Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *128*

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iuliapapusa spune:

Off fetelor.Astazi am fost dadaca la 3 copii.Unul de 9 ani una de 5 ani si unul de 2 ani plus luta mea.Singura.Sunt franta terminata si cel mai naspa e ca nu pot dormi oricat as vrea.Dar a fost si frumos, ne-am distrat am dansat pinguin samba si multe altele.Iar cea mai hepiloasa a fost evident printesa mea se topea radea in hohote si gonganea toata.
Iulika pe tine si Brucu cel voios.Ce meniuri mai aveti?
Alex cum mai este?
Andra la fel a mai scazut temperatura, vre o imbunatatire?
Kawaican mare de tot pentru Joshua si mamica preventiva.Asa s si eu.(ce ma laud)
Monikus sper si eu sa se faca de gasca scumpul Rarasel.
Selen te-ai hotarat?Dai avocado?Sa mi spui si mie daca ii dai ce reacie a avut bun cah sau hai ca merge asa ocazional
Madalina unde esti?Mie dor de tine si Irinelul cel energetic

de luta Stefania Gabriela (13.09)
poze luta

Mergi la inceput

Doamne da ce bafta am si eu, numai de solo uri

poze luta

Mergi la inceput

Fetele am si eu o intrebare:
La cate zile faceti baie la bebeluci?
Eu la trei zile iar in zilele in care nu-i fac o sterg cu servetele.O fi bine nu o fi nu stiu, dar in mod sigur imi veti spune voi

poze luta

Mergi la inceput

Selen te rog imi dai si mie link ul unde merge de-abusilea dupa telecomanda Scumpa Ebru (Alba ca Zapada?Eu atunci intram dupa tel si nu puteam vedea.Am cautat la semnatura dar nu l-am gasit.Decat pretioase poze.

poze luta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui iuliapapusa

Eu la trei zile iar in zilele in care nu-i fac o sterg cu servetele.O fi bine nu o fi nu stiu, dar in mod sigur imi veti spune voi

poze luta

eu ii fac baita in fiecare zi, iar la cap o data la doua zile .. si eu fac dus in fiecare zi, asa ca, de ce sa nu-i fac si ei .. vara pe canicula aia, cand veneam de afara, o bagam pe eva in cadita sa se balaceasca .. apoi papa si somnel .. asa o sa fac si vara asta ..

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

Daca am fi pe mess as da buzz asa stau si fac plecaciuni poate poate vine careva

poze luta

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

Citat:

poze luta

eu ii fac baita in fiecare zi, iar la cap o data la doua zile .. si eu fac dus in fiecare zi, asa ca, de ce sa nu-i fac si ei .. vara pe canicula aia, cand veneam de afara, o bagam pe eva in cadita sa se balaceasca .. apoi papa si somnel .. asa o sa fac si vara asta ..

Eva
Anna
papa bun

Elenuta.Multumesc mult mamica noastra.Tare utila esti la casa omului.Zau.Ce ne-am face fara tine

poze luta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Citat:

Selen te rog imi dai si mie link ul unde merge de-abusilea dupa telecomanda Scumpa Ebru (Alba ca Zapada?Eu atunci intram dupa tel si nu puteam vedea.Am cautat la semnatura dar nu l-am gasit.Decat pretioase poze.

poze luta

uite www.youtube.com/watch?v=JzYzenUOITk" target="_blank">AICI filmuletul

noi facem la doua zile baitza...cateodata, daca intarzie sotz acasa prea mult si intre timp o culc, mai sarim si facem si la trei...

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

eu ma tot gandesc la anita de nela .. oare ce o fi facut? cum o fi piticuta frumoasa?? stie cineva ceva de ele? Doamne ajuta sa fie bine!

Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

Selen Doamne ce am vazut eu.E o scumpa cum da ea asa din picioruse de entuziasm.Nu mai pot.Am chemat tot familionul(mama tata nepot sot si luta) sa vada minunea.Felicitari

poze luta

Mergi la inceput