Rugaciune colectiva pt. a dobandi prunci buni (57)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Livsy spune:

Buna seara,

Asa de putin ati scris astazi??!??....

Multumim, Ioanact, pentru sinaxar si pt tot!!!

Cami, ce mai faci? Multa sanatate mamei tale, asteptam pozele de la nunta fratelui tau - ma bucur asa de mult ca au reusit sa ajunga aici!... - si tie iti doresc sa fii binecuvantata, sa se imlineasca ce iti doresti!

Nike, multa sanatate, eu ma rog zilnic pentru tine - si pentru noi toate. Zilnic, adica exceptand zilele cand mai sar peste rugaciunea pentru noi Sanatate si lui Bebe in continuare si tie mulota putere! Doamne Ajuta!

Mara, ce mai faci?
Va imbratsiez cu mult mult drag pe absolut toate, Luca2008, Georgia, Theiuta, Anita, Bebelu86, Happy Mum (imi place mult mai mult noua titualtura, Happy mum! [;-)], Alrak, Sandaa, fetele vechi care acum isi cresc pruncii si care nu ne-au uitat... absolut toata lumea. Stiu ca nu v-am spus pe toate, imi cer iertare! Doamne Ajuta! TUTUROR!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caciantoni spune:

HRISTOS A INVIAT!

dragutelro si ciprian.......sinaxarul de azi.....

http://www.calendar-ortodox.ro/luna/aprilie/aprilie28.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Doamne Ajuta!

Observ ca se scrie tot mai rar.

Sa va m zic cate ceva despre noi, de fapt despre Justina.
Aseara i-a cazut buricul, iar azi i-am facut baita.
Aici aveti o poza si un filmulet...si tot azi facem 2 sapt.

POZE RECENTE
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Aaa, Ioanact, ce draguta e Justina!!!! M-a facut tare mult sa zambesc aceasta poza, iti multumim!!! Cred ca emana veselie, fiind vorba de un bebe asa de mic... plus cadita roz...

Multa sanatate in continuare Justinei, tie si intregii familii minunate si tine-ne la curent cu ispravile celor mici...

Mdaa... nici eu nu stiu unde a disparut toata lumea... Fetele, unde v-ati ascuns??? [:/]

Pup pe toata lumea si va trimit cate o ca inca e primavara

Doamne Ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

eu sunt suparata..mi sau umflat migdalitele si ma doare cumplit gatul intro parte

niic nu pot inghiti..am mancat propolis..aiz si ieri si tot nimic..am fcaut putin gargara cu sare si apa..imi venea saaaaaaaaaaa...am luat acum miere de albini cu o ling tinctura propolis..sa vedem..am o stare indispusa..

si pe langa asta mai treb sa fac si bagajul pacheteeeeeee
ca marti ne mutam in casa noua

anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeva73 spune:

sara buna fete si Cipicah,

livsy eu am iesit din ascunzatoare

ioanact si eu am vazut cu zambetu pe buze pozele. Doamne atata liniste si pace emana chipurile voastre parca sunteti din icoane. Si Iustina ii asa de dragalasa, intradevar tare bine samana cu Ioana. Si ii marisoara pentru doar 2 saptamani. Dumnezau si Maica Precesta va aibe in paza Lor!

pogonici mergi la un medic, amigdalita poate da complicatii. Tratamentul la domiciliu nu cred ca ii deajuns in cazul tau.

Si mai aveam cateva vorbe sa va zic , da ii cam tarziu si las pe mane. Si maine e o zi, vorba lui Scarlet O Hara.

Noapte buna!

Domnu' Bunu ne intoarce binele cu bine si mare va fi rasplata Lui.

Mergi la inceput

Buna dimineata,

Ma bucur, Deeva, ca ai aparut. Astept cu interes ce voiai sa ne mai spui. Sa ai o zi binecuvantata cu bucurii!

Pogonici, sper ca te simti mai bine! Daca nu, sa stii ca si eu sunt de aceeasi parere cu Deeva, nu e o idee buna sa te tratezi numai acasa. Asta iarna o prietena de-a mea a avut MARI probleme de la amigdale. Mergi la dr daca nu te simti mai bine! Doamne Ajuta! Multa sanatate!

Imbratisez pe toata lumea cu mult drag! Va doresc o zi frumoasa si mult spor, bucurie si sanatate! Doamne Ajuta!

PS: Ne mai intalnim sau ...?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Hristos a Inviat!
Livsy: Si eu sunti aici cu ochii pe voi....despre mine: fac injectii si astept ziua cea mare.
Caciantoni: Ce frumos ai scris si cata dreptate ai!!
Pogonici: Sa va fie de bine mutarea in casa noua! Doamne Ajuta sa vina si bb repejor!! Pe cand laparo?
Cami antonia: Sanatate multa parintilor tai si voua putere de ai ajuta!! Nu te nelinisti, vine el si testul pozitiv!!
Nike: Cred ca cel mai important e sa ai incredere in Bunul Dumnezeu, El face mari minuni!!!
Va imbratisez cu drag!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caciantoni spune:

HRISTOS A INVIAT!

dragutelor si ciprian........sinaxarul de azi......

http://www.calendar-ortodox.ro/luna/aprilie/aprilie29.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nike974 spune:

Hristos a inviat!

Va multumesc pentru sprijin.
Azi am controlul oftalmologic care e decisiv in a hotari daca nasc normal sau prin cezariana.practic depind de recomandarea dnei dr,care e una din cele mai bune din tara.
Am emotii.
O nastere normala mi-ar spori sansele de a trai cu mult.

Mergi la inceput