cineva care impleteste frumos?!

cineva care impleteste frumos?! | Autor: Eseea

Link direct la acest mesaj

stiti pe cineva care impleteste frumos?? In Bucuresti, preferabil Berceni sau zona centrala?

ieri am pierdut caciulita preferata a fetitei mele( si a intregii familii de altfel)- mai degraba cred ca ne-a furat-o cineva in parc din carut

De ieri suntem toti f suparati, azi am fost cu fetita in oras si am batut la picior Victoriei, Unirea, tot Lipscaniul, City mall, Sun Plaza si nu am gasit Era ca o papusica cu ea , vreau sa-mi impleteasca cineva dupa o poza..stiti pe cineva?

stiu ca sunt si probleme mai grave pe lumea asta dar ....

Mami de fetita si de baietel
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg

www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg

Everything is hard before becoming easy...

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

Eseea, daca ai avea o poza in care apare si caciulita poate te indrumam undeva s-o cumperi

....................................................................................
De vanzare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

pai de-a gata sigur nu gasesc ( nici nu stiu de ce in disperare am colindat azi peste tot, am zis ca poate gasesc ceva asemanator..), ca e impletita de mana, dar eu nu ma pricep........

Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg

www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Stiu eu cine stie, DODO_PUI

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

da,am vazut caciulitza o pot face,am nuanta roz-mov,e PNA..daca te hotarasti vreau dimensiunile de care ti-am scris in PM.

Bazar general pe DC

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

puteti inchide subiectul, multumesc, am "tratat" cu Dodo pui .

Noi, 2 minuni:

Mergi la inceput