ATKINS 1

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns littlekitty spune:

Multumesc fetelor pentru felicitari.
Chiar citeam la inceputul anului un horoscop general pe 2010 si zicea ca dietele au sanse se izbanda anul asta.

Ce ziceti de Coca cola cu zero calorii? O fi bun de baut sau nu? Am vazut pe eticheta ca are zero calori, zero carbohidrati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleniro spune:

Littlekitty ,Coca cola zero eu cred ca poti consuma.Acuma ,stii tu ca nu prea e indicat carbogazos si ca oricum sucurile nu sunt sanatoase ,dar asa de pofta un pahar -doua din cand in cand nu cred ca ti-ar face mare rau.Spun astea dupa parerea mea ,nu stiu ce zic celelalte fete ..
Dent ,de vreo ora am terminat si eu de facut chiftele.Parca ne-am vorbit!Despre oua umplute ,ce sa zic ...cand am tinut anul trecut am mancat de vreo 3 ori si chiar nu am avut probleme nici cu slabitul nici cu maioneza.Eventual pui mai putina maioneza ,sa nu fie prea ,,gretoase".Pt mine nu-i o problema painea ,nu am mai consumat paine de 3 ani si pot manca orice mancare fara.
In zilele urmatoare am sa fac salata de telina cu maioneza (ca vrea sotul),dar trebuie sa vad daca am voie si eu sau nu la inductie.
tuturor!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ggabriela spune:

cola zero sau light este ok pt atkins! eu sunt o mare fana a acestei bauturi dar din pacate nu prea pot sa o savurez ca si alaptez. in schimb bagati apa minerala ca si tine de foame.... Si da sincer chiar nu ma multumesc cu cat am dat jos... ca intru in magazine si cer marimea 44 parca le-am dat in cap ; ca parca pe lumea asta exista 99 % doar adolescente nemancate... si parca 44 ar trebui sa cautam la magazine speciale; deci mergem in continuare...

Mergi la inceput

ah si sa nu uit azi am facut ficatel de pui la cuptor cu ulei de masline; yamiiiiii!! si acum am papat cas pane; fara faina sau pesmet; foarte bun!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns littlekitty spune:

Aleniro, da, da, doar de pofta de baut cola zero, nu mereu ca nu e sanatoasa deloc.
De ce va faceti griji din cauza maionezei ca eu stiu ca e chiar buna pe atkins mai ales daca e de casa. Eu sunt fan maioneza si chiar imi place ca pot manca la dieta
ggabriela, da asa e, parca in magazine numai haine de adolescente anorexice gasesti; sau iti spun de cum intri in magazin ca nu au marimea ta...

Mergi la inceput

you said it sister

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYUMI spune:

Ggabriela,imi spui si mie cum ai facut ficatelul la cuptor,te rog?

Mergi la inceput

ficatel usor oparit in apa 2-3 min, apoi pus in un pic de ulei de porumb acoperit cu folie de aluminiu sau hartie de copt impreuan cu cativa catei de usuroi in coaja (necuratati), se acopera cu apa si se da la cuptor pana scade apa 30-40 min, cam atat.... delicios.
Cam liniste pe aci... Sper ca nu v-am pierdut pe parcurs!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mgabi spune:

Bunaaaaaaa
Desi m-am laudat ca nu voi pacatui cu multa mancare chiar am mancat peste masura. Daaaaaar ieri am mancat decat 2 sarmalute la pranz iar seara castraveti cu omleta. De azi sunt din nou, cu sotul , pe baricade friptura de vita cu branza si salata de varza.
De petrecut am petrecut super, vreme bunicica, mancare la discretie, muzica, tooooooort si multa joaca la copii (14 copii la numar).

Sa aveti o saptamana minunata si spor la slabit.( La mine cantarul arata cu 1 kg mai mult , dar sper sa-l dau repede jos.)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleniro spune:

Buna dimineata fetele!Nu am mai inytrat de cateva zile pt ca am avut calculatorul stricat .Ieri a venit la el si mi l-a reparat.Mi s-a stricat si masina de spalat ,stiti voi cand sestrica una ,apoi tot asa o tii ....Sunt tare suprata ,acuma trebuie sa spal la mana pana -mi cumpar alta masina de spalat.Dent (ca tu esti din Bihor)stii cumva pe unde sunt reduceri la electrocasnice?!Inca nu am fost prin oras sa vad.
In rest ,cu dieta ,binisor.Nu m-am cantarit ca nu am fost tare cuminte si nu vreau sa am surprize neplacute ,mai sunt si in perioada ,,aceea",asa ca mai stau cateva zile pana sa ma pun pe cantar.
si spor sa aveti!!!

Mergi la inceput