Crestinismul si evolutia spirituala 7

Crestinismul si evolutia spirituala 7 | Autor: Iasmin08

Link direct la acest mesaj

Pace celor ce vin ,Bucurie celor ce raman , Binecuvantare celor ce pleaca !

Capitol nou, pentru dragele mele. Katya, ramane sa gustam cafeluta ta, ca esti maestra

Ana Stroe, romanca in insulele indeparate
Crinuta, muziciana noastra delicata
Conchita rebela noastra
Dorothee proaspat graviduta
Iasmin Seherezada si povestitoarea in pilde
Ica floricica noastra
Kariguld mamica din germanica
Katya inteleapta noastra care ne citeste cu cafeluta
Nikole proaspata mamica, cu bebelina la san
Mamabear mama celor 4 strengari
Macrina, o graviduta ca un crin
Patou cea care are rabdare fara margini si niciodata nu protesteaza

Iasmin, mama de strengar de 8 anisori

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Hahahaha, esti o figura. Vino sa te tzuc! Inventiva lui mama!

Crinuta si minunea ei

Fara Dumnezeu nimic nu e.
Cine se increde in sine, cade rau!

Second chance

www.youtube.com/watch?v=RapW4MuYFXk&feature=related" target="_blank">Divine Mercy

www.valentina-sydneyseer.com/messages_2010.htm" target="_blank">2010 messages

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patou spune:

Prima!

nu protestez? pai mie tocmai de asta imi era frica... ca sunt prea protestanta
oricum va citesc cu drag, chiar daca scriu mai rar.

www.pecontpropriu.unblog.fr" target="_blank">pe cont propriu

Mergi la inceput

Pai scrie mai des ca ne e dor de tine.

Crinuta si minunea ei

Second chance

www.youtube.com/watch?v=RapW4MuYFXk&feature=related" target="_blank">Divine Mercy

Mergi la inceput

Iasmin, auzi, ma gandeam la tine, si mereu mi te imaginez razand, zambind. Am sau nu dreptate?

Crinuta si minunea ei

Second chance

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iasmin08 spune:

, da Crinuta, io sunt aia care rad la deget
Patou, toate sunteti ''prima'' in inima mea. Toate sunteti ca una, intru Hristos, pentru mine Bine ca esti bine, ca uite si Katya de cate ori a intrebat de tine in capitolul celalalt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iasmin08 spune:

Am intrat in fuga mare sa va spun ca sunt plecata pana maine seara, nu va faceti griji ca iar dispar. Sper sa am vesti bune maine seara. Va pup pe toate si va las ''in charge'' pe aici sa aveti grija de cuibul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamabear spune:

Hristos a inviat!

Iasmin, iubita mea, eu te astept! Maine, sotul meu e invitat la slujba la o parohie din Falticeni, ca e hram acolo si noi stam acasa, asa ca ma gasesti la orice ora.
Felicitari pentru inventivitate, esti o minune de fata. (remarcati ca eu vreau sa fiu si sa ma simt tanara, asa ca ma adresez cu apelativul fata/fetelor )

Crinuta, cum bine a spus Iasmin, astazi e ziua feciorului meu Alexandru, care implineste 8 ani; ieri a fort ziua Mariei, a implinit 5 ani.
Referitor la casatoria preotilor, da-mi voie sa spun ca pana si in Biblie se fac referiri la cum trebuie sa fie sotia si copiii preotului, deci se presupune ca ar trebui sa fie casatorit. Si la noi exista preoti celibi, preoti calugari, dar asta nu exclude posibilitatea ca preotul sa fie casatorit asa cum zice in Scriptura.
Cu privire la relatiile trupesti, multi parinti induhovniciti au scris ca ele ar fi existat si fara cadere, dar fara latura senzuala, ar fi fost mult spiritualizate, ca doar Dumnezeu nu a facut organele sexuale, asa de decor, si sa se mai si potriveasca asa de bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamabear spune:

In timp ce scriam eu mesajul, de la care m-au intrerupt teroristii de n ori, si l-am trimis si neincheiat, ca plangea cel mic, am vazut ca a scris Iasmin ca e plecata pana maine seara. Sper ca mai vine pe la mine! Iasminuto, soro, vii, da?

Patou, bine ai revenit!

Crinuta, voiam sa mai spun ca noi ortodocsii, avem o multime de sfinti care au fost casatoriti. Noi consideram casatoria o cale spre sfintenie, alaturi de calugarie, nu o piedica. De aceea e Taina si e binecuvantata de Dumnezeu!

Katya si mie mi-a placut Serafim Rose. "Ortodoxia si religia viitorului" e o carte fff buna si merita citita. Pentru cine nu o are , poate fi citita si pe net la adresa http://www.sfaturiortodoxe.ro/religiaviitorului.htm .

Va pup si va imbratisez pe toate!

Mergi la inceput

Asta e, gandim diferit din acest punct de vedere. Eu consider relatiile trupesti normale in cadrul unei casatorii, iar casatoria normala doar intre laici.
La noi chiar si cei casatoriti daca vor, si ambii isi dau acceptul pot trai in castitate. Fecioara Maria asa a trait cu Sf. Iosif, oare de ce?????????

Crinuta si minunea ei

Second chance

Mergi la inceput

Eu nu condamn preotii casatoriti, cunosc la randul meu un preot casatorit si cu copii, pe care il admir si il respect enorm, insa, nu stiu in ce masura va depasi un anumit nivel spiritual.
Uite, de ex laicii, vizionarii ( sunt multi, de la Medjugorje, Garabandal, Nusfalau, Dozule, etc) au ales singuri sa fie ori casatoriti, ori celibatari, si in continuare unii dintre ei primesc mesaje, ducand o vata in sfintenie in cadrul casatoriei. Deci e perfect normal intre laici asa ceva, doar asta traiesc si eu, si nu am ales castitatea, insa... of, as intra in alte detalii dar nu suntem doar noi pe aici si prefer sa nu.

Insa, pana la aceasta varsta am cunoscut personal 2 preoti clarvazatori, traind o viata spirituala la un nivel fff greu de atins, si ambii sunt necasatoriti, evident fiind romano catolici.
Am specificat romano catolici pt ca cunosc f bine si preoti greco catolici, insa ei sunt casatoriti.

Crinuta si minunea ei

Second chance

Mergi la inceput