Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *128*
Raspunsuri - Pagina 6
iuliapapusa spune:
Off fetelor.Astazi am fost dadaca la 3 copii.Unul de 9 ani una de 5 ani si unul de 2 ani plus luta mea.Singura.Sunt franta terminata si cel mai naspa e ca nu pot dormi oricat as vrea.Dar a fost si frumos, ne-am distrat am dansat pinguin samba si multe altele.Iar cea mai hepiloasa a fost evident printesa mea se topea radea in hohote si gonganea toata.
Iulika pe tine si Brucu cel voios.Ce meniuri mai aveti?
Alex cum mai este?
Andra la fel a mai scazut temperatura, vre o imbunatatire?
Kawaican mare de tot pentru Joshua si mamica preventiva.Asa s si eu.(ce ma laud)
Monikus sper si eu sa se faca de gasca scumpul Rarasel.
Selen te-ai hotarat?Dai avocado?Sa mi spui si mie daca ii dai ce reacie a avut bun cah sau hai ca merge asa ocazional
Madalina unde esti?Mie dor de tine si Irinelul cel energetic
de luta Stefania Gabriela (13.09)
poze luta
iuliapapusa spune:
Doamne da ce bafta am si eu, numai de solo uri
poze luta
iuliapapusa spune:
Fetele am si eu o intrebare:
La cate zile faceti baie la bebeluci?
Eu la trei zile iar in zilele in care nu-i fac o sterg cu servetele.O fi bine nu o fi nu stiu, dar in mod sigur imi veti spune voi
poze luta
iuliapapusa spune:
Selen te rog imi dai si mie link ul unde merge de-abusilea dupa telecomanda Scumpa Ebru (Alba ca Zapada?Eu atunci intram dupa tel si nu puteam vedea.Am cautat la semnatura dar nu l-am gasit.Decat pretioase poze.
poze luta
Ellenuta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui iuliapapusa Fetele am si eu o intrebare: La cate zile faceti baie la bebeluci? Eu la trei zile iar in zilele in care nu-i fac o sterg cu servetele.O fi bine nu o fi nu stiu, dar in mod sigur imi veti spune voi de luta Stefania Gabriela (13.09) poze luta |
eu ii fac baita in fiecare zi, iar la cap o data la doua zile .. si eu fac dus in fiecare zi, asa ca, de ce sa nu-i fac si ei .. vara pe canicula aia, cand veneam de afara, o bagam pe eva in cadita sa se balaceasca .. apoi papa si somnel .. asa o sa fac si vara asta ..
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
iuliapapusa spune:
Daca am fi pe mess as da buzz asa stau si fac plecaciuni poate poate vine careva
poze luta
iuliapapusa spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Ellenuta
eu ii fac baita in fiecare zi, iar la cap o data la doua zile .. si eu fac dus in fiecare zi, asa ca, de ce sa nu-i fac si ei .. vara pe canicula aia, cand veneam de afara, o bagam pe eva in cadita sa se balaceasca .. apoi papa si somnel .. asa o sa fac si vara asta .. Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009) Eva Anna papa bun |
Elenuta.Multumesc mult mamica noastra.Tare utila esti la casa omului.Zau.Ce ne-am face fara tine
poze luta
selen80 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui iuliapapusa Selen te rog imi dai si mie link ul unde merge de-abusilea dupa telecomanda Scumpa Ebru (Alba ca Zapada?Eu atunci intram dupa tel si nu puteam vedea.Am cautat la semnatura dar nu l-am gasit.Decat pretioase poze. de luta Stefania Gabriela (13.09) poze luta |
uite www.youtube.com/watch?v=JzYzenUOITk" target="_blank">AICI filmuletul
noi facem la doua zile baitza...cateodata, daca intarzie sotz acasa prea mult si intre timp o culc, mai sarim si facem si la trei...
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta
Ellenuta spune:
eu ma tot gandesc la anita de nela .. oare ce o fi facut? cum o fi piticuta frumoasa?? stie cineva ceva de ele? Doamne ajuta sa fie bine!
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
iuliapapusa spune:
Selen Doamne ce am vazut eu.E o scumpa cum da ea asa din picioruse de entuziasm.Nu mai pot.Am chemat tot familionul(mama tata nepot sot si luta) sa vada minunea.Felicitari
poze luta