LMA ! Ghiocei de martie-aprilie 2009 *192*
Raspunsuri - Pagina 16
![](images/user_woman.png)
mababei spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ilinca_M. Si de Calin ce va tot mirati, pe mine de cand am vazut filmuletul cu el marshaluind in 4 labe la 7 luni, nu ma mai mira nimic din partea lui! Cred ca de l-ar lasa maica-sa ar face si bungee-jumping! Acum fug sa vad pozele de la Moldavia, ca inca nu le-am vazut! mami de Sophia-Diana (Sophiphi) 11luni Manole forever |
Oooo, dar a inceput deja
![](icon_smile_big.gif)
![](bang.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](chatterbox.gif)
Si se urca pe bratzul unui fotoliu relativ apropiat de comoda pe care sta TV-ul si incearca sa se catzere sus sau se ridica in picioruse in pat fiind si pleaca c-un strigat de lupta inainte, de-l prind in zbor cateodata la limita patului. Deci da, are intentii clare de bungee-jumping
![](icon_smile_big.gif)
mihaela, mama de
![](copilas.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/pisigri/pisigri.jpg)
pisigri spune:
Iooooo, cinica...? Va zic eu ca nu, sint numa grasa
. Da azi se termina cozonacul (daca ma straduiesc destul
) si intru si eu la cura in sfirsit
.
Da, Pisilinca are zulufi si da, Vladimir are o multiiime de par des si blond si tunsulica.
If you can't say something nice, then don't say nothing at all
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
mababei spune:
Se vede ca-mi doarme odorul si n-am nici chef de dat startul la lucrarile administrative de week-end. Astept sotul sa impartim atributiile
!
Florinela, ma bucur ca ai intrat si ne-ai mai dat vesti despre voi! Sa ne dai si poze cu Victoras!
Karina multi pupici si sarcina usoara in continuare. Doamne, dar cand a trecut asa de repede timpul
?!
mihaela, mama de nazdravan Calin Cristian. din 14 martie 2009
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/pisigri/pisigri.jpg)
pisigri spune:
Florinela ai grija cu ceaiul noaptea, la caria de biberon. n-ar fi mai buna apa?
Pampersu nostru e plin, dar nu a dat pe afara decit o data, cind nu era bine prins pe laterale....
If you can't say something nice, then don't say nothing at all
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
mababei spune:
Gata, inca una si ma mobilizez sa iau in piept bucataria ca a facut sotul pizza aseara si cum sa zic... a fost cronica unui dezastru anuntzat. Dar pizza a fost delicioasa
!
Uram sarbatoritii zilei: domnisoara prim ministru Maria Natalia
italiano vero Nicholas Claudiu
pentru mamicile fericite Alina si Nicky
mihaela, mama de nazdravan Calin Cristian. din 14 martie 2009
Anaan spune:
Buna dimineata!
Ne-am trezit la 9.30:Andrei a mancat si apoi s-a apucat de curatenie, acum e la tura a doua, ca-i pretentios
Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)
Anaan spune:
citat din mesajul lui mababei Daaaa, mare gospodar si de mare ajutor la casa omului ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() mihaela, mama de ![]() |
Ooo, si al meu e innebunit dupa pantofi!Adevarul e ca am cam trisat cand l-am pus sa aleaga de pe tava aia la dezmotare, ca, daca ii puneam un pantof si niste margele, teama mi-e ca destinul sau lua alta turnura
![](icon_smile_blush.gif)
Anaan spune:
citat din mesajul lui mababei Oooo, dar a inceput deja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Si se urca pe bratzul unui fotoliu relativ apropiat de comoda pe care sta TV-ul si incearca sa se catzere sus sau se ridica in picioruse in pat fiind si pleaca c-un strigat de lupta inainte, de-l prind in zbor cateodata la limita patului. Deci da, are intentii clare de bungee-jumping ![]() mihaela, mama de ![]() |
Buuun...deci Calin escaladeaza tzarcul si lenevila al meu e tot la stadiul de catel...
![](plang.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
Anaan spune:
citat din mesajul lui pisigri Iooooo, cinica...? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Da, Pisilinca are zulufi si da, Vladimir are o multiiime de par des si blond si tunsulica. If you can't say something nice, then don't say nothing at all "In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson http://pisigri.blogspot.com/ Mami de Ilinca (5.03.2009) |
![](pupic.gif)
![](grasa.gif)
Anaan spune:
citat din mesajul lui mababei Gata, inca una si ma mobilizez sa iau in piept bucataria ca a facut sotul pizza aseara si cum sa zic... a fost cronica unui dezastru anuntzat ![]() ![]() mihaela, mama de ![]() |
Las' ca finalitatea conteaza!
![](pupic.gif)