Nascuti in suflet , crescuti din inima - 4
Raspunsuri - Pagina 3
SoriLea spune:
LA MULTI ANI FRUMOSI SI SANATOSI micuta TEODORA, sa ai parte in viata de tot ce-i mai frumos, iar familia sa-ti fie mereu alaturi
iar pt mamica
Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois
SoriLea - Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT
http://lb1f.lilypie.com/O8Ccp3.png"
SoriLea spune:
LA MULTI ANISORI RARES de Sabineta, sa cresti mare si sanatos.
Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois
SoriLea - Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT
http://lb1f.lilypie.com/O8Ccp3.png"
maria_t1971 spune:
Crisis81 sa-ti traiasca printesa TEODORA - si sa-ti aduca numai bucurii .
LA MULTI ANI !!!!
danaionela spune:
Buna
De ceva timp nu am mai apucat sa scriu. Am avut o perioada foarte grea la servici si pur si simplu nu stiam cum trece ziua si seara pur si simplu nu mai am timp sa deschid calculatorul. Piticutele s-au adaptat destul de bine. Am avut vizita doamnei de la DPC si acuma trebuie sa sabilim o zi de vizita cu pshihologul.Au inceput gradinitza si incetul cu incetul s-au obisnuit. In fiecare zi ne uitam la ele si ne miram cit de mult au evoluat. Mai nou au o problema " Cind o sa avem si noi un bebe mic?" Prima data am crezut ca vor alt bebelus de jucarie, dar ele ne-au lamurit " Vrem un bebe adevarat , care sa creasca in burta lui mami"
Acuma asteptam sa reinoim niste acte pentru dosarul de adoptie. Doamna de la AS mi-a spus ca trebuie sa refacem decat cazierele si adeverintele de venit.
In plus ne trebuie si certificat medical pentru fetite. Am uitat sa intreb ce analize trebuie sa fac pentru fete. Am citit ca medicul de familie trebuie sa faca si un referat.... Noua nu ne-au spus nimic, o sa sun si o sa intreb.
Va pupic si va urez o saptamina plin de reusite
simo_75 spune:
lilianacsaki-- te rog sa ma treci si pe mine la mamici harnicute si taticuti inimosi
minunea noastra se numeste alexandru!
Copilul nu datoreaza parintelui viata, ci cresterea! - Nicolae Iorga
sunnyday07 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simo_75 lilianacsaki-- te rog sa ma treci si pe mine la mamici harnicute si taticuti inimosi minunea noastra se numeste alexandru! Copilul nu datoreaza parintelui viata, ci cresterea! - Nicolae Iorga |
Hei, Simo, felicitari!
Ai vazut ca se intampla minuni pana la urma? Sa va traiasca, sa fie sanatos si sa fiti o familie fericita!
MihaelaAnca spune:
Buna fetelor,
Nu prea am avut timp sa intru pe forum pentru ca la noi primavara a venit (in sfarsit!!!!!!!!!!!!) cu 2 minuni, doi baietei minunati. Avem termen de incredintare in 18 Mai.
Sa aveti o primavara frumoasa
sunnyday07 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui MihaelaAnca Buna fetelor, Nu prea am avut timp sa intru pe forum pentru ca la noi primavara a venit (in sfarsit!!!!!!!!!!!!) cu 2 minuni, doi baietei minunati. Avem termen de incredintare in 18 Mai. Sa aveti o primavara frumoasa |
Chiar a venit primavara, felicitari!
Si va asteptam cu mult drag povestile ...
danaionela spune:
Buna dimineata
Ce vesti minunate
Felicitari noilor mamici si asteptam mai multe detalii. In sfarsit asteptarea voastra a luat sfarsit. Felicitari simo, felicitari Mihaela. Sa fiti fericite si sa va bucurati de puiutii vostri.
Dana