Aspirante optimiste > 20 ani (471)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

crede-ma k de vreo 4 zile cum ma prinde, cum ma .....prinde

cica sa fie sigur.

k daca data trecuta am ramas in z 6-7 a zis sa nu piarda nici o zi. k la mine nu se stie cand e

si te asteptam si pe tine cu vestea cea mare

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
noi2
nunta noastra
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie voi fi anul acesta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorinake spune:

buna, fetele.

roxy, napraznic se ia dupa ovulatie pt ca e progesteronic. bun stimulant pt ovulatie e extractul de zmeur. poti lua extract din z1 a cm pana in ziua ovulatiei si dupa napraznic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamira spune:

Cosminutza ca sa ai PCOS tre sa fie mult mai multe. Prima e rezistenta la insulina, menstruatie neregulata, acnee, hirsutism, greutate peste normal. Nu e neaparat sa fie toate aceste simptome dar cica faza cu rezistenta la insulina e sigura. Pe langa asta, ovarele sunt ca de portelan si nu permit dezvoltarea folicului/lor. Daca tu zici ca n-ai raspuns la stimulare, poate ca nu a fost doza corecta. Daca clostilbegytul nu ajuta sunt medicamente de stimulare mult mai puternice dar care costa mult mai mult. Dupa cum stii closti e foarte ieftin. Dr. meu zicea ca PCOS este destul de rar intalnit (ca norocul) si a avut o pacienta care saraca a trecut prin experiente groaznice, de a ajuns sa aiba ovarele cat un pepene de la medicamentele de stimulare. Norocul ei ca pana la urma a ramas insarcinata. Eu am mare incredere in dr meu si sunt sigura ca pana la urma voi reusi. E genul de persoana care se straduieste sa ajute fiecare pacienta, iar daca stie ca nu poae face mai mult pt. tine te indruma spre alti doctori.
Asa cum zicea si el, daca avem nelamuriri cel mai bine intrebam dr. nu ne informam de pe internet. Zice ca aici toti se cred doctori. Ieri m-a certat inca odata ca eu cred tot ce se scrie pe internet. Bine ca am fost inspirata sa-l intreb ce ma framanta si am obtinut mai mult decat ma asteptam.
Sper sa asculti sfatul meu si iei decizii in functie de ce zice dr tau si nu de noi care ne dam cu parerea fara a stii exact problema cu care te confrunti. Pe partea de incurajare, sustinere, am tot respectul pt. fetele care intra si chiar va citesc zilnic pt. ca imi incarcati bateriile Da Doamne sa fim toate gravidutza cat de repede sa privim cu nostalgie experienta de la Aspirante optimiste
Eu una abia astept

_
Te astept minune mica sa vii la mama in burtica :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamira spune:

Ah am uitat sa salut toate fetele
Pt voi multi si uite cate o
Sper ca a ajuns la fiecare

_
Te astept minune mica sa vii la mama in burtica :)

Mergi la inceput

Sorina, tu ai incercat ceaiul de napraznic?

ti l-a recomandat si medicul ? sau ai luat din propria initiativa?

Anamira

noi2
nunta noastra
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie voi fi anul acesta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JoAnn spune:

buna seara fetele

6+
www.youtube.com/watch?v=DcB8py9JWF4" target="_blank">
Forever,Michael

Mergi la inceput

ce faci JOann?

noi2
nunta noastra

Mergi la inceput

sunt racitaaaaaa
am mucii pana la genunchi si stranut intruna

6+
Forever,Michael

Mergi la inceput

nu ai luat nimic?

niste ceaiuri cu lamaie, miere. si stat la pat cat mai mult. desi stiu k e cam greu. dar pana trece, asta e

noi2
nunta noastra

Mergi la inceput

nu am luat nimic , dar cred o sa fac un ceai cu lamaie si miere

6+
Forever,Michael

Mergi la inceput