cineva care impleteste frumos?!
stiti pe cineva care impleteste frumos?? In Bucuresti, preferabil Berceni sau zona centrala?
ieri am pierdut caciulita preferata a fetitei mele( si a intregii familii de altfel)- mai degraba cred ca ne-a furat-o cineva in parc din carut
De ieri suntem toti f suparati, azi am fost cu fetita in oras si am batut la picior Victoriei, Unirea, tot Lipscaniul, City mall, Sun Plaza si nu am gasit Era ca o papusica cu ea , vreau sa-mi impleteasca cineva dupa o poza..stiti pe cineva?
stiu ca sunt si probleme mai grave pe lumea asta dar ....
Mami de fetita si de baietel
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg
Everything is hard before becoming easy...
Raspunsuri
kokiy spune:
Eseea, daca ai avea o poza in care apare si caciulita poate te indrumam undeva s-o cumperi
....................................................................................
De vanzare
Eseea spune:
pai de-a gata sigur nu gasesc ( nici nu stiu de ce in disperare am colindat azi peste tot, am zis ca poate gasesc ceva asemanator..), ca e impletita de mana, dar eu nu ma pricep........
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg
Dodo-pui spune:
da,am vazut caciulitza o pot face,am nuanta roz-mov,e PNA..daca te hotarasti vreau dimensiunile de care ti-am scris in PM.
Bazar general pe DC
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Eseea spune:
puteti inchide subiectul, multumesc, am "tratat" cu Dodo pui .
Noi, 2 minuni: