Help-pete vaselina

Help-pete vaselina | Autor: crangutalil

Link direct la acest mesaj

Va rog ajutati-ma cu un sfat.Cum scot petele de vaselina de pe blugi, de pe haine?Sotul meu a uns masina cu vaselina si toti membrii familiei, adica 2 adulti si 2 copii ne-am murdarit hainele de vaselina si nu stiu cum sa scot petele.Sunt disperata, blugii mei preferati i-am facut varza, nu mai zic de hainutele copiilor.Va multumesc mult.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alevin spune:

Ce fel de vaselina? Incearca cu benzina sau acetona.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Eu am vazut in reclamaca Cillit Bang,ar scoate petele de vaselina!N-am incercat insa!

Dana

uite aici produsul!

http://www.cillitbang.de/area-of-application.php?type=garage

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Pt. pete de grasime usoare (presupun ca si vaselina se poate inscrie in aceasta categorie, grasime adica) se foloseste cu succes pudra de talc. Pui pe pata pudra de talc, lasi pt. cateva ore (pui seara si lasi toata noaptea de ex.) si apoi scuturi si speli normal. La masina, de mana, cum vrei. Ar trebui sa iasa. Eu am incercat asa si merge.

Nu exista decat un singur copil perfect pe lumea aceasta si fiecare mamica il are.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

daca poti, intreaba un mecanic auto, stiu ca exista un fel de pasta cu care se curata pe maini dupa ce isi termina mesteritul la atelier.

sau, mai poti incerca la un magazin de piese auto si accesorii de intretinere, sau la o spalatorie auto, poate au un produs de curatare mai puternic decat ce se gaseste in comert...

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )

"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karfe spune:

talc cel putin o noapte,scuturi bine dupa aceea,si pui axion pasta putin dizolvat in apa,pe pata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crangutalil spune:

multumesc fetelor, pe o pereche de blugi inchisa la culoare am rezolvat cu vanish,am imbibat efectiv pata si am lasat asa cateva ore apoi am bagat blugii in masina de spalat si a iesit pata.Sper sa mearga si la hainutele copiilor care au material mai delicat la fel, daca nu, incerc toate sfaturile voastre.Multumesc inca o data.cranguta

Mergi la inceput