Buna,
A facut cineva stimulare cu Bravelle? Sincer eu pana acum nici nu am auzit de el. Am cautat pe Google, am gasit ceva info despre produs, dar nu si pareri sau rezultate avute in urma stimularii cu asa ceva.
Va multumesc pentru eventualele raspunsuri.
oana
"Where there's a will, there's a way."
vrmoana eu am facut stimulare cu Bravelle anul trecut la primul fiv si am raspuns bine la el am avut 3 embrioni dar din cite stiu se dau la persoane mai spre 40 cind ovulele sunt mai inbatrinete si ar ajuta ceva. In ce masura nu stiu ca embrioni mei tot nu au fost foarte buni mi-au zis ca bunicei deci nici buni dar nici rai.
Looana
Trombofilie Ereditara MTHF C677-T heterozigot
Imunofenotipare limfocitara (limfocitare T, B, NK)
4 sarcina naturale oprite din evolutie + 1 Fiv (intre sap. 5-7)
| Citat: |
| citat din mesajul lui Looana vrmoana eu am facut stimulare cu Bravelle anul trecut la primul fiv si am raspuns bine la el am avut 3 embrioni dar din cite stiu se dau la persoane mai spre 40 cind ovulele sunt mai inbatrinete si ar ajuta ceva. In ce masura nu stiu ca embrioni mei tot nu au fost foarte buni mi-au zis ca bunicei deci nici buni dar nici rai. Looana Trombofilie Ereditara MTHF C677-T heterozigot Imunofenotipare limfocitara (limfocitare T, B, NK) 4 sarcina naturale oprite din evolutie + 1 Fiv (intre sap. 5-7) |