechi de la locuinta clientului la centrul de reciclare fara nici un cost pentru client."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EllaX spune:

Matilda33, multumesc! E bine de stiut ca se preiau produsele vechi, cred ca la asta voi apela.

Programele "Buy back" le-am urmarit si eu, o vreme, da' nicicum nu s-au potrivit cu ce-am vrut noi sa cumparam (un Electrolux sau un Zanussi sau Gorenje la pret de masina de spalat obisnuita, nu de naveta spatiala). Masina noua e deja cumparata si livrata, ramane sa scapam de cea veche.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

Eu am cumparat sapt. asta masina de spalat de la Media Galaxy si-ti reconfirm ca a fost exact cum s-a scris mai sus.Mi s-a facut o reducere de 250 de lei din pretul celei noi si au preluat ei masina veche (stricata dar probabil reparabila insa ma lasasera nervii la cati bani incepusem sa bag in reparatiile ei). Am platit pt. transportul celei vechi tva sau nu mai stiu ce in jur de 10 ron.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Oferta este valabila numai pt. acelasi tip de ap. electrocasnic?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

O poti duce singura la ROREC si primesti un cupon valoric pe care-l poti folosi in campaniile buy back la electrocasnice.

Toate companiile care vand elecrocasnice albe(frigidere,masini de sp,aragazuri,masini vase) sunt obligate sa-ti ridice produsul vechi la achizitionarea unuia nou,trebuie doar sa ceri ridicarea acestuia la livrarea celui nou .

b.nica ofertele sunt asa: duci un aparat electrocasnic vechi ,nu conteaza marca, obligatoriu sa aiba motor si-ti alegi din magazin un produs care este in promotie buy back ...trebuie sa colinzi magazinele sa vezi ce oferte de buy back au,dar la majoritatea intra cam la fel ... campaniile buy back sunt la firmele Whirlpool,Electrolux-Zanussi,Bosch-Siemens,Indesit-Ariston ...acum depinde cum se semneaza contractul cu ROREC deoarece cheltuiala reciclarii intra asa: jumatate din valoarea promotiei o suporta Rorec,iar cealalta jumatate este suportata de firma care il vinde si firma producatoare a produsului ...

....................................................................................
De vanzare

Mergi la inceput

Kokiy, RoRec-ul il aveam si eu in vedere, acum vreo saptamana, dar nicicum nu dau de adresa vreunei locatii a lor in Cluj. Nu gasesc nici alte centre de reciclare a electrocasnicelor in Cluj, in afara de aruncatul la o groapa de gunoi celebra - unde au si o sectiune pentru electrocasnice, dar se pare ca n-au contract cu niciun reciclator de asa ceva.

Am hotarat sa chemam de la MediaGalaxy (ca de la ei ne-am cumparat masina noua) sa ne ia masina veche.

Multumesc tuturor de ajutor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

Ella eu iti dau un nr. de la Rorec Cluj Napoca 0748124877 ,strada ar fi Colina fara nr ...asa ca mai bine suna si spune ca ai nr. de la un mag. de elecrocasnice si vrei sa stii unde au ei adresa sa poti duce singura produsul acolo ...Media Galaxy nu-ti da nimic pe produsul vechi ridicat ,ROREC-ul iti da un voucher ,macar il dai cuiva care are nevoie

....................................................................................
De vanzare

Mergi la inceput

Kokiy, multumesc! Asta imi doream: sa gasesc RoRecu'. Si e in apropiere de locuinta mea!

Mergi la inceput